- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.281
benimkinin satılık fiyatı 1750 idi.
kiralık fiyatı 1000 milyar dı..
biraz çene yaptık, nişanlımla baglama çektik 750 tl kiraladık canım
Banada 2.000 dedi de ... :uhm: ondan merak ettim normal mi diye
kızlar ben gelinlik işin falan hallettim çoktan.size bakınca kendimi çok aceleci gördüm :)))beyaz eşyalar çoktan tamam.yemek takımı çatal bıçak vs....öle.ne evlenme meraklısıymışım yaw.bide mobilyaları beğendim gibi.işte budur desem nişanlım hemen alcak.biraz yavaştan aliim bari.şimdi alıp eve koysak çok mu erken olur kızlar???5 ay var düğünee????bi yandan da alalım belli olsun ki tül perdeye geçelim diyorum napsam kiiiii
bu arada ito davetiye harikaaaaaaaaa.....öğrenirsen bana da söle nolur.bak her şeyi düşünmüşüm davetiyeyi unutmuşum :))kızlar ben gelinlik işin falan hallettim çoktan.size bakınca kendimi çok aceleci gördüm :)))beyaz eşyalar çoktan tamam.yemek takımı çatal bıçak vs....öle.ne evlenme meraklısıymışım yaw.bide mobilyaları beğendim gibi.işte budur desem nişanlım hemen alcak.biraz yavaştan aliim bari.şimdi alıp eve koysak çok mu erken olur kızlar???5 ay var düğünee????bi yandan da alalım belli olsun ki tül perdeye geçelim diyorum napsam kiiiii
kendi mesajımdan alıntı yapmışım yahuu
Banada 2.000 dedi de ... :uhm: ondan merak ettim normal mi diye
kendi mesajımdan alıntı yapmışım yahuu
pazarlığını yap canım sen..boshayallersmile
ay gülme komşuna gelir başına çok inanırım buna ben de yaptım şimdiaklinialirimsmile
aşıkmınız kızlarrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan:sm_confused:
hıhı hemde en ateşlisinden..şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?