2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

çakır canım sen çok takılmışsın böle o karnının şişliği tamamen ilaçlardan ben şuan 3 aylık gebeyim anca indi karın şişliğim bukadar kötüye yorma herşeyi bu arada yumurtaların okadar güzel döllenmişki doktorun . gün embriosu olarak koyuyor benimkiler anca 2 gün dayanabildi hemen yüklenmek zorunda kaldı çokşükürde tuttu 5. gün emriosu daha sağlıklı oluyo senin dışında 5 gün dayanan kimbilir içinde nekadar dayanır yeterki sen bukadar sitres yapma tüp bebeğin en büyük düşmanı sitres ve üzüntü sen böle yaparsan olmaz içini ferah tut hep bu olayı düşünme herşeydende bukadar korkup kuruntu yapma Allahın izni ile yarın gidip işlemini hemencecik yaptırıp geleceksin hiçde bişicik olmıcak şişliğinde gebelik tutarsa 3 ayda yavaş yavaş inecek

bende 30 kasım regl oldum tedaviya 1 aralık başladık dün yumurtalarım toplandı daha şimdi kendime geldim çünkü fazla yumurta toplandı.göbeğim fazlasıyla ağrıyo döllenme de çok kaliteliymiş bugün söylediler ama 5 gün sonra transfer yapılacak çünkü nekadr beklerse daha kaliteli olacakmış.artık hayırlısı diyorum böle acılar çekince gerçekten değermi die düşünüyorum inşallah rabbim hepimizin sesini duyar bugün senin transferin olmuş canım hadi bebegin iyice yapışmıştır inşallah annesine hayırlı uğurlu olsun allahım tamamına erdirsin inşallah muckkk...

hayrlı ugurlu olsun
inşşşşşşşşşşşş rabbim yardımcın olsun
inşş her şey istediğiniz gibi ilerlesin

kızlar malesef ohss olmuşum tıransferim yapıldı mam çok feci halde hastayım karnım şiş nefes alamıyuru ya çok kütüyüm bu duruma yakalanıp hamile kalan vermı nulur beni bilgilendirin tutmayacak diyee çok üzülüyorum daha önce ohss olup hamile kalan vesa nulur yan bana barı okadar acı çekiyorum emeklerim buşa gitmese nulur beni bilgilenfirin

canım geçmiş olsun
yani ben fikir sahibi deilim sadece ohss hakında birşeyşer biliyorum (seninle paylaştım )
peki dr neden transferini 1 ay ertelemedi ki embiyoları dondurup sen ohss u atlatınca transfer yapıla biliyrdu
inşşşş her şey yi olur bebişin sık sıkı tutunsun

kızlar ohss olup hamile kalan vrmı tıransferim iptal edilmedi çünkü dukturum çok kütü deyil dedi 1 ya da 2 .3 güne geçer dedi bu gün daha iyiyim nulur cvp yazın ohss olup hamile kalan varmı

kızlar ohss olup hamile kalan vrmı tıransferim iptal edilmedi çünkü dukturum çok kütü deyil dedi 1 ya da 2 .3 güne geçer dedi bu gün daha iyiyim nulur cvp yazın ohss olup hamile kalan varmı

canım demekki problem yokki transfer gerçekleşmiş.aklına kötüşeyler getirme ...bende muzdaripim .karnımın ağrıları geçmek bilmiyor.merkeze söyledim normal dediler toplanan yumurta sayısı fazlaymış ama ben 4 gündür ne uyuyabiliyorum nede ağrılarım geçti sabah merkezi aradım ben dr.gidiyorum die kontroller yapıldı.su toplanması olmuş.kan testide yapıldı birazdan blli olur ,serum takılabilirim eeğer bu rahatsızlığı yaşayan varsa paylaşın lütfen inşallah bir sorun olmaz.

kızlar nasılsınız
her kes iyidir
inşşşşşşşşşşşşşşşş

sendemi oldun ohss ben bu gün daha iyiyiyi

sendemi oldun ohss ben bu gün daha iyiyiyi

yok çok şükür bugün çok iyiyim testlerim iyi çıktı.dr.gerek görmedi ilaçlara geçici dendi birtek iştahsızlığım kaldı o sebeptenmi bilmiyorum çünkü yemem gereken şeyler var inşallah düzelirim yarın büyük gün bebişler transfer olcak inşallah beni bırakmazlar..

canım ohhs zaten senin şu an yaşadığın problem
opu da toplanan yumurta sayısı fazla olunca böyle sorunlarla karşılaşıla biliryor
dr mutlaka sorun eğer ohss olmuşanız dr gerek görürse transferinizi 1ay eRtleler o kadar
SAKIN KAFANA TAKMA HER ŞEY GÜZEL OLSUN

çok sevindim allah yardımcın olsun bende iyiyim şimdi karnımdaki şişlik inmedi ama ağrım yok çok şükür de bende iştahsızlıktan çok iştahlı olmuşu günde 5 kere yemek yiyiyorum ama sürekli aç gibiyim sanki yarın bana yaz bebişlerini al gel eve

ya kızlar bu gün tıransferimin 4. günü mavi akıntı oluyu bu normalmi sizce bunu yaşayan vrmı benim gibi lütfen cevap yazın

ya kızlar bu gün tıransferimin 4. günü mavi akıntı oluyu bu normalmi sizce bunu yaşayan vrmı benim gibi lütfen cevap yazın

ya kızlar nede kımse cevap vermiyo bu gün 5. günüm olmasına rahmen hiç bi belirti yok galiba bu seferde olmadı sinirlerim resmen çükmüş durum da ya çok murelim buzuk nulur bana cevap verin ya nulur

ya kızlar nede kımse cevap vermiyo bu gün 5. günüm olmasına rahmen hiç bi belirti yok galiba bu seferde olmadı sinirlerim resmen çükmüş durum da ya çok murelim buzuk nulur bana cevap verin ya nulur

gülüm gebekalınca bi belirti oluyordiye birşey yok bu bütün topiclerde yazıyo mesela benim hiç belirtim olmadı hatta sürekli gezmelerdeydim kuzenime kız istedik sz kestik felan hep koşturmacayla geçti günlerim 4 ayrı idrar testi yaptım hepside negatifti bende tutmadı diye tınlamadım iyice saldım son testimi yaptığımın ertesi günü bi gittim test yaptırdım hastanede hamileyim yani belirti arama belirti olup gebe olmayan birsürü insan var o belirtiler inelerin yan etkisi hangi hamile hamile kalır kalmaz bir iki gün içinde bellirtilerii yaşarki bukadar takılırsanız asıl tutma olasılığı azalıyo canlar sürekli okuyorum çooooooooook kafaya takanlaın sonucu kötü çıkıyo genelde unutun işlemden geçtiğinizi

bu arada mavi akıntıyı daha önce hiç kimseden duymadımbence bir doktoruna git

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…