Verdiğimiz hizmeti özetleyecek olursak;
Belgesel düğün fotoğrafçılığı formatında yaptığımız çalışmada sabah kahvaltınız ile beraber başlayıp akşam düğününüzdeki eğlenceye kadar devam eden düğün gününüzün her anını fotoğraflarla hikayeleştiriyoruz. Bunun yanında bir fotoğrafçı arkadaşım sabahtan itibaren sizinle buluşana kadar damat beyi de fotoğraflarla takip ediyor. Ayrıca çekim planı önceden organize edilen bir açık hava mekanında fotoğraflarınızı çekiyoruz.
Yapılan çekimlerin tamamı sizinle biraraya gelerek önceden belirlediğimiz bir kurgu çerçevesinde düğün günü hikayenizi fotoğraflarla yazma konseptiyle gerçekleştirilmektedir.
Teknik asistanlarımla beraber yaptığım çekimde, gün içersinde yaklaşık 2.000 kare fotoğraf çekiyorum ve fotoğrafların tamamını yüksek çözünürlükte size teslim ediyorum. Orjinal formatta ve her biri el işi olarak hazırlanan, 50-75 kare arasında fotoğraftan oluşan özel tasarımlı albümünüzü şahsen hazırlayıp teslim ediyorum. Bu albüm, düğün günü hikayesini anlatan bir formatta olduğu gibi açık hava fotoğraflarınızı da içermektedir. Ayrıca sizin belirleyeceğiniz favori müzik parçanız eşliğinde günün hikayesini anlatan DVD formatlı bir slayt show hazırlıyorum.
Yukarıda detayları belirtilen hizmetin İstanbul için paket fiyatı 2.000 TL'dir.
Çeşitli albümlerimi size sunabilmek ve detayları görüşebilmek için ofisimi ziyaretinizden mutluluk duyarım.
Sormak istediğiniz bir konu olursa telefonla irtibata geçmekten çekinmeyin lütfen.