Dün direksiyon sinavina girdim ve 2. kez kaybettim yaa
tam 42. dakikada 500 metrekala kaybettim sinirden patladim inannin ya bu kadar olmaz aksilik yani arabanin dikiz aynasina carptim( acik olan dikiz aynasi carpmamla kapandi adamda kaybettin dedi ya biraz yolun soluna cikmis olsaydim olmayacakti ve 500 metre sonunda benim olucakti ehliyt.sinir oldum ya deli olmamak elde degil ve esimlede tartistik
günaydın yarenay..ablana geçmiş olsun canım..inşallah onun için böylesi hayırlıdır..bol bol su içmeye çalış ben bugün 1.5 litre su aldım bakalım onu bugün bitirebilecekmiyim..bende kilo yok ama göbek var
tam 42. dakikada 500 metrekala kaybettim sinirden patladim inannin ya bu kadar olmaz aksilik yani arabanin dikiz aynasina carptim( acik olan dikiz aynasi carpmamla kapandi adamda kaybettin dedi ya biraz yolun soluna cikmis olsaydim olmayacakti ve 500 metre sonunda benim olucakti ehliyt.sinir oldum ya deli olmamak elde degil ve esimlede tartistik
canim benim de en çok yanlarım bozuyor sinirimi. boy da olmayınca kötü duruyor. su içmeyi bi başarabilsem çok sevincem ama inan hiç aklıma gelmiyor
canim çok üzüldüm ya. son anda kötü olmuş gerçekten. kaç kere direksiyon sınavına girebiliyorsun?
günaydın kızlar,
valla bende bu aralar su içemiyorum bulantı yapıyo ama normalde 2 lt. içerim severim suyu cilde ii geliyo gerçekten benimde çook sivilceliydi yüzüm roaccutane kullandım 6 ay çok şükür ii geldi geçti hepsi tabi arada ufak çıkıyo okadarda olsun diyorum eski halini hatırlayınca.
valla süpersin günde 2 litre su içmek çok iyidarısı bana bakalım artık..canım roaccutane kullanmaya cesaret edemem açıkcası çok zararları var zaten onu kullanmadan önce dr sana kağıt imzalatıyor değilmi..hamileyken kullanmak yasak diye biliyorum bıraktın dimi
Sinemcim zuzunun dediği gibi pratik yap bence de sınav öncesi, eşinle birlikte :26: kötü olmuş canım yaaDün direksiyon sinavina girdim ve 2. kez kaybettim yaa
benim de aklıma hiç gelmiyo su içmek günde 500 ml içtiğim en fazlacanim benim de en çok yanlarım bozuyor sinirimi. boy da olmayınca kötü duruyor. su içmeyi bi başarabilsem çok sevincem ama inan hiç aklıma gelmiyor
canim çok üzüldüm ya. son anda kötü olmuş gerçekten. kaç kere direksiyon sınavına girebiliyorsun?
Fundaa, kayısı yağı alsana canım bitane aktardançalışmaya başladığımdan beri yüzümde sivilcelerim çoğaldı gözeneklerim tıkandı galibahep çene bölgemde çıkmaya başladılar kendimi liseli gibi hissettim ..26 yaşında bu ne sivilcesi şimdi kızlar
ben de 3 yıl önce roaccutane kullanmıştım 6 aygünaydın kızlar,
valla bende bu aralar su içemiyorum bulantı yapıyo ama normalde 2 lt. içerim severim suyu cilde ii geliyo gerçekten benimde çook sivilceliydi yüzüm roaccutane kullandım 6 ay çok şükür ii geldi geçti hepsi tabi arada ufak çıkıyo okadarda olsun diyorum eski halini hatırlayınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?