orada başlıkşlardan bak canım daha kolay bulursun zaten bu topic genelde ilk sayfada bazende ikinci sayfada olur. öyle gerilere gitmez merak etme
selam arkadaşlar ben eski üyelerdenim ama tüp bebek durumumuzu yeni öğrendik inşllh en kısa zamanda yaptıracağz 1yıllık ewliyim ve 22yaşındayım
kuşkonmaz sende hoşgeldin canım sizin sorun ne üzülme canım
AYYY NASIL YOYON KIZ LIMON EKSI ESKSI KIZ HAMILE KALMIS OLMAYASIN YE EKSIYI DOGUR AYSEYI fisfisfis INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDERiiyim canım yatıyodum yeni kalktım içim yanmış limon yiyom :))
iğnelerimi yapıyom 8 tane yaptım adet olmayı bekl,yom bugün veya yarın olurum sonrada dra giderim :)) bekliyom işte böyle yılbaşına felan bi tersl,k olmasa transfer olur :))
sen nasılsın
selam kızlar nasılsınız..bende bugün kan tahlili yaptırıp sonuçları faksladım ve akşam üzeri aradılar allah nasip ederse yarın farlutale başlayarak ikinci deneme için ilk adımı atıcam..kısmetse ocak sonuna doğru herşey bitmiş olur..Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah herkesin son denemesi olurda bebişler çifter çifter gelir..:CüvCüv::CüvCüv:
amınnnnn canımmmmmmmmmselam kızlar nasılsınız..bende bugün kan tahlili yaptırıp sonuçları faksladım ve akşam üzeri aradılar allah nasip ederse yarın farlutale başlayarak ikinci deneme için ilk adımı atıcam..kısmetse ocak sonuna doğru herşey bitmiş olur..allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah herkesin son denemesi olurda bebişler çifter çifter gelir..:cüvcüv::cüvcüv:
canım bende adet düzensizliği var ve adetim şuanda 17 -18 gün geçti. farlutal adet söktürücü bir ilaç 10 gün kullanıyorsun..adetlerin düzenliyse senin duymaman normaldir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?