• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kıslarr..........................

dügün davetiye kartlarınıza hangi sözleri yazdırcaksınız bakalım......

İşin zor o zaman bilmiyorumkismile Nişanlın ne diyo bu duruma sen en iyisi hiç haber verme kimseye cumartesi kalkın babanı nişanlını alıp gidin kaydirigubbakcemile3

sevgilim kararı sen ver diyo benim için farketmez diyo, oda babamın fikirlerini bilgisini beğeniyo, ama şimdi babamla gizlice gittiğimizi öğrenince diğer taraf bozulurlar diye ben yufka yüreklilik yapıyorum :kedi:

Mutluluklar paylaşılmalı, Görüşünü benimsemiş, Dostlarımızı düğünümüzde, Yanımızda görmekten, Mutluluk duyacağız:delphin:

sen beyaz eşyayı ne almıştın ? super87 bosh almıştı onu hatırlıyorumda !?
ben hala karar veremedim ?[/QUOT

Bende çok baktım cnm whirlpool felan ama en iyisinin bosch olduğunda hemfikirim yerimseniben Tabiki şans meselesi .Boschun ınox serisini aldım. Dediğin gibi peşinde güzel indirim yapıyolar buzdolabı 2.500 tlydi 2.000'e felan geldi

Son düzenleme:
sen beyaz eşyayı ne almıştın ? super87 bosh almıştı onu hatırlıyorumda !?
ben hala karar veremedim ?[/QUOT

Bende çok baktım cnm whirlpool felan ama en iyisinin bosch olduğunda hemfikirim yerimseniben Tabiki şans meselesi .Boschun ınox serisini aldım. Dediğin gibi paşinde güzel indirim yapıyolar bozdolabı 2.500 tlydi 2.000'e felan geldi

bende baktım ama whilpool un özellikleri bosch un kine göre daha fazla o yüzden galiba whirlpool alıcam CADIARZU

Bir kişi gelirken yanında 5 kişi daha getirdiği için baya bi kalabalık geldi gözüme ama değilmiş kaydirigubbakcemile3 Çok bişe kaçırmadım galiba napıyonuz bakalımmm

ya netten 460 günlük şafak kartı çıkarcam kardeşime buluyorum açılmıyor..
bi bakın kıslar gönderin bana

Back
X