• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yok cnm senin anladığın gibi değil durum

daha açık anlatayım... ben çalışıyorum eve bakmıyorum şimdi eşylarım falan alınıcak

eve veriyorum biraz tabi ama onlarda benim eşya taksitleri ödeniyor

nişanlımda eve vermiyor harcıyoruz rahatız...

kayınpederimi gören bayılır biter yani kanatsız melek gibi ..

elini öptüğümde para vermedi o bana hatta bana elime vermedi..akşam yemekten sonra çay içerken öle sohbet esnasında nişanlım dedi ehliyetler için kan kartını almadık alalım dedi

oda ehliyete nekadar vericeksiniz dedi..nişanlımda 300 dedi 200 dolarda 300 yapıo hemen hemen oda çıkardı 400 dolar verdi kendininkinide al sılanınkinide sen al dedi oğlunada banada jestt yaptı

ailemi ezmek gibi ne bir amacı nede bana eziksin al şu parayı gibi bir şey değil yani

hem elime vermedi.. elimede verse niyet önemli canım.. kapıdan çıkar çıkmaz nişanlıma dedim

ver ulenn benim paramı gırgır yaptık benim ehliyet için vermedimi verdi sen ver ben ister alırım ister almam dedim bayağıda eğlendik...

nevar kayınpeder oğluyla gelinine böle bişey yapamazmı bende alırım gerek yok dediğimde

kaynanam dedi hadi bayram harçlığı say sende dedi..

ben kendi maaşımla zaten çoooookkkk rahattt ehliyetimi alabilirim ne ailemin nede benim

ihtiyacım var zaten bunuda o bilir...:icecream:

sanki tatlı bır durummus gıbı acıklamıssın ama cok talıhsız olmus,
kayınpederının sana ehlıyet ıcın para vermesı etrafa ehıyetını alsın dıye kıza para verdım demesı tamamen hükmen yenık bır durum allah yardımcın olsun guzelım ne dıyeyım daha sana. 30 yıl da konusucaklar kızın parası yoktu ehlıyetını alamıyordu alsın dıye parasını verdım cebıne alınmasın dıye de ogluma verdım dıyecekler.
neyse allah vermesın dıyeyım geçeyım. sen mutlusun halinden belli. :delphin:

nadya83 arkadşaım seni tanımadığım için açıklama yaptım ama diğer

topiclerdeki yazılarını gerçekten hiç beğenmedim çok çirkin konuşmuşsun

mümkünse birdaha bilmeden etmeden ön yargılı davranma özellikle benim hakkımda hiç yazma

fikirlerini kendine sakla...

forumda böyle bir kural yok, talihsiz derdıne ortak oldum yorum yaptım gene yaparım nasılsa belli basına ıyı seyler gelmıyor gıbı görunuyor, ama dedim ya allah kurtarsın seni. :kahve: ya da belki hakettıgını yasıyorsundur. allahın işine karışılmaz... :kahve:

nadya evde kaldım diye topicler açan sensin

sevincimi paylaştım kıskançlığından çatladın seviyesizleşme

diğer topiclerde okudum birinin kayınvalidesi için hizmetçi gibi küçümsemen basitliğini belli ettin
evde kaldığında evdekiler sürekli yakınıyor diye konular açıyordun sanırım derdin o

allah aşkına topiğin tadını keyfini kaçırma herkes senin gibi ezik değil

herkesin etrafında senin gibi haset kıskanç insanlar yok cnm

bazılarının karşında iyi insanlar çıkabiliyor cnm benim maaşımla ontane ehliyeti rahat rahat alırım

kişi kendinden bilirmiş işi...herkesi kendin gibi sanma

bayramda hatırlandım diye sevincimi kendi topiğimde sürekli dertleştiğim insalarla paylaştım diye

birtanesinin kıskançlığı bizim tadımızı bozmaz sana hiç kızmıyoruz hayatım devam ett

forumda böyle bir kural yok, talihsiz derdıne ortak oldum yorum yaptım gene yaparım nasılsa belli basına ıyı seyler gelmıyor gıbı görunuyor, ama dedim ya allah kurtarsın seni. :kahve: ya da belki hakettıgını yasıyorsundur. allahın işine karışılmaz... :kahve:
canım amacın ne bilmiyorum biz burda evlenecekler olarak burdayız 2010 gelinleri olarak annemiz evde kaldık diye baskı yaptığı için burda değiliz

anladınmı evlemek için ....

saçma sapan davranma biraz olgun ol adam gibi duracaksan dur saçmalayacaksan

hiç girmeee kimse sana burda prim vermez . kimse seni çekmezz..
burası piskopatlık yapma yeri değil...çoluk çocukca şeylerle kimsenin tadını keyfini kaçırma olurmu akşam sohbetine girmiştim ama neyse boşver ya senin piskolojin bozulmuş ne desek boş

Ne oldu nasıl da konusmussun, bu kadar sinirlenmene gerek mi vardı yahu ?

ılerde belki de senin yüzüne vuracaklar parası yoktu da ehlıyetının parasını ben verdım nişanlıyken, utanmasın dıye ogluma verdım dıyecekler, desinler. Nasılsa bana demeyecekler. :sm_confused:
nişanlılıkta hep boyle olmuyor mu iyiliğin için söylemiştim sen neler neler demişsin ohooo...

Son düzenleme:
canım benim diğer 1600 cevaba bak bakalım senin gibi

yorum yapan bir kişi var mı allah aşkına yapma ya

seninle benim ne derdim olabilirki saçma sapan olmayan birşeyi söylüyorsun

benim hayatımı senmi biliyorsun benmi kendin söyleyip kendin inandın

kendin yazıp kendin oynadın bide acıtasyon yapıyosun komik komik allah aşkına

bozma topiği düzgün duracaksan dur saçmalıycaksan git çünkü dedim ya amaç burda

öle sohbet etmek anladınmı

günaydın kızlarr,
cadısıla dün nolmus ya,fakir edebiyatına maruz kalmıssın kaydirigubbakcemile3
çok güldüm okurkene

yok ya ne kaçıcak,belkide biraz önyargı diyelim
ama biliyomusun canım ben çok safım,bu kk ya takıldığımdan beridir,kaynanasından şikayet edenleri
falan okuyorum,kayınvalidemin aşırı ilgisinin arkasında bişeyler aradım,neden arıyo bu kadın oğlunu bana soruyo diye kaydirigubbakcemile3 insanı birazda kuşkucu yapıyo gibi,,

Back
X