keşkee, bir de "çoraplarını kirli sepetine at", "kıyafetlerini dolabına götür", "jölenin kapağını yine açık unutmuşsun" gibi şeyler söyleyince de "uğraşmış" oluyosun onlarla
E söyletme o zaman :/
ilk zamanlar benim eşimde çok fazla iş yapıyordu o yaptıkça benim istekler çoğalmaya başladı sonra oda sıkıldı. Benim ona şunu yap bunu yap demem hoşuna gitmemeye başladı konuştu benimle ben zaten ne kadar yorulduğunu görüyorum ona göre yardımımı esirgemiyorum ama sen her seferinde daha fazlasını istiyorsun dedi. Bende şimdi yine yaptırıyorum ama çok fazla sıkmıyorum kendisi yapıyor dün dizi var diye yemeği birlikte hazırladık yedik hemen mutfağı topladık bulaşıkları sudan geçirdim oda yerleştirdi makinaya. Dizi başlamadan tüm işlerim bitti birlikte uzandık diziyi izledik
bizim de maalesef tek sıkıntımız buayy nektar deşme yaramı beni öldürüyo çok dağınık sürekli arkasını toplamaktan söylemekten yoruldum nasıl baş edicem bu konuda bilemiyorum..bizde en büyük sıkıntı burdan çıkıyo
maşallah size elfidaİlk zamanlar benim eşimde çok fazla iş yapıyordu o yaptıkça benim istekler çoğalmaya başladı sonra oda sıkıldı. Benim ona şunu yap bunu yap demem hoşuna gitmemeye başladı konuştu benimle ben zaten ne kadar yorulduğunu görüyorum ona göre yardımımı esirgemiyorum ama sen her seferinde daha fazlasını istiyorsun dedi. Bende şimdi yine yaptırıyorum ama çok fazla sıkmıyorum kendisi yapıyor dün dizi var diye yemeği birlikte hazırladık yedik hemen mutfağı topladık bulaşıkları sudan geçirdim oda yerleştirdi makinaya. Dizi başlamadan tüm işlerim bitti birlikte uzandık diziyi izledik
bizim de maalesef tek sıkıntımız bu
ki bir şeyi bir defa söylüyorum, iki söylüyorum sonra mecburen insan sinirleniyo
sonra da uğraşıyosun benle oluyo
Karışmiycam naparsa yapsın diyorum, ama naparsa yapıyo arkasını gene ben topluyorum
azıcık düzünli olsa, olmasa da çabalasa süper olucak
maşallah size elfida
keşkee, bir de "çoraplarını kirli sepetine at", "kıyafetlerini dolabına götür", "jölenin kapağını yine açık unutmuşsun" gibi şeyler söyleyince de "uğraşmış" oluyosun onlarla
e söyletme o zaman :/
Fundacım erkeklerin çoğu öyle benim eşim bi giyindiğini yine giyecekse temiz kıyafetlerin içine koymaz. Oda kıyafet yönünden dağınıktı. Bende gittim kapının arkasına bi askılık aldırdım. Giydiklerini hep oraya asıyor. Çamaşır yıkayınca bakıyorum içlerinde kirli varsa yıkıyorum. Öyle bi çözüm bulduk :))valla bu konuda çok tartışıyoruz beni deli ediyo..dediğin gibi ilk söylenende yapsalar yapmıyolar sonrada biz çok söylemiş oluyoruz sinirli olmuş oluyoruz..elfi bize taktik versin bari
kayınvalidenin tek oğlu mu eşinİlla bi olumsuzluk olacak ya benimde kayınvalidem var kızlar. Napalım başa gelen çekilir. Allahtan eşim anneci değil.
fundacım erkeklerin çoğu öyle benim eşim bi giyindiğini yine giyecekse temiz kıyafetlerin içine koymaz. Oda kıyafet yönünden dağınıktı. Bende gittim kapının arkasına bi askılık aldırdım. Giydiklerini hep oraya asıyor. çamaşır yıkayınca bakıyorum içlerinde kirli varsa yıkıyorum. öyle bi çözüm bulduk :))
aynen..ay cnm benimkide öle acayip dağınıktır herşeyi bi yerde( şimdi sadece hamile olduğum için yardım ediyo biraz biraz bakalım aynen dediğin gibi laf söleyincede tartışma çıkıyo ama insan istiyo bişeyin ucundanda tutsunlar yani..
bu konuda çok şanslısın elfidaİlla bi olumsuzluk olacak ya benimde kayınvalidem var kızlar. Napalım başa gelen çekilir. Allahtan eşim anneci değil.
ben de buldum bu çözümüFundacım erkeklerin çoğu öyle benim eşim bi giyindiğini yine giyecekse temiz kıyafetlerin içine koymaz. Oda kıyafet yönünden dağınıktı. Bende gittim kapının arkasına bi askılık aldırdım. Giydiklerini hep oraya asıyor. Çamaşır yıkayınca bakıyorum içlerinde kirli varsa yıkıyorum. Öyle bi çözüm bulduk :))
kayınvalidenin tek oğlu mu eşin
başka ne gibi çözümler buldun bakiyim
Günaydın kızlarrrrrrrrr oley oleyyy oleyyyyyyy ben geldiiimmm:82:
napıyosunuz neler kaynatıyosunuz ???
ee bana kim özetleyecek neler oldu neler bitti bakalım ???:82::82:
niye bozuştular eşlerle ? Problem sadece gecelikmi anlamadımki :103: Yoksa gecelik ayrıca bir problemmi
Dağınıklıkta benim sevgilimin maşallahı var , dört dörtlüktür tabi zamanla öğrendi, şimdi kendisine rahat edemiyo , ben hayatta ortada öyle bişeyler olmayacak , mutfak tezgahında 1 tane bardak olsun o hemen kalkacak dayanamam. Yatağın üstünde asla birşey olmayacak, herşey dolaplarda olacak, mendil dışarda kalsa ben takıntı yapıyorum. Dağınıklığa hayatta gelemiyorum, sağolsun sevgilimde alıştı artık oda benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?