Kanka galiba Başak Gürbüz Derman la anlaşıcaz. diğerleri çok pahalı Esra Pozan dolu.
Başak 27 haziranı ayırmış şimdi tekrar mail attım p.tesiye kadar karar vermemiz için opsiyon tanıyın deedim okey problem değil dedi.
Cekimden 7 gun sonra uzerinde calistigim tum fotograflarin yuksek cozunurlukteki hallerini ve bir slide-show'u CD'de yazili olarak size gonderilmek uzere kargoya veriyorum. Ben sabahtan aksama kadar cekim yapiyorum, fakat her ciftin cekimi farklilik arzediyor. Fotograf sayisi; hava durumu, ciftlerin beklentileri ve performanslari gibi etkenlere bagli olarak degisebiliyor. Ama ne olursa olsun elinize uzerinde profesyonelce calisilmis 100 civari fotograf geciyor. Sayi, bunun cok cok ustunde de olabiliyor.
Hazirlik cekiminin karsiligi Ankara icin 1250 TL, Ankara disi-yurt ici icin 1500 TL'dir.
Hazirlik asamasina ek olarak, "acik havada" ve "gunes batmadan" gerceklesecek nikah/dugun cekiminin de bir kismini gerceklestirebilirim. Bu asamanin da eklenmesi ile rakam Ankara icin 1600 TL, Ankara disi icin-yurt ici 1850 TL olacaktir. "Bir kismini" diye belirtmemin nedeni, yapay isikta cekim yapmayi tercih etmiyor olmam. Gunes battiktan sonra genellikle cekim yapmiyorum. Tabii ki gerekli oldugu takdirde, fotograflarin kalitesi acisindan tercih etmememe ragmen, ilk dans gibi ozel anlari kacirmamak icin gerekli techizatlar ile de cekim yapıyorum. Bu asamayi dusunuyorsaniz, detaylarini konusmamiz gerekecektir.
:sm_confused: