2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

merhaba kızlar bende varım kaydirigubbakcemile2

ajikal nesi bitti tatlım benim daha hiç bişeyim yok ve ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum:sinifsinif:

merhaba kızlar bende varım kaydirigubbakcemile2

ajikal nesi bitti tatlım benim daha hiç bişeyim yok ve ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum:sinifsinif:

hoşgeldin canımcım bence bir an evvel başla derim en azından para biriktirmeye
canım benim nişanlım biraz fazla pimpiriklidir.biz bu kdv indirimleri başladığında (o zamanlarda hazirana kadar diyordu kampanya) eşyalarımızı alalımda evlenene kadar öder,bitiririz dedik,aldık,sonra gecen ay nişanlım durmasın mağazada ne olur ne olmaz,evimde gözümün önünde dursun dedi,eve yaz başından beri tadilat yapılıyodu zaten,bizde getirttik eşyaları,yerleştirdik.
yatak odası,oturma odası,yemek odası,onun haricinde tencere tava yemek seti vs herşeyim zaten hazır
ay kaçıncıya anlatıyorum akannehir kaydirigubbakcemile3

Benim 9 ay olmasına rağmen ev hazırlıklarımın yarısından çoğu bitti canım
sen neler yaptın?

benimde 10 ay falan var canımopuyorumnanaktan
bizde beyaz eşyaları aldık mağazada duruyor onlar
önümüzdeki ay tv yi alcaz onu baya araştırdımda:hulya:
mobilyaları özel yaptırcaz arkadaşımıza onun için hala model
araştırmasındayım daha zaman oldugun için heme karar vermek istemiyorum
zaten nakit alıncagı için kaba eşyalar cıkıyor böylecekaydirigubbakcemile3
mutfak eşyalarımdanda %85 i tamam diyebilirim:hulya:
nevresim takımı falan onlarda o şekilde yani büyük cogunlugu bitti sayılır
halı perde falan ev tutulunca alıncak zaten şimdi ev süs eşylarına merak sarmıs bulunmaktayım:dance:

slm kızlar
ne zamandır giremiorum moralim bozuk zaten mafoldumben
ajikalcim onlinesın sanırım gel konuşalım yerimseniben
bu arada yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldin diorum hayrlı olsun şimdiden kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarr,
müjdecii canım ya görmedim valla mesajını,sen girdin ben çıktım
canım sıkılmıstı çıkış saatime kadar kitap okuyayım bari dedim

Valla ya bende okudum gazetede sabah,sevindim
bakalım sır perdesi çözülecek,cinayeti nasıl işlediğini anlatır artık

slmm hepinize sizde de var mı bu durum elimde kalem kağıt o alıncak bu tutar bu bu kadar olsa ii olur hep hesap annem bu kdr yorma kafanı diyo nişanlımda olcak aşkom hepsi sen sıkma canını dio ama düşünmeden olmuyor

canım yazdıklarının kelimesi kelimesi bizdede aynı :) en ufak bir farklılık yok

slm kizlar nasilsiniz?

ya bisi soracam sizee.... Yazin evleneceksiniz ve neler yaptiniz?? Hazirliklar fln...

Kızlar şu anda heryerde müthiş indirim var, şu büyük yapı marketlere avm lerin çeyiz mağazalarına bir uğrayın derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…