2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

evde kendin test yaptınmı... inşallah olumlu sonuç alırsın herşey gönlümüze göre olur umarım[/QUOTE]

yaptım canım 1 saat sonra silik çizgi çıktı,dün kanda baktırdım 10.günümdü dayanamadım napıyım,
beta hcg 43 çıktı şükürler olsun,inş. yükselir pazartesi tekrar istediler ne olur dua et.Bu arada senin kaçıncı günün?

merhaba arkadaşlar ben de sizlerin yaşadıklarını yaşadım benim ilk denememdi ve şu an 17 haftalık hamileyim.transferden tahlil süresine kadr sürekli belirti aradım ama hiç bir belirti yoktu.adet ağrılarımda herzamanki gibi başlamıştı.hergün adet olacakmışım gibi geliyordu ama olmadı:)))12.gün tahlilim 55 çıktı.panik yapmayın gününüzü bekleyip tahlil yaptırın.kanamalarımda oldu.çok korktum her seferinde ama bebişim çok şükür sağlıklı.mümkün olduğunca dinlenin .zor günler ama değermiş.inş hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz

desteğin için teşekkürler arkadaşım

evde kendin test yaptınmı... inşallah olumlu sonuç alırsın herşey gönlümüze göre olur umarım

yaptım canım 1 saat sonra silik çizgi çıktı,dün kanda baktırdım 10.günümdü dayanamadım napıyım,
beta hcg 43 çıktı şükürler olsun,inş. yükselir pazartesi tekrar istediler ne olur dua et.Bu arada senin kaçıncı günün?[/QUOTE]

ben üçüncü denememi yapıcam yakın zamanda .dualarım seninle .benim sadece ilk denemem tutmuştu ikincisinde negatif inşallah üçüncüde.....

ben üçüncü denememi yapıcam yakın zamanda .dualarım seninle .benim sadece ilk denemem tutmuştu ikincisinde negatif inşallah üçüncüde.....[/QUOTE]

inşaallah canım 3 uğurlu bir sayı,rabbim gönlüne göre versin tez zamanda,3.ye de gerek kalmaz kendiliğinden olur inş.

Merhaba arkadaşlar,benimde 2.tüp bebek denemem.27 aralıkta yumurtalarım toplanacakinş.hayırlı haberler dualarınıza ihtiyacım var.transferden sonra olumlu haber alırım dua edin.bursa acıbadem şahin beye gidiyorum.

rabbim yüzünü güldürsün
inş her şey yolunda gitsin

kızlar benim 11. gün 51 çıkmıştı kan testinde hiiiiiiiiiç çıkmadı şimdi 4 aylık olmak üzereyiz çok şükür ama sürekli dinlenin iş felan yapmayınki bebeğiniz hızlı büyüsün

kızlar benim 11. gün 51 çıkmıştı kan testinde hiiiiiiiiiç çıkmadı şimdi 4 aylık olmak üzereyiz çok şükür ama sürekli dinlenin iş felan yapmayınki bebeğiniz hızlı büyüsün

sağlıcakla gelsin inşşş

sağlıcakla gelsin inşşş

Rabbim kucağına almayı nasip etsin,hiç çıkmadı demişsin orasını anlayamadım ne demek istedin?

günaydınnnnnnnn kızlarrrrr
iyi güzel bol hamişli bir hafta olsun

canım bende 9. Gün yapırmıştım
yani bana kesin konuştu dr
eğer olsaydı bu gün mutlaka çıkardı diye

kızlar ben kendi sabırsızlığımın kurbanı oldum işin kısası ben ayın 24 dü perşembe sanıyodum meyerki cumaymış ve ben dayanamadım çarşamba günü test yaptım yani 8. gün yaptım 2.00çıktı yani negatif akşama kadar ağladım evde aksılık ya dukturumu aradım hastane dışınday dı ve cep telfunuda kapalıydı akşam 20 de olaştım dukturuma dukturum ilacını bırakma dedi ben o gün inemi bile vurmadım cuma gel dedi gittim test yaptı ne çıktı dersiniz (((((12.3)))ve ben çıldırdım sınırden ve hemen hastanede Âdet oldum duktura süyledim Âdet oldum diye ve bane ne dedi biliyomusunuz sabretip bekleseydin o kadar sıtres yapmasaydın daha iyi bi sunuç olabilirdi yani işin kısası bu defada kendi sabırsızlığımdan yani salaklığım dan avucumu yaladım param emeklerim ohss oldum çektiğim sancılar yani kendimi o kadar çok suçluyorumkı resmen vicdan azabı çekıyorum yani bunlar hepsi yanıma kaldı bilmiyorum sakın siz benim yaptığımı yapmayın lütfen

canım yaaa işte yanlışlarımız hatalarımız oluyor
ama hayılısı olsun üzme kendini olan olmuş hiç bir şey olanları değiştiremez

12.3 le nasıl adet oldun hemen onu anlamadım. İlacı bıraktıktan sonra o değer düşer yavaş yavaş ancak ozaman adet olursun

serpisumer; benim zaten kana benzer lekeler 8. gün gelmeye başlamıştı 9. günde Âdet sancılar çekmeye başladım 10. gün hastanede testin sunucunu beklerken bi an ıslandığımı farkettim tuvalete gittiğimde siyah kan gelmişti yani test çıkmada ben hamile olduğumu ama düştüğünü anladım hemen dukturun yanına gittim süyledim testi beklicez dedi 30 dakika sunra testin sunucu geldi ve 12.3 çıkmış
duktura Âdet oldum dedim siyah küçük küçük etler gelmeye başlamıştı o Âdet deyil dedi o kana karrışmış olan bebek iki gün o siyah kan devam eder dedi sonra Âdet olacaksın dedi nitekim de öyle oldu cuma günü başlayan o siyah kan pazar günü bitti ve o zaman tam olarak Âdet oldum yani senin surunun cevabı önce kana karışmış olan bebeyim gitti büylelikle kan değerleride düştü 00.00 oluncada Adet oldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…