2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ben dünden beri giremiyorum bu siteyeeee...siz maşallah girmişsinizde yazışmıssınız....sadece bende mi sorun vardı dicemm...ama diğer arkadaşta giremedi burayaa......neyse şimdi girebiliyorum yaa önemli olan buuu...o kadar alışmışım ki bu siteye girmeden olmuyo vallaaa....

evet canım sanırım iki gündür sorun var bende bi giriyorum bi düşüyorum açılmıyor anlamadım..

slm arkadaslar,
Bende 5 iui, ve 3 icsi'den sonra, ocak 2010'da 4cu icsi'mize basliyorum.. Insallah 2010 bizim senemiz olur ve hep beraber hamile kaliriz ;-)
Allah yardimcimiz olsun ve dualarimizi duysun!!
Optum

slm arkadaslar,
Bende 5 iui, ve 3 icsi'den sonra, ocak 2010'da 4cu icsi'mize basliyorum.. Insallah 2010 bizim senemiz olur ve hep beraber hamile kaliriz ;-)
Optum
canim insallah bu defa olur dualarimiz hep karsilikli senide listeye ekliyorum

slm arkadaslar,
Optum

AMİNNN canım inşallah öyle olur....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kizlar nasilsiniz?ya kizlar benim adetimde 3 gün gecikme var bide sag kasigim cok agriyor aceba normal yolldan hamilemi kadlim???kendimi aslinda ümütlendirmek istemiyorum ama genede biraz umut var tabi..... ayyy kurban oldum neolurrrr bu ay hamile kalayim neolurrrrrr kizlar dua edin bana. hepinizi öpüyorum

inşş kendiliğinden bu ay bebeğin sana merhaba der canım..
rabbim hepimize o mucizeyi yaşatsın..
her ne kadar tıp olmaz desene rabbim ol dedikten sonra herşey olur....
hakkımızda hayırlısı olsun....
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşşşş....

Son düzenleme:
bende mart ayı ıcınde ınsallah allah ım hepımıze hayırlısını nasıp etsın benım ılk denemem ve cok heyecanlıyım ve sonuc n olursa olsun umudunuzu hıc kaybetmeyın o kadar onemlı kı ben 4 asılama yaptırdım ve o kadar umutluyum kı yuce rabbım dualarımızı duyuyo merek etmeyın 2010 herkes ıcın bereketlı bır yıl olsun ınsallah:CüvCüv:

Merhabalar ..Siteye üyeydim sadece okuyordum bir hafta kadar önce dr.ancak tüp bebek yöntemiyle hamile kalabileceğimi söyleyince bende sizinle paylaşım yapmaya karar verdim.Ocak gibi Düşünüyoruz ama hiçbişey hakkında bilgim yok Tüp bebek süreci hakkında tüm önerilere açığım..Allah yardımız olsun

kıslar mrb.benim 1tüp bebek denemem oldu ve başarısız oldu ama.şimdilerde tekrar düşünüyoz.2010u bulur heralde.dktorumuzla irtibata geçicez yeniden.ön testleri tekrarlıyoruz eşimle.dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.en önemlisi de msjlarınızı.

ayyyy canimmm insallahhhh hamilesindir dualarim seninle hayirli haberini bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…