bişey sorucam
şimdi ben tüp bebek tedavisindeyim
yumurtalarım biraz geç gelişti bence
neyse dün kontürolüm vardı dr 2 gün daha kullanırsın puregon dedi
e2 için kanda verdim bu arada kan sonucuna göre ilaçı ne kadar vuracağımı tel açıp söylüyorlar
hemşire aradı bugünde ilaç pazar çatlatma iğnesi dedi
ama dün benim en büyük yumoş 17mm di 14 15 10 böyle karışıktı nasıl olacak bu iş
anlamadım vallahi bu tüp bebeğe aklım ermedi benim bilgisi olan var mı böle mi oluyor
ya kızlar nede kımse cevap vermiyo bu gün 5. Günüm olmasına rahmen hiç bi belirti yok galiba bu seferde olmadı sinirlerim resmen çükmüş durum da ya çok murelim buzuk nulur bana cevap verin ya nulur
kızlar güzel temenileriniz için teşekkür ederim ama bu benim 2. denemem 1. denememdede hiç bişi hissetmemiştim buda aynı o yüzden çok tedirgin oluyurum tutmamış diye mavi akıntısı olan hiç kimse yokmu ya bu bitek bendemi olyu çok merak ettim neden olduğunu kimse bişi demedi bana biilgisi olan varsa cevap versin lütfen:26:
kızlar bende resmen kana benzeyen lekeler gelmeye başladı çıldırıcam ya büyle olup hamile kalan var mı nulur acil cevap yazı sabah bi leke gel di bide iki saat önce geldi bembe yani kana benziyo nulur cevappppppp yazın ya nulur
kızlar bu dafada olmadı olmadıya test yaptım malesef nagatif başa döndüm yine yine yola çıktığım yerdeyim yine sıfırdayım yine başladığım yerdeyim bi adım bile ilerliyemeden nasıl toparlanırım bilimiyorum ama galima bi daha bu yola çıkamam allah sizin günlünüze güre versin !!!
kızlar benim kan değerim 2.00 çıktı dukturumu aradım sonradan dönlenen yomurtalar olabilir diyo sonuş 0 deyilse umut vardır diyo cuma günü gel dedi büyle olan vermı nulur bana cevap verin
canım değirin 5. Altındaysa gelik sayılmıyor
ama yined 2 gün sonra bir kere daha kan testini tekrarla
benimde 2. Civarında çıkmıştı tüp bebkten sonra merkez aradım gebelik yok dediler
neden böyle çıktı bu derler dedim bana
kulandığınız ilaçlardan hormaonlarda bu kadar oynama olabilir dediler
sen kaçıncı gün test yaptın ben 9. Gün yaptım duktur çok erken diyo u nedenle ilaçları bırakma dedi yarın yine gidicem ya çaresiz kaldım duktur olabilir diyo netten bakıyorum benim gibi kimse yok şaşırdım kaldım ya
ya lütfen cevap yazın benimi gibi 2.00 çıkıp sonradan hamıle olan varmı ya lütfen cavap yazın
Arkadaşım seni teselli etmeyi isterdim ama bende senden pek farklı değilim,4 günüm ama zaman geçmiyor[/
evde kendin test yaptınmı... inşallah olumlu sonuç alırsın herşey gönlümüze göre olur umarım
Arkadaşım seni teselli etmeyi isterdim ama bende senden pek farklı değilim,4 günüm ama zaman geçmiyor[/
evde kendin test yaptınmı... inşallah olumlu sonuç alırsın herşey gönlümüze göre olur umarım
inşşşşşş güzel sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?