ben dünden beri giremiyorum bu siteyeeee...siz maşallah girmişsinizde yazışmıssınız....sadece bende mi sorun vardı dicemm...ama diğer arkadaşta giremedi burayaa......neyse şimdi girebiliyorum yaa önemli olan buuu...o kadar alışmışım ki bu siteye girmeden olmuyo vallaaa....
naıslsınnn witc26
canim insallah bu defa olur dualarimiz hep karsilikli senide listeye ekliyorumslm arkadaslar,
Bende 5 iui, ve 3 icsi'den sonra, ocak 2010'da 4cu icsi'mize basliyorum.. Insallah 2010 bizim senemiz olur ve hep beraber hamile kaliriz ;-)
Allah yardimcimiz olsun ve dualarimizi duysun!!
Optum
slm arkadaslar,
Bende 5 iui, ve 3 icsi'den sonra, ocak 2010'da 4cu icsi'mize basliyorum.. Insallah 2010 bizim senemiz olur ve hep beraber hamile kaliriz ;-)
Allah yardimcimiz olsun ve dualarimizi duysun!!
Optum
canlarim kac gundur sitede sorun var galiba sayfalar acilmiyo nasil gidiyooo
canim sen hangi bolgedesin ben 57 DEYIM
ya alısabıldınmı ben hıc alısamadım vede hıc sevemedım burayıbende 13. Bolgesindenim
ayyyy canimmm insallahhhh hamilesindir dualarim seninle hayirli haberini bekliyorummmmselam kizlar nasilsiniz?ya kizlar benim adetimde 3 gün gecikme var bide sag kasigim cok agriyor aceba normal yolldan hamilemi kadlim???kendimi aslinda ümütlendirmek istemiyorum ama genede biraz umut var tabi..... ayyy kurban oldum neolurrrr bu ay hamile kalayim neolurrrrrr kizlar dua edin bana. hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?