- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.981
aynen tatlım bende böyle bir kuruklu ama kabarık olmayan bir model istiyorum salonda olacağı için nişan benim ağır olmam lazım çünkü çok düz bişey giyersem konuklarda abiye giyeceği için kimin nişanı olacaşı belli olmaz gene türettim kafamda bişey neler düşünüyorum dimi kızlar....
napim yaaaaaaaaaaa DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMbilmiyorumkismile
KESİNLİKLEEEEEEE cnm...
hüsniye moda ewi çok iyi diyorlr ama birde nüans war onada bakmak lazım bunun aynısını dikmeleri lazım yoksa hayatta giymemmmm
Canım senin eklediklerinde güzelmş ama ikincisi cesaret ister ee enişte adanalııı :lepi:
Kafan karışmasın Tuğçemm seçim yaparsın aralarndan içinde hayal et kendini hangisinin içinde daha mutlu olursun?
Bu işi özcana bıraktım canım, onun bana süpriz yapmasını istiyorum.Ben sadece fikirler veriyorum arada..Ama ona yine fikir verebilirim, bak villa tipi müstakil odalı oteller varmış bir araştır istersen diye şeydacım kaydirigubbakcemile3
bnce 1. çok güzel cnm model olark flan çok hoş snada gider yaneee :dance:
adanlı btn gece gözlerini senden alamz artık tuğcecm delikafadulden
Hüsniye modaevi hakkettiğinden fazlasını alıyor bence kuşum..Bikaç arkadaşım oraya diktirmişti, çok harika işler çıkardıklarını görmedim ortaya..Nüansı bende beğeniyorum, hatta nişanlım Nüansa diktirelim diyo..Ben kararsızım gelinlikçi konusunda..
Amman adanalııııı yandım adanalıııııı ben sana yandımmmm güzel delikanlıııııı :)) Tuğçecim benden sana :))))))
Aaa ben çok merklymdır özel günlerde bile ne hediye aldğnı önceden öğrenirm onun ruhu bile duymaz sırnaşık şey
Tuğçecim Kuyruklu yaptıranların hepsi bütün gece işkence gibiydi ya diolar o yzden iyi düşün tatlım..
Aaa ben çok merklymdır özel günlerde bile ne hediye aldğnı önceden öğrenirm onun ruhu bile duymaz sırnaşık şey
Bende meraklıyımdır bir şekilde öğrenirim en sonunda ama biraz uğraşsın seçenekleri daraltsın istiyorum şeydacım kaydirigubbakcemile3 Ben hiç güneye tatile gitmedim ve oraları hiç bilmiyorum..Birazda bu yüzden ona bıraktım..
şeydoşum ciddimisin =(
[/B][/COLOR][/FONT]
Bende meraklıyımdır bir şekilde öğrenirim en sonunda ama biraz uğraşsın seçenekleri daraltsın istiyorum şeydacım kaydirigubbakcemile3 Ben hiç güneye tatile gitmedim ve oraları hiç bilmiyorum..Birazda bu yüzden ona bıraktım..
Eveett bende bikaç gelinlikçiyle konuştum..Eğer nikah kokteyl gibi bir şey düşünüyorsan kuyruklu olabilir ama oynayacaksanız filan başa çıkamazsın taşıyamazsın çok zorlanırsın demişlerdi bana..Ama şöyle de yapabilirsin canım..Salona kuyruklu girersin nişan töreninden sonra kuyruğunu çıkartabilirsin oynarken.. Kuyruklu boy boy fotoğrafını da çekersin, sonrada rahat rahat oynarsın ohhh içinde kalmaz hiçbişey :))
dawetiye tasarımımı kendim yapmak istiyorum kafamdaki planlar şöyle kızlar...
nişanlığım mor olacağı için dawetiyeyi mor we gümüş rengi yapıcam.
mekandaki süslemelerde mor ve gümüş rengi ağırlıklı olsun istiyorum yani ben,adanalı,ve mekan hatta dawetiyemiz bir bütün oluşturalım istiyorum...
dawetiyeler ele geçtiğinde konukların sonra nişan günü dawetliler mekana girince mekanda mormuş desinler sonra ben we adanalının krawatı da mor olucak çiftlerde mor ağırlıklı desinler ir bütün oluşturmuşlar desinler nasıl fikirrrrr???
birde nişanda el çiçeği oluyormu ya gelinin elinde ????
Eveett bende bikaç gelinlikçiyle konuştum..Eğer nikah kokteyl gibi bir şey düşünüyorsan kuyruklu olabilir ama oynayacaksanız filan başa çıkamazsın taşıyamazsın çok zorlanırsın demişlerdi bana..Ama şöyle de yapabilirsin canım..Salona kuyruklu girersin nişan töreninden sonra kuyruğunu çıkartabilirsin oynarken.. Kuyruklu boy boy fotoğrafını da çekersin, sonrada rahat rahat oynarsın ohhh içinde kalmaz hiçbişey :))
Evet canım ya nedense o kadar göz alıcı şeyler dikmemişti arkadaşlarıma..Bide kızlar fikir veriyordu, kadın tatlı tatlı konuşup kızların dediklerinin hiçbirini yapmadı kendi bildiğini okudu..Tabi sen bilirsin, ben sadece aklında bulunsun dedim.Nüansın fiyatlarından hiç haberin var mı?
Valla cnm öle sölüolar sitede çk denk geldim özellikle kabarık model yaptıranlar fln kuyruklu değil ama yine çok gösterişli bişiler yaptırabilirsin cnm riske girmemek lazım bnce bu konuda..
dawetiye tasarımımı kendim yapmak istiyorum kafamdaki planlar şöyle kızlar...
nişanlığım mor olacağı için dawetiyeyi mor we gümüş rengi yapıcam.
mekandaki süslemelerde mor ve gümüş rengi ağırlıklı olsun istiyorum yani ben,adanalı,ve mekan hatta dawetiyemiz bir bütün oluşturalım istiyorum...
dawetiyeler ele geçtiğinde konukların sonra nişan günü dawetliler mekana girince mekanda mormuş desinler sonra ben we adanalının krawatı da mor olucak çiftlerde mor ağırlıklı desinler ir bütün oluşturmuşlar desinler nasıl fikirrrrr???
birde nişanda el çiçeği oluyormu ya gelinin elinde ????
çok boğmaz mı cnm ya her yer mor bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?