merhabalar herkese.. hepinize umut olması için yazıyorum bunları.. aralık ayında tüp bebek yapmayı düşünüyorduk.. iki aşılama negatif sonuçlanmıştı. daha önce paylaşmıştım bunları sizlere. neyse tüp bebek doktorundan yaklaşık 1.5 ay sonrasına randevu alabilmiştim. doktora gittim ve bende bi sorun yoktu ama lakoroskopi yapmayı ve aşılama denemeyi önerdi bir kere daha. bana reglimin 1. günü onalrı aramamı ve 4. günü lakoroskopi olacağımı söylediler. benim reglim gelmesi gereken gün gelmedi. ikinci gün üçüncü gün derken üçüncü günün akşamı test aldım. çünkü daha öncede 3-4 gün gecikmişti ve test yapınca herhalde psikolojik olarak baskıyı kaldırıyordum ve test yaprıktan bir saat sonra geliyordu hep:) ama bu sefer o çift çizgiyi gçrdüm arkadaşlar:) sevinçten tansiyonum çıktı heralde başıma doğru bi şeyler basınç yapmaya başladı:) hemen gecenin 11 in de kan testi yaptırdık ve orda da positif çıktı:) şu anda 5 hata 1 günlük hamileyim.. ümidinizi yitirmeyin arkadaşlar. o kadar strese girmiştim ki.. 1 yıldır dikkat ediyordum kendime.. kola içmiyordum, kahve içmiyordum.. artık her şeyi bırakıyorum dedim hatta o gün kola içtim arkasından kahve içtim:) meğerse o gün bir kaç günlük hamileymişim:)
hep bir lafım vardır benim: ''hayat sürprizlerle dolu'' diye.. iyi ya da kötü..
bu sefer benim güzel sürprizim geldi işte.. hepinizin yaşamasını dilerim bu duyguyu..
bu arada deryam76 güzel dileğin kabul oldu ve 2010 yılına hamile olarak giriyorum:)
umudunuz hiç kaybolmasın..
kızlar bayadır yazmıyordum uzaktan okuyordum bende bugun adetimin 7.gunu geciyorrr .... insallah bir mucizedir yarın test yapacam dualarınızı bekliyorum
evet canım bencede ben sogan kürüne başladım.. eşimde bir aydır havuç ve keçiboynuzu kürünü yapıyor....
deryaaa nerelerdesin canım ya
musenur test sonucunu bekliyoruz
ayyyyy canımmm cokkk sevındımmm anlatamammmm darısı basımıza dua et neolurrrmerhabalar herkese.. Hepinize umut olması için yazıyorum bunları.. Aralık ayında tüp bebek yapmayı düşünüyorduk.. Iki aşılama negatif sonuçlanmıştı. Daha önce paylaşmıştım bunları sizlere. Neyse tüp bebek doktorundan yaklaşık 1.5 ay sonrasına randevu alabilmiştim. Doktora gittim ve bende bi sorun yoktu ama lakoroskopi yapmayı ve aşılama denemeyi önerdi bir kere daha. Bana reglimin 1. Günü onalrı aramamı ve 4. Günü lakoroskopi olacağımı söylediler. Benim reglim gelmesi gereken gün gelmedi. Ikinci gün üçüncü gün derken üçüncü günün akşamı test aldım. çünkü daha öncede 3-4 gün gecikmişti ve test yapınca herhalde psikolojik olarak baskıyı kaldırıyordum ve test yaprıktan bir saat sonra geliyordu hep:) ama bu sefer o çift çizgiyi gçrdüm arkadaşlar:) sevinçten tansiyonum çıktı heralde başıma doğru bi şeyler basınç yapmaya başladı:) hemen gecenin 11 in de kan testi yaptırdık ve orda da positif çıktı:) şu anda 5 hata 1 günlük hamileyim.. ümidinizi yitirmeyin arkadaşlar. O kadar strese girmiştim ki.. 1 yıldır dikkat ediyordum kendime.. Kola içmiyordum, kahve içmiyordum.. Artık her şeyi bırakıyorum dedim hatta o gün kola içtim arkasından kahve içtim:) meğerse o gün bir kaç günlük hamileymişim:)
hep bir lafım vardır benim: ''hayat sürprizlerle dolu'' diye.. Iyi ya da kötü..
Bu sefer benim güzel sürprizim geldi işte.. Hepinizin yaşamasını dilerim bu duyguyu..
Bu arada deryam76 güzel dileğin kabul oldu ve 2010 yılına hamile olarak giriyorum:)
umudunuz hiç kaybolmasın..
canımmm hayırlı olsunnnnn cokkkk sevındımmmmmkızlarrrrrrrrrrrrrrr...sonundaaaaaaaaa muradımaaaaaaaaa erdimmmmmmmmm. (bunu kocam böyle yazıyor ya:)))) oda sevinçten uçuyor....sabah önce idrar testi yaptırdık sonuç pozitif çıktı bunun üzerine tam emin olmak için hastahanede kan testi yaptırdık o da pozitif çıktı şoktayızzzz...gerçekten bu ay çok dua ettik. Meryem suresini çok okumuştum. Detaylarını şoku atlattıktan sonra sizinle paylaşacam. Allah inşallah bu duyguyu herkese tattırsın. Amin. şaka gibi.opuyorumnanaktan
Bende 76 doğumluyum. Bende 2 tüp bebek ve 1 kezde dondurulmuşla 3 kez tedavi gördüm. ama tutmadı maalesef. 4. de 2010 senesinde başlayacağız inşallah. Bendeki sorun tüpümün tıkalı olması 2004 senesinde dış gebelik geçirdim. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Ama ilginç tespitte bulun muşsun 1976 sorunlu bir sene sanırım:)CADIARZU
canim hamdolsun iyiyim sen nasilsin bende bugunlerde pek nete giremiyorum biraz yogunum hamile haberleri aldikca seviniyorum insallah bizde hamis oluruz diye dua ediyorumderyam nasılsın özledim valla hepinizi laptopum tamirdeydi yoktum 13 gündür.anlatsana nevar ne yok.o listeye bendede hamişş yazmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam.................
canim umudunu yitirme RABBIM den iste o vakti geldiginde verecektir muhakki vermiyorsada bir hayir vardir diyecegiz elimizden gelenide yapacagiz bu arada listeye ekliyorum en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorummerhaba arkadaşlar listeye benide ekleyin lütfen.ben 2 kez denedim ve ikincisinde tutmuştu.ikiz gebelik oluştu ve malesef bebeklerimi 3.5 aylıkken kaybettim şu an beklemedeyim ama 2010 da tekrar düşünüyoruz denemeyi.benim için çok zor olacak ama allahtan umut kesilmezmiş.Allah hepinize hamile kalmayı ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.isteyen herkesin yarabbim kucağını doldusun
canim hamdolsun iyiyim sen nasilsin bende bugunlerde pek nete giremiyorum biraz yogunum hamile haberleri aldikca seviniyorum insallah bizde hamis oluruz diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?