2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

iyiyim teşekkür ederim:teytey: adetimi bekliyorum olsamda doktora gitsem yaaa

günaydın canım günaydın ay ben kendimi burda sizlerle çokkkkkk mutlu hissediyorum hülya hayatımız ne garip demi bir yandan aman adet olmayayım diye bir yandanda adet olsamda tedavi başlasa.hakkımızda hayırlısı

valla doğru söylüyosun hayat bi garip sizlerle tanıştığım için çok mutluyum arkadaşlar hepinizi seviyorumopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar bende 2010 yılının sanırım başlarında 2. denememi yapıcam şu anda merkez arayışı içersindeyim. Umarım hepimize uğurlu gelir 2010.

Merhaba, benim de ilk denemem negatifti, doktorum en az 2-3 ay yani 2010 martına kadar beklememi önerdi. İnşallah kendiliğinden ya da tüp bebekle, bizler de sağlıklı bebekler doğururuz. Herşey Allah'tan, O ol deyince olacak herşey..

hoşgeldiniz sizlerde kızlar
kimsecikler yok gene
sel neredesin canım ya rahatsızdın dün toparlanmadınmı seni merak ettim ya
deryam sen nasılsın

INSALLAHHH canim cok guzel agzindan bal damliyor

bende varim
ama cok kararsizim ve hollandadayim nasil yaptircam bilmiyorum
tr de yaptirmak istiyorum ama pgt li olcak benimki
benim isim dahada zor
dua bekliyorum
daha ne yapcami bile bilmiyorum

Nevıncım ben ıyıyım guzelım pek nete gıremedım bugun orucluydum perseme gunu hıcrı yılbası onun ıcın oruc tutuyorum cok sevap

bende varim
ama cok kararsizim ve hollandadayim nasil yaptircam bilmiyorum
tr de yaptirmak istiyorum ama pgt li olcak benimki
benim isim dahada zor
dua bekliyorum
daha ne yapcami bile bilmiyorum
CANIM ALLAH yardimcin olsun tabiki dua edelim birbirimize bu arada aramiza hosgeldin listeye ekliyorum senide gelismeleri paylasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…