- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #13.001
Peki Bodrumda tavsiye edeceğin bi otel var mı şeydacım? Bende dinlenmek istiyorum..
Muhafazakar otelleri düşünüyoduk başta sonra vazgeçtik..Hoş bir otelde kalalım yüzmesek de olur dedik..Gezeriz yeriz içeriz başbaşa ormantik dakikalar geçiririz dedik..
Tuğçecim güzel düşünmüşsün ama sakın mor masa örtüleri filan yapma mora boğulur herkes o gece :)) Sandalyelere mor fiyonklar bağlanabilir mesela..Masa örtüleri gümüş rengi olur filan..Mekan için nereyi düşünüyosun nişan için? Nişanda elinde çiçek olmuyor bildiğim kadarıyla..
Peki Bodrumda tavsiye edeceğin bi otel var mı şeydacım? Bende dinlenmek istiyorum..
Muhafazakar otelleri düşünüyoduk başta sonra vazgeçtik..Hoş bir otelde kalalım yüzmesek de olur dedik..Gezeriz yeriz içeriz başbaşa ormantik dakikalar geçiririz dedik..
bakacaz artık hayatım ışıklandırmaya göre...bilmiyorumkismile
Tuğçecim güzel düşünmüşsün ama sakın mor masa örtüleri filan yapma mora boğulur herkes o gece :)) Sandalyelere mor fiyonklar bağlanabilir mesela..Masa örtüleri gümüş rengi olur filan..Mekan için nereyi düşünüyosun nişan için? Nişanda elinde çiçek olmuyor bildiğim kadarıyla..
ewet tatlım bende çiçek tutmaktan yana değilim nişanda masa çiçek olsa daha hoş durur ewet.bende krawatı sewmem şeydacım ya hatta papyonuda sewmıyorum...
Evet cnm bir bütün oluşturmalı bencede çok güzel düşünmüşsün bende damadın kravtının gelinin kıyaftyle uyumlu olmasından yanaym nişanlansaydım öle yapcaktm kravtı ve mendli bnm elbisemin renginden olctkı..
Gerçi pek kravt sewmem damatlğnda belki taktırmam..
El çiçeğine gelince o konuda pek bilgim yok cnm ama hoş durcağnı zannetmiorum ya gelinlikte güzel duruo o boşver masanızda olsun çiçek elinde tutma..
Bu bnm fikrm tebi..
ewet tatlım bende çiçek tutmaktan yana değilim nişanda masa çiçek olsa daha hoş durur ewet.bende krawatı sewmem şeydacım ya hatta papyonuda sewmıyorum...
kız seyda sen nişanlanmadanmı ewleniyorsun yıldırım nikahı deseneeeeeee harıkaaaopuyorumnanaktan
emmacım ewet gümüş rengide olabilir esasıdna ama bakıcam işte duruma göre mekan daha önemli benim için şuan kaama göre mekan bulabilicemmi bilmiyorum of offfffffffff
emmacım ewet gümüş rengide olabilir esasıdna ama bakıcam işte duruma göre mekan daha önemli benim için şuan kaama göre mekan bulabilicemmi bilmiyorum of offfffffffff
Hayır cnm bence kesinlkle öyle düşünme bulun araştırın seninde denize girebilcen hiç olmadı havuza girebilcen bi yer olsun 1 kere balayı yaşycaz..
Bulamazsanız öteki türlüsünü düşünürsünüz..
Hem daha vaktiniz war elbet bulursunuz bnce..
Canım bnm kusen söledi şmdi biri sölemiş ona kapalılara ayrı otel warmş kendilerine ayrı havuzları fln warmş..
Araştrn bi..
tabi cnm oda var ki en önemlisi oooo akannehir
kızlar buda bnden zemuszemus
http://img171.imageshack.us/img171/8982/nianlkmodeli1.jpg
Canım mor derken herkesin kafasında koyu mor canlandı demekki bnmde liladan biras dha koyu bi mor canlandı ve düşündüğümde de boğmadı aa mesela demet akalının düğünün resmlerine bakabilrsin onda da senin istedğn rekler ağırlıktydı we MÜKEMMELDİ mekan çok güzel görnüodu bn gözmde direk o canlandı..
Papyonuda sewmem boğazı açık olsun ya sünnet çocukları gbi beğenmiorm ben sırnaşık şey
Canım biz sözlendik nişan gbi oldu sözm bidnya kişi bidnya yemek fln nişan istemedğimi söledm babama yemekli nişan yapcaktık biz bide elbiseydi takydı ayakabydı hiç o streslere giremesdim biz 22.11.2009 da sözlendik o kdr kısa zamnda hem nikah için hem nişan için kafa patlatmak istemedim zaten gereksiz sewmiorum kapalı alanlarıda nişan törenlerinide cnm..
Canımcım evet var öyle kapalı bayanları da düşünen oteller ama ben balayındayım.Eşim başka yerde ben başka yerde havuza gireceksek ayrı olacaksak ne anlamı kaldıki.. Kapalılar için Caprice var Bera var ama pek etkinlik yokmuş.Bide bera alanyada, orası gezilip görülecek bi yer değilmiş..Sakin bir yer bulup denize gireriz diye düşünmüştüm ben..Haşemayı filan sevmem ama maksat birlikte bişiler yapmak şeydacım..
ayyyy o kadın gene mi evlendi bayılaaazammmm akannehir
bn onu görmdm seydam o yüzden aklıma patlcan moru geldi ki bn en çok mor renk olark onu severm yerimseniben
Off Denizim bu mükemmel bişeyy :lepi:
kızlar buda bnden zemuszemus
http://img171.imageshack.us/img171/8982/nianlkmodeli1.jpg
[/COLOR][/FONT][/I][/B]
begendn mi seydam bnde bttm çok begndim bu olblr mesela bnm içn :lepi:
Aaa öyle olmaz kocan ayrı yerde sen ayrı yerde ne anladm ben bundan ama bnm duyduğm karı koca giriliodu cnm yaa bi araştırın bizde tur şirketine gittimzde sorcam senin için Füsuncum unutmazsam aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?