2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya kıslar bişye sorcam 4,5 metre kare halı açılımı ney yani..
100*300 mü
100*200 mü
bunlardan anlayan varmı ya:hulya:

hıhh tam adamına sordun tatlım bilmiyorumkismile
kız bunlar ne demek ? gidiyosun bakıyosun bide bunların boyutlarımı var yaa ??:roflol::tomato:

ya netten bakıyorum da..var boyutları canım..ya
benim sorum bu 4,5 metre karenin boyutueyvahedigeldismile

royal saray halı ve merinosa baktım cnm senin için saray ve merinosta 4,5 mt kare halı göremedim,5 mtkare var,royal halıda 170X250 4,5 metrekareye yakın, mesela 200X300 derse 6 mtkare

4 metrekare salon için uygun oluyormuş ben de bakıyorum ama bir tane el halısı alıcam salon için

kızlarr yaşasın değişti ismimmmmmm
ben kaçtım. iyi akşamlar herkese.
yarın çok yoğun olucam katılamayabilirim aranıza şimdiden iyi tatiller herkese kaydirigubbakcemile2

royal saray halı ve merinosa baktım cnm senin için saray ve merinosta 4,5 mt kare halı göremedim,5 mtkare var,royal halıda 170X250 4,5 metrekareye yakın, mesela 200X300 derse 6 mtkare

oy canım çok sagol..:1hug:
ilginiçin teşekkürler a.s dün burdan bi arkadaşta söyledi..180*250 4,5 metrekareymiş..neyse ebatlar hakkında bilgilendim..sağolun kıslar:enbuyukkk:

kıslar gelin ayakkabımı topuklu giycem..ekstradanda beyaz şık bir topuksuz yanımd taşıcamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…