• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Her yere mi canım?
Ben bunu sadece mutfağa düşünüyorum,her yerde kullanımı zor olur diyorlar.
Şimdi ütü gerektirmeyen tül perdeler çıkmış,onlardan düşünüyorum tülleri.

heryere yaptırıcam canım.
tül perdede ne yaparsan yap mutlaka ütü istiyo. bide bu daha sportif duruyo, bizim evde spor olacağı için.
:hooray:

Bizim de evde klasik hiçbir şey olmayacak.
Her şey konforlu ve rahat olacak.
Mobilyalar,halılar ve perdelerin renk uyumu da aynı olacak.

hafat sonu bakmıştım..fiyatlara falan...
ev ölçünüse göre alıcam işte..boshayallersmile
halı ile perdeniniz aynı renk mi olucak?

Halı işi en son bence perdelerde mobilyalarda alındıktan sonra alıcam hangi renk yoğunsa salonda (perdelerde koltuklarda mobilyalarda ) o renk değilde daha açık zıt bi renkle kombinasyon yapıcam. Genel renk uyumuna değilde aksesuarlara uydurabilirim kaydirigubbakcemilebayanssulusmile

Yaaaa :( ne mutlu size...ne tatlı bir telaş içindesiniz..Ben 2008 Ağustosunda evlendim, ne zaman bitti o hazırlıklar, o telaşlar , o düğün ne zaman geçti de şimdi ben 19 aylık evliyim :) ve de çok mutluyum.Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu, çok sevindim adınıza...Ama unutmayın bu hazırlıkları yaparken her günün her anın tadını çıkarın, en güzel telaşlar bunlar, strese yenik düşmeyin.Keyfini çıkarın.Sevgiler...

kaydirigubbakcemile3:asigim::teytey:
Yaaaa :( ne mutlu size...ne tatlı bir telaş içindesiniz..Ben 2008 Ağustosunda evlendim, ne zaman bitti o hazırlıklar, o telaşlar , o düğün ne zaman geçti de şimdi ben 19 aylık evliyim :) ve de çok mutluyum.Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu, çok sevindim adınıza...Ama unutmayın bu hazırlıkları yaparken her günün her anın tadını çıkarın, en güzel telaşlar bunlar, strese yenik düşmeyin.Keyfini çıkarın.Sevgiler...

teşekkürler tatlım çok sagola.s.sengözlerimebaksanab

:uhm:haklısın halı mobilyaya uydurcam..
duvar rengiyle perdem aynı olsa nasıl olur..öyle yapma düşünüyorum kıslar:uhm:

Ben şöyle düşünüyorum 3 duvar aynı renk sadeec tv ünitesinin geliceği duvara ithal duvar kağıtlarından yaptırıcam ve onun renginde perdelerimi yaptırıcam. DUvar rengiyle aynı renk perde yaparsan bence perdelerin gözükmez yerimseniben zıt renk olmalı mesela diyelimki koltukların gri , dvarında gri perdelerin koyu mor halında moru yoğun grileri çok az olmalı gibi gibii kaydirigubbakcemile2

Salon halım bu olacak,saraydan.

Eklentiler

• $halı.webp
    $halı.webp
    4 KB · Görüntüleme: 27
Benim oturma odam pembe gri krem olan, salonumda koyu mor ve gri :kahve: nasıl sizce kızlar ???

Eklentiler

• $lounge_living2.webp
    $lounge_living2.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $mor+oturma+odas%C4%B1.webp
    $mor+oturma+odas%C4%B1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 29
Back
X