2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hoşgeldiniz sizlerde kızlar
kimsecikler yok gene
sel neredesin canım ya rahatsızdın dün toparlanmadınmı seni merak ettim ya
deryam sen nasılsın

şimdi birazdaha iyiyim nevin saol bende istanbula kadar gitmemin sebebi pgt testiydi çünkü kayseride yok birde 5 sebebsiz infertilite olunca.ama semra hanım pgt yapmayacak.co kültür yani yapay rahim zaten bu ameliyatta aldılar parçayı.birde imsı yani spermin mercek altında çok büyütülüp seçilmesi.bu işlemleri yaptıranlar varmı..................

nevincim nerelerdesın doktora gıdecektın ne oldu gıttınmı nededıler merak ettım canım

s.a kızlar bayadır girmedim nasılsınız umarım iisinizdir bende umutla gun sayıyorum ocakta belkide hamile olacagızzz bunu dusunmek bile cok guzel Allahtan umit kesilmez.......... rabbim hepimize hayırlı evlatlar versinn

ıyı canım aman dıkkat et hayırlı haberlerını alalım rabbın yardımcın olsun

hepimizin canım
yarın sabah bakalım kontrolde belli olur ilaçların sonucu dokuza gidecem heyecanlıyım :))

kızlar nerelerdesiniz deryam sel tok hu huuuuuuuuuuuuu

varya içimden geçtin kız napıyo acaba hiç uğramıyo buralara diye düşündüm az önce :)))
evet canım başladım iğnlerimi yapıyom canım
dualarını eksit etme bizlerden
eeee durumun nasıl,nasıl gidiyo anlar biraz bakalım seni dinliyorum canım

selam kızlar benide listeye alırmısınız 3.denememi yapıcam 2010da şuan pgt için prob bekliyoruz hep listeler bana ugurlu geldi hamile kaldım ama sonuçları hep hüsran oldu ama olsun dedim hep ogüzel duyguları tatdım inş.2010nda inş.hepimiz hamile kalır saglıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz

hu hu kimse yok mu ben dün doktora gittim antibiyotik fitil ve folik asit verdi antibiyotiği eşinle aynı anda 2 şer tane için dedi sadece 1 kere 3 ocakta da iğnelere başlicam arkadaşlar çok heyecanlıyım

artık anne olmayı okadar çok istiyorum ki bir günlüğüm var ve hayalini kurduğum bebeğime yazıyorum ve cennet kokulum diyorum bebeğime yüzünü hayal edemiyorum bir vücut çizemiyorum ama kokusunu biliyorum oda her bebek gibi cennet kokuyor oyüzden adı bu bende.....
başarısız bir aşılama bir tüp bebek deneyimi bartolin kisti ameliyatı 2 defa şimdide çikolata kisti küçük ama çok sayıda ameliyatlardan sonra ağrım geçmedi oda ayrı sıkıntı.... ağrılarımdan ötürü muayeneye bile gitmekten çekiniyorum her muayeneden sonra 1 hafta ağrısını çekiyorum ama ne olursa olsun pes etmek yok 2010 da 2. tüp bebek için maddi ve manevi hazırlanıyom . rabbim hepimizin gönlüne göre versin annelik duygusunu tamamızı nasip etsin:Saruboceq:

canım, allahım inş. bize o duyguyu tadıcaz en kısa sürede 2010 hepimize ugurlu gelicek hepimiz teker teker hamişim diye yazıcaz inş. benimde günlüğüm var tedavim başladıgından buyana 3.denemem olucak yazıyorum 2defa hamilelik yaşadıgım ve kaybettiğim için o acıları sevinçleri herşey dolu dolu var iyki yazmışım diyorum bazen geri sarıp okuyorum hamile kaldıgım günleri bana güç veriyo umudum dahada artıyo canım buarada çok geçmiş olsun allahım hakkımızda hayırlısını ve gönlümüzdekini versin

slm kızlar nevıncım dun pek gremedım nete bı gırdım hemen cıktım eeeee neler yaptın anlat bakalım nededıler bugun

2010 da cennet kokulun kollarında olsun :1hug:

ıyıyız canım cok allah a sukur hamıslıkde cok guzel prenses oldum evde bı dedıgım ıkı olmuyo dr degıstırıyorum ocagın 7 de konturolum var bulantım falan hıc bısey yok hatta evdekıler gıt bı ogurde hamıle oldugu bellı olsun evde dıye takılıyolar senınadına sevındım cok allah herseyı gonlune gore versın ıns dualarım sızınleopuyorumnanaktan

selam arkadaslar ben hollandadan katiliyorum!!!

bende insallah 2010 da tup bebek uygulamasi yaptiracam.04/01/2010 tarihinde maya tup bebek merkezinde randevum var bu tarihlerde maya tup bebek merkezine gidecek olan arkadaslar varsa yazisalim tanisalim.ordada gorusuruz birbirimize destek oluruz.

sevgiler

hos geldin aramiza tedavin hayirli olsun insallah kavusursun bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…