2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bnce 1. çok güzel cnm model olark flan çok hoş snada gider yaneee :dance:

adanlı btn gece gözlerini senden alamz artık tuğcecm delikafadulden

KESİNLİKLEEEEEEE cnm...
hüsniye moda ewi çok iyi diyorlr ama birde nüans war onada bakmak lazım bunun aynısını dikmeleri lazım yoksa hayatta giymemmmm

Hüsniye modaevi hakkettiğinden fazlasını alıyor bence kuşum..Bikaç arkadaşım oraya diktirmişti, çok harika işler çıkardıklarını görmedim ortaya..Nüansı bende beğeniyorum, hatta nişanlım Nüansa diktirelim diyo..Ben kararsızım gelinlikçi konusunda..

Amman adanalııııı yandım adanalıııııı ben sana yandımmmm güzel delikanlıııııı :)) Tuğçecim benden sana :))))))

şeydacım o karışmıyor hayatım ne istersen giy dedi bana sorduğumda
ama tabiiki ben ilk modelden yanayım cnmmm çünkü topuklu ayakkabı giyemeyeceğim...

yağmur seli tatlım nerenk yakışır başka tatlım kimin fotoğrafı lazım benimmi ???

Aaa ben çok merklymdır özel günlerde bile ne hediye aldğnı önceden öğrenirm onun ruhu bile duymaz sırnaşık şey

Tuğçecim Kuyruklu yaptıranların hepsi bütün gece işkence gibiydi ya diolar o yzden iyi düşün tatlım..

bnce 1. çok güzel cnm model olark flan çok hoş snada gider yaneee :dance:

adanlı btn gece gözlerini senden alamz artık tuğcecm delikafadulden

hahahahahahaah bencede 1.model olucak sanırım...
haha en büyük işimde oydı zaten alamasın gözlerini benden aşık olsun bi daha bananeeee

demek öyle cnm allah allah...hüsniye modaewinin organizasyonuda war bu masa süsleri sandalye süsleri için ben o firma ile çalışmak istiyordum ama genede bi araştırmak lazım.bencede cnm nüans çok iyi içine sinerse ordan al gelinliğini..

Amman adanalııııı yandım adanalıııııı ben sana yandımmmm güzel delikanlıııııı :)) Tuğçecim benden sana :))))))

hahahahahahahahdelikafaduldendelikafadulden

Evet canım ya nedense o kadar göz alıcı şeyler dikmemişti arkadaşlarıma..Bide kızlar fikir veriyordu, kadın tatlı tatlı konuşup kızların dediklerinin hiçbirini yapmadı kendi bildiğini okudu..Tabi sen bilirsin, ben sadece aklında bulunsun dedim.Nüansın fiyatlarından hiç haberin var mı?

Hmm anladım cnm aslında az çok tatilde ne istedğni biliosundr ona söle o bulsun..
Ben ultra herşey dahil sisteminden yanayım tatile gidiorum gezmek fln istemiorum sewmiorum yeşillik olmalı denize sıfır olmalı aman şu ücrtli bu ücrtli olmamalı pokunu çıkarmlym yani tatilin ehheheheh sırnaşık şey
Geçen sene ailemle gittim yerden çok memnun kaldım bizmkilr her sene biyerdedirler ztn Ferhttn snra onlarla pek gitmedm ben bi geçen sene gittm ondan önce onlar nerde ben ordaydm o yzden ailemde çok tecrübeli bu konuda Ferhtn söledi otelleri onlara sorup onay alıorum internetten yorumlarına bakıorum sitedeki değerlendirmelerine bakıorum fln filan. sırnaşık şey

Eveett bende bikaç gelinlikçiyle konuştum..Eğer nikah kokteyl gibi bir şey düşünüyorsan kuyruklu olabilir ama oynayacaksanız filan başa çıkamazsın taşıyamazsın çok zorlanırsın demişlerdi bana..Ama şöyle de yapabilirsin canım..Salona kuyruklu girersin nişan töreninden sonra kuyruğunu çıkartabilirsin oynarken.. Kuyruklu boy boy fotoğrafını da çekersin, sonrada rahat rahat oynarsın ohhh içinde kalmaz hiçbişey :))

dawetiye tasarımımı kendim yapmak istiyorum kafamdaki planlar şöyle kızlar...
nişanlığım mor olacağı için dawetiyeyi mor we gümüş rengi yapıcam.
mekandaki süslemelerde mor ve gümüş rengi ağırlıklı olsun istiyorum yani ben,adanalı,ve mekan hatta dawetiyemiz bir bütün oluşturalım istiyorum...
dawetiyeler ele geçtiğinde konukların sonra nişan günü dawetliler mekana girince mekanda mormuş desinler sonra ben we adanalının krawatı da mor olucak çiftlerde mor ağırlıklı desinler ir bütün oluşturmuşlar desinler nasıl fikirrrrr???
birde nişanda el çiçeği oluyormu ya gelinin elinde ????

Peki Bodrumda tavsiye edeceğin bi otel var mı şeydacım? Bende dinlenmek istiyorum..
Muhafazakar otelleri düşünüyoduk başta sonra vazgeçtik..Hoş bir otelde kalalım yüzmesek de olur dedik..Gezeriz yeriz içeriz başbaşa ormantik dakikalar geçiririz dedik..

çok mantıklı cnm cıkarta bilir evet ve istediği gibi resim çeker :lepi:

çok boğmaz mı cnm ya her yer mor bilmiyorumkismile

ewet olabilir esasında 2 parça olursa ama 2 parçada ben beğenmiyoru neyse artık olcak bişeyler cnmm

yok tatlım fiyat konusunda bir bilgim ama duyarsam sana haber weririm muhakkak

Valla cnm öle sölüolar sitede çk denk geldim özellikle kabarık model yaptıranlar fln kuyruklu değil ama yine çok gösterişli bişiler yaptırabilirsin cnm riske girmemek lazım bnce bu konuda..

esasında doğrudur eh yapıcaz artık bişeyler sonucuna katlanaraktan

Tuğçecim güzel düşünmüşsün ama sakın mor masa örtüleri filan yapma mora boğulur herkes o gece :)) Sandalyelere mor fiyonklar bağlanabilir mesela..Masa örtüleri gümüş rengi olur filan..Mekan için nereyi düşünüyosun nişan için? Nişanda elinde çiçek olmuyor bildiğim kadarıyla..

Evet cnm bir bütün oluşturmalı bencede çok güzel düşünmüşsün bende damadın kravtının gelinin kıyaftyle uyumlu olmasından yanaym nişanlansaydım öle yapcaktm kravtı ve mendli bnm elbisemin renginden olctkı..
Gerçi pek kravt sewmem damatlğnda belki taktırmam..
El çiçeğine gelince o konuda pek bilgim yok cnm ama hoş durcağnı zannetmiorum ya gelinlikte güzel duruo o boşver masanızda olsun çiçek elinde tutma..
Bu bnm fikrm tebi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…