2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

füsncm bnce bodrum diynce gümüşlük ailece gttğmz biyerdi ve enfes sna tavsiye edrim çok sakin biyer ve denizi olsun herşey müthş bide orda yazlıklar kiraya verilebilio biz öle kalmştık ama oteller de var tabii sositososito

CADIARZU fikirlerine bayıldım canım

Hayır cnm bence kesinlkle öyle düşünme bulun araştırın seninde denize girebilcen hiç olmadı havuza girebilcen bi yer olsun 1 kere balayı yaşycaz..
Bulamazsanız öteki türlüsünü düşünürsünüz..
Hem daha vaktiniz war elbet bulursunuz bnce..
Canım bnm kusen söledi şmdi biri sölemiş ona kapalılara ayrı otel warmş kendilerine ayrı havuzları fln warmş..
Araştrn bi..

hayatım mekan için çok iyi bir araştırma yapmadım ama bizim üsküdarda hawa lokali vat deniz manzaralı onun arkasında hawuzlu mekanı var orası olabilir tam belli değil ama kafamda başka yerlerde war araştırma yapmam lazım...masa örtüsüne gelince ewet cnm ya beyaz-mor yada gümüş-mor düşünüyorum cnm

ewet tatlım bende çiçek tutmaktan yana değilim nişanda masa çiçek olsa daha hoş durur ewet.bende krawatı sewmem şeydacım ya hatta papyonuda sewmıyorum...
kız seyda sen nişanlanmadanmı ewleniyorsun yıldırım nikahı deseneeeeeee harıkaaaopuyorumnanaktan

emmacım ewet gümüş rengide olabilir esasıdna ama bakıcam işte duruma göre mekan daha önemli benim için şuan kaama göre mekan bulabilicemmi bilmiyorum of offfffffffff

Canım mor derken herkesin kafasında koyu mor canlandı demekki bnmde liladan biras dha koyu bi mor canlandı ve düşündüğümde de boğmadı aa mesela demet akalının düğünün resmlerine bakabilrsin onda da senin istedğn rekler ağırlıktydı we MÜKEMMELDİ mekan çok güzel görnüodu bn gözmde direk o canlandı..
Papyonuda sewmem boğazı açık olsun ya sünnet çocukları gbi beğenmiorm ben sırnaşık şey
Canım biz sözlendik nişan gbi oldu sözm bidnya kişi bidnya yemek fln nişan istemedğimi söledm babama yemekli nişan yapcaktık biz bide elbiseydi takydı ayakabydı hiç o streslere giremesdim biz 22.11.2009 da sözlendik o kdr kısa zamnda hem nikah için hem nişan için kafa patlatmak istemedim zaten gereksiz sewmiorum kapalı alanlarıda nişan törenlerinide cnm..

emmacım ewet gümüş rengide olabilir esasıdna ama bakıcam işte duruma göre mekan daha önemli benim için şuan kaama göre mekan bulabilicemmi bilmiyorum of offfffffffff

bulursun cnm dert etme benim nişanımda cok güzel bir mekanda oldu tam gönlüme göreydi oooof seninkide öle olur cnm :1rolleyes:

Canımcım evet var öyle kapalı bayanları da düşünen oteller ama ben balayındayım.Eşim başka yerde ben başka yerde havuza gireceksek ayrı olacaksak ne anlamı kaldıki.. Kapalılar için Caprice var Bera var ama pek etkinlik yokmuş.Bide bera alanyada, orası gezilip görülecek bi yer değilmiş..Sakin bir yer bulup denize gireriz diye düşünmüştüm ben..Haşemayı filan sevmem ama maksat birlikte bişiler yapmak şeydacım..

ayyyy o kadın gene mi evlendi bayılaaazammmm akannehir

bn onu görmdm seydam o yüzden aklıma patlcan moru geldi ki bn en çok mor renk olark onu severm yerimseniben

Aaa öyle olmaz kocan ayrı yerde sen ayrı yerde ne anladm ben bundan ama bnm duyduğm karı koca giriliodu cnm yaa bi araştırın bizde tur şirketine gittimzde sorcam senin için Füsuncum unutmazsam aklinialirimsmile

Neyse tuğçecim vaktin var daha bulursun elbet güzel bir mekan.. Kızlar 5-6-7 şubatta evlilik fuarı var..Tuğçe özellikle sen git bence, orada biçok organizasyon firması var, onlarla görüş fikir al..

ayyyy o kadın gene mi evlendi bayılaaazammmm akannehir

bn onu görmdm seydam o yüzden aklıma patlcan moru geldi ki bn en çok mor renk olark onu severm yerimseniben

Hee evlendi cnm bak sitede war konu açmışlar albümler bölümünde bizim sohpet bölümünün üzerinde mükemmel olmş ama düğün ya gelinliğini beğenmedik biz Tuğçeyle :dilcikar:

begendn mi seydam bnde bttm çok begndim bu olblr mesela bnm içn :lepi:

Denizim çok beğendm gerçektn nişan yapsam bende bunu dikitrebilrdm sanada mükemmel olur yaa ee fizik 10 numra olunca.. :lepi:
Kızlar aşkım arıo gelicem birasdan tekrar.

Aaa öyle olmaz kocan ayrı yerde sen ayrı yerde ne anladm ben bundan ama bnm duyduğm karı koca giriliodu cnm yaa bi araştırın bizde tur şirketine gittimzde sorcam senin için Füsuncum unutmazsam aklinialirimsmile

Ooo öyle bişi varsa süper olur işte kuşum aklinialirimsmile Ayy evet bir sorsana sana zahmet bende söliyim özcana bu fikride kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…