ben 28 kasımda Âdet oldum 29 da gonal f ilacına başladım 8 gün bu ilcı kollandım ertesi gün çatlatma inesi oldum perşembe yomurtalar toplandı 24 yomurta toplandı 20 sine işlem yapıldı 17 si dünlendi salı günü tıransfer yapılacak dukturum 5 gün kalması daha iyi olduğunu süyledi o yüden salı takılacak bana dua et allah hepimizin yardımcısı olsun bide senin tıransferin ne zaman olcak beni bilgilendirir sen çok sevinirim
bende 30 kasım regl oldum tedaviya 1 aralık başladık dün yumurtalarım toplandı daha şimdi kendime geldim çünkü fazla yumurta toplandı.göbeğim fazlasıyla ağrıyo döllenme de çok kaliteliymiş bugün söylediler ama 5 gün sonra transfer yapılacak çünkü nekadr beklerse daha kaliteli olacakmış.artık hayırlısı diyorum böle acılar çekince gerçekten değermi die düşünüyorum inşallah rabbim hepimizin sesini duyarBugün senin transferin olmuş canım hadi bebegin iyice yapışmıştır inşallah annesine Hayırlı uğurlu olsun allahım tamamına erdirsin inşallah muckkk...
kızlar malesef ohss olmuşum tıransferim yapıldı mam çok feci halde hastayım karnım şiş nefes alamıyuru ya çok kütüyüm bu duruma yakalanıp hamile kalan vermı nulur beni bilgilendirin tutmayacak diyee çok üzülüyorum daha önce ohss olup hamile kalan vesa nulur yan bana barı okadar acı çekiyorum emeklerim buşa gitmese nulur beni bilgilenfirin
kızlar ohss olup hamile kalan vrmı tıransferim iptal edilmedi çünkü dukturum çok kütü deyil dedi 1 ya da 2 .3 güne geçer dedi bu gün daha iyiyim nulur cvp yazın ohss olup hamile kalan varmı
canım demekki problem yokki transfer gerçekleşmiş.aklına kötüşeyler getirme ...bende muzdaripim .karnımın ağrıları geçmek bilmiyor.merkeze söyledim normal dediler toplanan yumurta sayısı fazlaymış ama ben 4 gündür ne uyuyabiliyorum nede ağrılarım geçti sabah merkezi aradım ben dr.gidiyorum die kontroller yapıldı.su toplanması olmuş.kan testide yapıldı birazdan blli olur ,serum takılabilirim eeğer bu rahatsızlığı yaşayan varsa paylaşın lütfen inşallah bir sorun olmaz.
sendemi oldun ohss ben bu gün daha iyiyiyi
canım demekki problem yokki transfer gerçekleşmiş.aklına kötüşeyler getirme ...bende muzdaripim .karnımın ağrıları geçmek bilmiyor.merkeze söyledim normal dediler toplanan yumurta sayısı fazlaymış ama ben 4 gündür ne uyuyabiliyorum nede ağrılarım geçti sabah merkezi aradım ben dr.gidiyorum die kontroller yapıldı.su toplanması olmuş.kan testide yapıldı birazdan blli olur ,serum takılabilirim eeğer bu rahatsızlığı yaşayan varsa paylaşın lütfen inşallah bir sorun olmaz.
yok çok şükür bugün çok iyiyim testlerim iyi çıktı.dr.gerek görmedi ilaçlara geçici dendi birtek iştahsızlığım kaldı o sebeptenmi bilmiyorum çünkü yemem gereken şeyler var inşallah düzelirim yarın büyük gün bebişler transfer olcak inşallah beni bırakmazlar..
ya kızlar nede kımse cevap vermiyo bu gün 5. günüm olmasına rahmen hiç bi belirti yok galiba bu seferde olmadı sinirlerim resmen çükmüş durum da ya çok murelim buzuk nulur bana cevap verin ya nulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?