2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bugün kuaföre gidiyorum kızlar,düğün günü için bi randevu ayarlayacağım.
İnşallah her şey yolunda gidereyvahedigeldismile
inş..ben onu hallettim bile..oh be yer vardı yane:sm_cool:

senmi kullandın arabayı...ohaoldumsmilegemiş olsun bu arada

Cnm ben çok sık kullanıyorum zaten yerimseniben

Noldu tatlım geçmiş olsun hayırdır ?

Saol canım.Böbrek hastası dedem 11 yıldır diyalize bağlı yaşıyo biraz enfeksiyon kapmış aort'la ilgili bi durum var. Kalp kapakçıkları görev yapmıyo yaşıda 81 olduğu için genel anestezi altına alıp ameliyat edemiyolar sıkıntı yapıyo çok :1no2:
Dünde babam biraz fenalaştı yine deden dedi .. Bizimkiler 2-3 haftadır orda kalıyolar .
Bende dün dedim ya erkenciyim bugün diye haber alır almaz aldım arabayı gittim içim rahat etmedi .
Gecede 1 gibi felan döndüm eve

Beni görünce rahat ediyo dedem . İlaçları felan var. İğne oluyo . Ben gidince çok seviniyo sen yap bunlar anlamıyolar kızım senin işin bu diyo kaydirigubbakcemile3

benim arabayı yeni sattım. sevgiliminde var,dedik bir evde 2 arabaya ne gerek var,parasını bankaya koyduk ev alıcazya seneye ona katkısı olur bayanssulusmile

Kızlar yaa ben evin temizlik işini ne zaman hallediyimm ??? Çok erken mi sizce yoksa gidip gidip eşyaları yerleştircem ya anca mı olur rahat rahat :uhm:

Ben bu hafta yaptırıyorum temizliği bayanssulusmile
22 sinde zaten eşyalar gelecek.ev kirli değil ama olsun yinede camlar falan silinsin eşyalar geldikten sonra tekrar temizlik olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…