canim hosgeldin aramiza hersey gonlunce olsunlisteye ekliyorum senide
hoşgeldiniz sizlerde kızlar
kimsecikler yok gene
sel neredesin canım ya rahatsızdın dün toparlanmadınmı seni merak ettim ya
deryam sen nasılsın
nevincim nerelerdesın doktora gıdecektın ne oldu gıttınmı nededıler merak ettım canım
artık anne olmayı okadar çok istiyorum ki bir günlüğüm var ve hayalini kurduğum bebeğime yazıyorum ve cennet kokulum diyorum bebeğime yüzünü hayal edemiyorum bir vücut çizemiyorum ama kokusunu biliyorum oda her bebek gibi cennet kokuyor oyüzden adı bu bende.....
başarısız bir aşılama bir tüp bebek deneyimi bartolin kisti ameliyatı 2 defa şimdide çikolata kisti küçük ama çok sayıda ameliyatlardan sonra ağrım geçmedi oda ayrı sıkıntı.... ağrılarımdan ötürü muayeneye bile gitmekten çekiniyorum her muayeneden sonra 1 hafta ağrısını çekiyorum ama ne olursa olsun pes etmek yok 2010 da 2. tüp bebek için maddi ve manevi hazırlanıyom . rabbim hepimizin gönlüne göre versin annelik duygusunu tamamızı nasip etsin:Saruboceq:
artık anne olmayı okadar çok istiyorum ki bir günlüğüm var ve hayalini kurduğum bebeğime yazıyorum ve cennet kokulum diyorum bebeğime yüzünü hayal edemiyorum bir vücut çizemiyorum ama kokusunu biliyorum oda her bebek gibi cennet kokuyor oyüzden adı bu bende.....
başarısız bir aşılama bir tüp bebek deneyimi bartolin kisti ameliyatı 2 defa şimdide çikolata kisti küçük ama çok sayıda ameliyatlardan sonra ağrım geçmedi oda ayrı sıkıntı.... ağrılarımdan ötürü muayeneye bile gitmekten çekiniyorum her muayeneden sonra 1 hafta ağrısını çekiyorum ama ne olursa olsun pes etmek yok 2010 da 2. tüp bebek için maddi ve manevi hazırlanıyom . rabbim hepimizin gönlüne göre versin annelik duygusunu tamamızı nasip etsin:Saruboceq:
varya içimden geçtin kız napıyo acaba hiç uğramıyo buralara diye düşündüm az önce :)))
evet canım başladım iğnlerimi yapıyom canım
dualarını eksit etme bizlerden
eeee durumun nasıl,nasıl gidiyo anlar biraz bakalım seni dinliyorum canım
selam arkadaslar ben hollandadan katiliyorum!!!
bende insallah 2010 da tup bebek uygulamasi yaptiracam.04/01/2010 tarihinde maya tup bebek merkezinde randevum var bu tarihlerde maya tup bebek merkezine gidecek olan arkadaslar varsa yazisalim tanisalim.ordada gorusuruz birbirimize destek oluruz.
sevgiler
sagolasin meryemcim rabbim cumlemize nasib etsin insallah
sen konyalisin herhalde konyanin neresindensin???/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?