A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #13.021
Hee evlendi cnm bak sitede war konu açmışlar albümler bölümünde bizim sohpet bölümünün üzerinde mükemmel olmş ama düğün ya gelinliğini beğenmedik biz Tuğçeyle :dilcikar:
Denizim çok beğendm gerçektn nişan yapsam bende bunu dikitrebilrdm sanada mükemmel olur yaa ee fizik 10 numra olunca.. :lepi:
Kızlar aşkım arıo gelicem birasdan tekrar.
:teytey::teytey: sende daha güzel olur denizcim :)))
cok güzel cnm yaaopuyorumnanaktan
akudunu-makudunu canım senin adın neydi?Nerde oturuyosun?Napar ne edersin?Seninle tanışmadık böyle ayrıntılı canım dimi?Ben füsun ingilizce öğretmeniyim kocaeli de oturuyorum..
Denizcim elbise gerçekten çok hoş tatlım bayıldım..Bende kına gecesi için böyle birşey düşünüyorum..
denizcim sen sözlümüsün cnm ne zaman nişan?bilmiyorumkismile
Ya o kadar masrafa ne gerek var nasıl olsa 3 ay geçmeden ayrılıyosun dimi :)))))))
eyvahedigeldismilekızlar bende bu yıl ekım ayında evlenıcem ama gelınlık secımın de cok kararsızım kabarık mı yoksa duz mu gelınlık alsam dıe benım gozum duz gelunlıklerde ama ailem de kabarık almamı ıstıyorlar omrunce bır defa gıyıceksın dıyorlar sızce ne yapmalıyım bı fıkır verın kızlar yaamafoldumben
Ooo öyle bişi varsa süper olur işte kuşum aklinialirimsmile Ayy evet bir sorsana sana zahmet bende söliyim özcana bu fikride kaydirigubbakcemile3
heeee gördm şimdi seydammm ay bu kadını zaten hç sevmem ıııııyyyy itici sey adalet mi bu yaaa kaç kişiyle evlen ayrıl kiminle oldgun belli olmasn gene süper düğün yap peehhhh yaneee akannehir
eyvahedigeldismilekızlar bende bu yıl ekım ayında evlenıcem ama gelınlık secımın de cok kararsızım kabarık mı yoksa duz mu gelınlık alsam dıe benım gozum duz gelunlıklerde ama ailem de kabarık almamı ıstıyorlar omrunce bır defa gıyıceksın dıyorlar sızce ne yapmalıyım bı fıkır verın kızlar yaamafoldumben
karnım acıktı bu saatte ne yesem ki yaaaasositososito
bu saatte yenir mi kız tontoş olcn sonraaa :roflol:
denizcim hala öğrenemedim guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?