2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

nisan sonunda başlıycam ben büyük eşyaları almaya, şimdi ufak tefeklerle uğraşıyorum.
daha ortada gelinlik yok :dance:

Ben dün gelinlikçiye gittim hiçbişe beğenemeden geri geldim :lepi: Beyaz eşyalarımı hallettim o yüzden çooook mutluyum inşallah memnun kalırımm :1rolleyes:

nisan sonunda başlıycam ben büyük eşyaları almaya, şimdi ufak tefeklerle uğraşıyorum.
daha ortada gelinlik yok :dance:

peki eve eşyaları ne zamn taşıyacaksın..
ito sen ne zamn taşıcan eve eşyayı kıs..
kiradaysanı ne zamantutcaksınız ? evi?

Bende bi süreliğine kiracı olucamm . Temmuzda düğün mayıs sonu haziran başları gibi tutucass inş benneyaptımki

kaç temmuz...
bende nisan sonu tutucam mayısta badanaya falan başlıcam..bir ay yerleşiriz herhaldeŞenizopuyorumnanaktanbayanssulusmile

peki eve eşyaları ne zamn taşıyacaksın..
ito sen ne zamn taşıcan eve eşyayı kıs..
kiradaysanı ne zamantutcaksınız ? evi?

bende kısa süreli kiracıyım.nisan sonu tutucam evi,hemencecik taşınırım zaten ben pek birşey yapmıycam sadece teftiş bana ait yerleştirmeyi falan annemle kayınvalidenm görümcem yapacaklar :lepi:
nisan ayı içindede maskoya gidip ne var ne yok eşyaları alıcam zemuszemus

Evet canım anca yerleşirsin ... Ya bişe sorcam aklımdayken ... SEn gelinlik siparişi vermiştin dimi ortalama ne fiyat verdiler ??

benimkinin satılık fiyatı 1750 idi.
kiralık fiyatı 1000 milyar dı..
biraz çene yaptık, nişanlımla baglama çektik 750 tl kiraladık canım

anam sende yan gelip yayıyosun be yaw.. aa dogru tek çoçuksun bırakta öyle olsun dimi:bbo:

Buzdolabı , çamaşır makinesi , fırın , bulaşık makinesi heppppsini Bosch'tan aldım canım :lepi:

ya kızlar iyi güzel yapmışsınızda, anneminde herşeyi bosh, biz çok memnunduk. abim evlenirken onlarada herşey bosh alındı ama hiç memnun değiller.çamaşır makinesi yıkamıyo, ıslak ıslak çıkarıyo bazen su almıyo susuz yıkıyo. bulaşık makinesi 3 saatte yıkıyo. koku yapıyo.fırını güzel pişrmiyo yakıyo. kaç kere servis çağırıldı tamam oldu deyip gidiyolar bu seferde başka bir yerinde birşey oluyo.
benimde gözüm korktu o yüzden bosh almıycam kesinlikle.yasakkelime

ay sus kıs içimi karartma iyii canım iyilmaz:

anam sende yan gelip yayıyosun be yaw.. aa dogru tek çoçuksun bırakta öyle olsun dimi:bbo:

yok be bitanede benim abim var.ama abim ilkokuldan sonra hep yatılıda okudu sonra üniv. kanada da okudu sonrada askere gitti evlendi. yani ben tek evlat gibiyim ondan :lepi::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…