- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.261
ne güzel yaa maşallah. bizde daha hiçbirşey hazırlığı yok :uhm:
Bende geldim kıslarrr günaydınn herkeseee kaydirigubbakcemile5
Oluyo canım hepsi yavaş yavaşş opuyorumnanaktan
nisan sonunda başlıycam ben büyük eşyaları almaya, şimdi ufak tefeklerle uğraşıyorum.
daha ortada gelinlik yok :dance:
Bende geldim kıslarrr günaydınn herkeseee kaydirigubbakcemile5
nisan sonunda başlıycam ben büyük eşyaları almaya, şimdi ufak tefeklerle uğraşıyorum.
daha ortada gelinlik yok :dance:
ayy ne aldın beyaz eşya ?
peki eve eşyaları ne zamn taşıyacaksın..
ito sen ne zamn taşıcan eve eşyayı kıs..
kiradaysanı ne zamantutcaksınız ? evi?
Buzdolabı , çamaşır makinesi , fırın , bulaşık makinesi heppppsini Bosch'tan aldım canım :lepi:
Bende bi süreliğine kiracı olucamm . Temmuzda düğün mayıs sonu haziran başları gibi tutucass inş benneyaptımki
kaç temmuz...
bende nisan sonu tutucam mayısta badanaya falan başlıcam..bir ay yerleşiriz herhaldeŞenizopuyorumnanaktanbayanssulusmile
peki eve eşyaları ne zamn taşıyacaksın..
ito sen ne zamn taşıcan eve eşyayı kıs..
kiradaysanı ne zamantutcaksınız ? evi?
Evet canım anca yerleşirsin ... Ya bişe sorcam aklımdayken ... SEn gelinlik siparişi vermiştin dimi ortalama ne fiyat verdiler ??
bende kısa süreli kiracıyım.nisan sonu tutucam evi,hemencecik taşınırım zaten ben pek birşey yapmıycam sadece teftiş bana ait yerleştirmeyi falan annemle kayınvalidenm görümcem yapacaklar :lepi:
nisan ayı içindede maskoya gidip ne var ne yok eşyaları alıcam zemuszemus
Buzdolabı , çamaşır makinesi , fırın , bulaşık makinesi heppppsini Bosch'tan aldım canım :lepi:
ya kızlar iyi güzel yapmışsınızda, anneminde herşeyi bosh, biz çok memnunduk. abim evlenirken onlarada herşey bosh alındı ama hiç memnun değiller.çamaşır makinesi yıkamıyo, ıslak ıslak çıkarıyo bazen su almıyo susuz yıkıyo. bulaşık makinesi 3 saatte yıkıyo. koku yapıyo.fırını güzel pişrmiyo yakıyo. kaç kere servis çağırıldı tamam oldu deyip gidiyolar bu seferde başka bir yerinde birşey oluyo.
benimde gözüm korktu o yüzden bosh almıycam kesinlikle.yasakkelime
anam sende yan gelip yayıyosun be yaw.. aa dogru tek çoçuksun bırakta öyle olsun dimi:bbo:
ay sus kıs içimi karartma iyii canım iyilmaz:
ne kızıyon yaaaa şans işi demekki :Saruboceq:
ben wirlpool almayı düşünüyorum,modelleri güzel CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?