2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

:teytey::teytey: sende daha güzel olur denizcim :)))

cok güzel cnm yaaopuyorumnanaktan[/QUOTE]

sevndm cnm güzel di mi nişan söa farketmz galiba bu olck :dance:[/QUOTE]

Hee evlendi cnm bak sitede war konu açmışlar albümler bölümünde bizim sohpet bölümünün üzerinde mükemmel olmş ama düğün ya gelinliğini beğenmedik biz Tuğçeyle :dilcikar:

heeee gördm şimdi seydammm ay bu kadını zaten hç sevmem ıııııyyyy itici sey adalet mi bu yaaa kaç kişiyle evlen ayrıl kiminle oldgun belli olmasn gene süper düğün yap peehhhh yaneee akannehir

akudunu-makudunu canım senin adın neydi?Nerde oturuyosun?Napar ne edersin?Seninle tanışmadık böyle ayrıntılı canım dimi?Ben füsun ingilizce öğretmeniyim kocaeli de oturuyorum..

Denizim çok beğendm gerçektn nişan yapsam bende bunu dikitrebilrdm sanada mükemmel olur yaa ee fizik 10 numra olunca.. :lepi:
Kızlar aşkım arıo gelicem birasdan tekrar.

teşkkr edrim seydamm o senin güzelliğin dha güzelleri senin olsun inşallta öle olck süper gelnliği olck :lepi:

:teytey::teytey: sende daha güzel olur denizcim :)))

cok güzel cnm yaaopuyorumnanaktan

sevndm cnm güzel di mi nişan söa farketmz galiba bu olck :dance:[/QUOTE][/QUOTE]

saol cnm bnm o senin güzeliğin opuyorumnanaktan

akudunu-makudunu canım senin adın neydi?Nerde oturuyosun?Napar ne edersin?Seninle tanışmadık böyle ayrıntılı canım dimi?Ben füsun ingilizce öğretmeniyim kocaeli de oturuyorum..

ben sonya cnm 24 bitti 25 yasıma giricem istbldayım mesleğim dizilerde oynuyordum bazen... ama genelde evdeyim cnm böle işte m.o bu aradavereliniortaka.s.

eyvahedigeldismilekızlar bende bu yıl ekım ayında evlenıcem ama gelınlık secımın de cok kararsızım kabarık mı yoksa duz mu gelınlık alsam dıe benım gozum duz gelunlıklerde ama ailem de kabarık almamı ıstıyorlar omrunce bır defa gıyıceksın dıyorlar sızce ne yapmalıyım bı fıkır verın kızlar yaamafoldumben

Denizcim elbise gerçekten çok hoş tatlım bayıldım..Bende kına gecesi için böyle birşey düşünüyorum..

denizcim sen sözlümüsün cnm ne zaman nişan?bilmiyorumkismile

Ya o kadar masrafa ne gerek var nasıl olsa 3 ay geçmeden ayrılıyosun dimi :)))))))

saol füsncm begnmene sevndm opuyorumnanaktan
güzel olr cnm başını açıcksn di mi o zmn?

cidden cnm yaa hatta 3 ay bile sürmez :roflol:

hayrlı olsn ilk önce hihoyyyt
sende ortasını bulablrsnz çok kabarık olmyan bi model olark kaydirigubbakcemile5

Ooo öyle bişi varsa süper olur işte kuşum aklinialirimsmile Ayy evet bir sorsana sana zahmet bende söliyim özcana bu fikride kaydirigubbakcemile3

Canım mantıken baktğnda olması lazım sorarım ets ye gidices bis orda warsa sölerler onların anlaşmalı olmadığı bi yer warsada biliolarsa sölerler cnm unutmam inşallah sen enişteyede söle..

heeee gördm şimdi seydammm ay bu kadını zaten hç sevmem ıııııyyyy itici sey adalet mi bu yaaa kaç kişiyle evlen ayrıl kiminle oldgun belli olmasn gene süper düğün yap peehhhh yaneee akannehir

Allah seni kahretmesn Deniz ya sırnaşık şey
Niye kız ben sewiorum bu kadını biras patavatsız ama olsun dobra en azından delikafadulden

Hoşgeldin hayırlı olsun..
Bence ikisinin ortası bişey al ne çok kabarık olan nede elbise gbi duran bi gelinlik yerimseniben

Allah seni kahretmesn Deniz ya sırnaşık şey
Niye kız ben sewiorum bu kadını biras patavatsız ama olsun dobra en azından delikafadulden
[/QUOTE]

orası ayrı seydam ama ne tip var ne başka bişey ama dobra güzelim delikafadulden

denizcim hala öğrenemedim guclubacismile

cnm ne sordun bn kaçırdm gene yaaa akannehir

aslında alıntı yapmıssın ama cvp b yok tu cnmakannehir

cnm ne sordun bn kaçırdm gene yaaa akannehir[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…