2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah.

evet canım bencede ben sogan kürüne başladım.. eşimde bir aydır havuç ve keçiboynuzu kürünü yapıyor....

canım ya benıde katın.ınsaalah bızde 2,cıyı 2010da ama nezman olur bılmıyorum.parasal durumu ayarlayalım yola devam ınsaalah bızım yanımıza hamıle dıye yazarlar.

Merhaba arkadaşlar beni de yazar mısınız listenize? Az önce alman hastanesindeydim, Bugün Melih Aygün ile tedaviye başlıyoruz. Daha doğrusu bugün verdiğimiz kan ve sperm örneklerinden ekstra bir acaiplik çıkmazsa akşam bana telefon edip ilaçlarına başla diyecekler. Her işim gibi bu da tuhaf oldu, hadi bakalım hayırlısı:)

deryaaa nerelerdesin canım ya
musenur test sonucunu bekliyoruz

kızlarrrrrrrrrrrrrrr...sonundaaaaaaaaa muradımaaaaaaaaa erdimmmmmmmmm. (bunu kocam böyle yazıyor ya:)))) oda sevinçten uçuyor....sabah önce idrar testi yaptırdık sonuç pozitif çıktı bunun üzerine tam emin olmak için hastahanede kan testi yaptırdık o da pozitif çıktı şoktayızzzz...gerçekten bu ay çok dua ettik. Meryem suresini çok okumuştum. detaylarını şoku atlattıktan sonra sizinle paylaşacam. Allah İnşallah bu duyguyu herkese tattırsın. Amin. Şaka gibi.opuyorumnanaktan

evet şaka gibi çok güzel ya çok güzel bi haberdi bu canım gözün aydın inş. bundan sonrasıda çok güzel olur hayırlısıyla

musenur çoook tebrik ediyorum bugünlerde hamile haberlerine çok ihtiyacımız var allah inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

eylülüm canım valla aynı şeyler benimde aklımdan geçti bu aralar pek yok ya

yeni habişleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:.hayırlı olsun bebişiniz.güzel bi hamilelik dönemi geçirin ve Rabbim bebişinizi de kucağınıza almayı nasip etsinhihoyyyt

ayyyyy canımmm cokkk sevındımmm anlatamammmm darısı basımıza dua et neolurrr

canımmm hayırlı olsunnnnn cokkkk sevındımmmmm

1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur ........ :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
38 tok
39 yaprak1...........:CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
39 hulya_1985
40 nuranC
41 kuskonmaz
42 plum12
43 böcüküm
44 kardelen086
45 arzum86
46 sudenaz
47 alinyazimkaderimsin
48 nurten74
49 haziran15
50 bademir
51 elvanzeynep
52 yasemin1983
53 gullucan
54 haymatlas
55 eylul08

LISTEMIZIN SON HALI CANLAR EKSIK VARSA KUSURA BAKMAYIN BU GUNLERDE PEK GIREMIYORUM ARKADASIM TASINIYOR ONA YARDIM EDIYORUM YANI KOSUSTURMA ICINDEYIM AMA AKLIM HEP SIZDE HAYIRLI HABERLERINIZI BEKLIYORUMMMMM

Son düzenleme:

merhaba haziran nasılsın evet aynı yaşdayız aynı problemdeyiz. haziran gerçekten etrafımda yada hastanelerde konuştuğum kadarıyla 76 dogumlu bebegi olmayan erkek ve kadın çok var. bende 6 tüpbebeğe başlayacagım inş.sen nezaman.......

deryam nasılsın özledim valla hepinizi laptopum tamirdeydi yoktum 13 gündür.anlatsana nevar ne yok.o listeye bendede hamişş yazmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam.................

merhaba arkadaşlar listeye benide ekleyin lütfen.ben 2 kez denedim ve ikincisinde tutmuştu.ikiz gebelik oluştu ve malesef bebeklerimi 3.5 aylıkken kaybettim şu an beklemedeyim ama 2010 da tekrar düşünüyoruz denemeyi.benim için çok zor olacak ama allahtan umut kesilmezmiş.Allah hepinize hamile kalmayı ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.isteyen herkesin yarabbim kucağını doldusun

deryam nasılsın özledim valla hepinizi laptopum tamirdeydi yoktum 13 gündür.anlatsana nevar ne yok.o listeye bendede hamişş yazmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam.................
canim hamdolsun iyiyim sen nasilsin bende bugunlerde pek nete giremiyorum biraz yogunum hamile haberleri aldikca seviniyorum insallah bizde hamis oluruz diye dua ediyorum

canim umudunu yitirme RABBIM den iste o vakti geldiginde verecektir muhakki vermiyorsada bir hayir vardir diyecegiz elimizden gelenide yapacagiz bu arada listeye ekliyorum en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorum

1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur ........ :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
38 tok
39 yaprak1...........:CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
40 hulya_1985
41 nuranC
42 kuskonmaz
42 plum12
43 böcüküm
44 kardelen086
45 arzum86
46 sudenaz
47 alinyazimkaderimsin
48 nurten74
49 haziran15
50 bademir
51 elvanzeynep
52 yasemin1983
53 gullucan
54 haymatlas
55 eylul08
56 yasminm

canim hamdolsun iyiyim sen nasilsin bende bugunlerde pek nete giremiyorum biraz yogunum hamile haberleri aldikca seviniyorum insallah bizde hamis oluruz diye dua ediyorum

iyiyim deryam çokşükür.sen neyapıyorsun.cuman mübarek olsun burda salah veriliyor. kafam felan çalışmıyor durgun gibiyim.hiç ileriye dönük bir program hayat düşünemiyorum.bizimde bebişimiz olurmu acaba.bizde yaşarmıyız acaba..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…