2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bakalım cnm ben ayarlarım oteli

nisanda antalya cıvıl cıvııl sen merak etme bodrum soğuk olur

sanırım kıbrıs olur...yurt dışı uygun bulabilmek için tura katılmak lazım

münfertit otel bilet çok yüksek oluyor turlada balayına gidemem kabalık bir gurup ::):)
yapıcaz artık bişeyler ajikal ya ben bu kurbanda yada kışın 1 haftalık iznim var onda abanta gitmek istiyorum
abant yeşil ev yada ağaç ev çok harika baksana google yaz çıkar

acentada çalıştığım için 3 sene kadar biliyorum cnm abant otellerini :))
ama o zaman elini çabuk tutmak lazımihem yerin bulmak sorun oluyor,hemde fiyatlar biraz pahalı gibi.
ben balayında yurtiçinde bodruma gitmek istediğim için nisan ayı ayı bana balayı için kötü oluyor ondan söyledim..

bodurum soğuk olur evet

bakalım ya nisan olucağıda belli değilkii...

zaten gözümde ne deniz var ne eğlenmek nede başka birşey

sadece bunları düşüncek strs yorgunluk dinlenmek istiyorum

ajikal bide o yeşil ev yada ağaç ev varya sen biliomusun acenta satışları varmı ben yok biliyorum

yok cnm ben hiç duymadım onları satan acenta ama iyice bir araştıralım bende bakayım,
vardır muhakkak bir acentadan satışları

yok cnm ben hiç duymadım onları satan acenta ama iyice bir araştıralım bende bakayım,
vardır muhakkak bir acentadan satışları
evet cnm yokmuş acenta satışı

aten otelleri ben istemiyorum inanılmaz ya o ağaç evler fln

resmen masallardaki evler gibii..

otellerin satışını bende yapabiliyorum kendime bir kıyakta yaparım ama cıkss güzel değil öyle

bende zaten evdekilerle konuşup izin almadım hatta almicam

infoya gidicem fln derim amann uğraşama kaç yaşında kızım nişanlıyım

saçma sapan zihniyetlerle uğraşamicam :hulya:

bence yalan söyleme canım,ne bileyim ben çok korkuyorum küçük bişeyde olsa söyleyemiyorum panik oluyorum,
hemen ben sana yalan söyledim aslında böle böleydi diye başlıyorum anlatmaya..
keşke daha soğukkanlı olsaydım
tabi genede sen bilirsin daha doğrusunu,

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ajikal vijdanımla oynama benim huzur etme kendimle beni

bakalım cnm ya bikere çıtlatırım kem küm ederlerse

iş çıktı derim heheh izin kullanabilirsem oda...

izin kullanamzsam zaten birdahaki izne veli oluyorum

Herkese merhaba arkadaşlar,

Kaç gündür çok hastayım kızlar giremedim hiç nete.Bademciklerim davul gibi oldu bide grip oldum üstüne,yetmedi yorgunluktan bayıldım :sinifsinif: Cumartesi sabaha karşı acile gittik serum taktılar,bünyemi çok zorlamışım ve kanım çok düşük çıktı.Bi sürü kan ilacı verdiler yine kilo alıcam mafoldumben

Ve formasyonum bu haftasonu başlıyodu ilk dersleri kaçırdım :çok üzgünüm: Şimdi haftaya gittiğimde herkes tanışmış kaynaşmış öğretmenleri tanımış olacak,ben öle çöm çöm yalnız başıma oturcam :sinifsinif: Bugünde okula gidemedim izinliyim,doktor 3 gün istirahat dedi kızlar..

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım:hulya:
phenomen cim çok geçmiş olsun yorma kendini fazla kıymetinin bil kendinin evlenince zaten ev işi bide üstüne işe gidip zaten yeterince yorulucaz bari şimdi dikkat et kendine

Canım yaa keşke kendimi fazla yormamak mümkün olsa..Okulda 28 saat ders verdiler bana bu yıl seçme şansım olmadı :( Ayrıca formasyona gidiyorum cumartesi-pazar sabah 9 akşam 6 :(( Hiç boş günüm yok dinlenmek için hatta günü geçtim saatim bile yok :((

Back
X