2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya bu senin duvar rengi için gönderdiğin resim değilmi gamyoncuiremsu
Ayrıca bunun stor perdeden farkı ne ?

Evet onuda göstermiştimde annemin perdeleride göstermiş olmuştum fikir olsun die kaydirigubbakcemile3

Hiç pilesi felan yok canım işte dümdüz katlamalı perdeyle şimdi hep bunu kombine ediyolar hem spor hem şık duruyo diye bende çok anlıyo değilim açıkcası :sm_confused:

Güzemiş işte :sm_confused:

Benimkide katlamalı olup içi stor güneşlik olcak sanırım sositososito
Kenar perdeleride teyzem kruvaze mi ne öle bişe dedi gidip bakıcam katalogtan CADIARZU

Selam kızlar..Herkes çıkmış..
Lindark neymiş o temizleme ürünü canım?
Benim mutfağım da stor,öğrenirsem iyi olur..

düğün kartımı faceye ekleklettirdim arkime..benim hesabım yok kapatmıştm ..
tüm arkadaşlara etiketledik kıslar..bir faceyle herkese ulaştı davetiyemaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Selam kızlar..Herkes çıkmış..
Lindark neymiş o temizleme ürünü canım?
Benim mutfağım da stor,öğrenirsem iyi olur..

Cnm Amway diye bişey var duymuşsundur ..
Onun Loc diye bi ürünü var genel temizlik için halılara camlara kapı duvar nereye istersen kullanıyosun hazırladığın suda çözülüyo konsantre ürün çok uzun süre gidiyo
Ablam en son onunla siliyodu başka yeni bişeyler bulmadıysa son bildiğim bu kaydirigubbakcemile3

İyidir cnm saol senden nbr ??
Kıslarrr dün varya kendi evimizde ilk yemeğimizi yedik sevgilimlee :asigim:Şeniz
Çok komikti halimiz hiç unutmıcam o günü :roflol:
oo hayırlı işler lındark kaydirigubbakcemile
benim davetiyeleri yazmam gerek bugün,p.teside postaya verirsek iyi olur

bizim davetiye dagıtma işimiz kolaylaştı ya:hulya:

heryıl köy pikniğimiz olur bizim ayın 23 ü haftya pazar piknik.var babam davetiyenin çogunu orda dagıtıp halledicem demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…