2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ne marka aldın canım,fikir olsun diye soruyorum,
ben bi tane buldum internette gezinirken çok hoşuma gitti,
linkini vereyim sende bak fikrini söyle
Casandra Home Collection
2.sayfada da beğendiğim ürünler var newyork,oslo milano,barcelona
ama en çok newyorku beğendim,fikrini söylersen sevinirm

bencede newyork hayatım..

canım bana nişan boğçasında alındı..erkek tarafı aldı o çok sık birşey saten yeşil ve dantelli

markası neydi unuttum....günlük kullanıma şık kaçar diye düşünüyorum onu zaten herkes işte doğumda fln kullanırsın dedi birde böle günlük kullanmak için annem almış ben hiçbir çeyizimi seçmedim zaten...

resimleri eklerim cnm

güle güle kullan canım,nişan bohçasında yatak örtüsü ilk defa duydum,ama çokda iyi olmuş,misler gibi ohh..demin mağazayı aradım sordum,newyork ellerinde kalmamış,getirtecekler o zaman gidip yakından bakacağım,
resim eklemeyi öğrendin artık,en kısa zamanda eklede bakalım :icecream:

tamam cnm eklerim

evet bende yeni gördüm benim nişan boğçamda kimsede olmayan şeyler vardıya o yatak örtüsüne

500 lira verdiler...hiç yoktan...

seccade takımı fln da aldılar ...bayağı abartıydı benim bpğçalar kızlar ya

bir sandık havlu bir sandık başörtüsü bir sandık patik birsürü uzar gider valla

boğça yapamadınız ozaman siz hayatım

aman boşver çokda şart değil o boğçalara dünyanın parası döküldü

birde annem okadar dedi sadece kızıma yapın bana eşime sakın yapmayın ben

sadece damadıma yapıcam sizde gelininize yapın dedi

bizde yaptık ama hiç sevmiyorum şu bohça işlerini ben
zaten fazlada bişey almamıstık,tülbentler patikler falan yoktu,zaten kullanmıcağım şeyin nesini alayım

sen onlardan koymayacaksın zaten ajikal kız güldürdün benii

onu sana koyacaksa erkek tarafı yapıcak aman resmen boş işler

nasılda işlemişler tülbentleri günlerce sanki takıcam

kızlaaarrr şimdi benim yatak odası takımım bu,fotoğrafta pek rengi düzgün çıkmamış,telefonla çektim

yatak örtüsü alacağım ama karar veremedim,sizce hangisi kahverengi mobilyalarıma yakışır

Son düzenleme:
2. ve 3. sıradakileri daha çok beğendim ben kahverengiyi pek sevmeme rağmen çok şık durmuş

bende istiyorum böle şık bişi yaa

Selam kızlar
Ajikal canım 2.6.yı beğendim bende çok şıklar
Bende bugün 3.takım iç çamaşırı 2 adet atlet takımı ve 2 adette gecelik aldım.Bizim semtte bi mağaza %50 inidirime girmişte bende yararlandım kaydirigubbakcemile2

bende 2010 gelini olacağım allah izin verirse ama heyecan filan yok daha :))))

Hoşgeldin canım benimde pek heyecanım yok sadece aldıklarımı kullanmak için hevesleniyorum ama bir kaç ay sonra gelinlik provaları felan başlayınca heyecan basar şimdi şaka gibi geliyo sanki evlenmeme çok varda çeyiz yapıyomuşum gibi kaydirigubbakcemile3

meriy,özelden mesaj atamıyorum henüz sana ,yazdıklarını okudum,aynı durumdayız canım atama ile ilgili duyduklarımı paylasırım seve seve:)inşallah seneye kavusuruz ikimiz de zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…