2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dün direksiyon sinavina girdim ve 2. kez kaybettim yaa

tam 42. dakikada 500 metrekala kaybettim sinirden patladim inannin ya bu kadar olmaz aksilik yani arabanin dikiz aynasina carptim ( acik olan dikiz aynasi carpmamla kapandi adamda kaybettin dedi ya biraz yolun soluna cikmis olsaydim olmayacakti ve 500 metre sonunda benim olucakti ehliyt.sinir oldum ya deli olmamak elde degil ve esimlede tartistik

cok stres oldum bir daha ayni seyleri yasa heyecan stres okadar kötü ki yani anlatamam nefret ettim yani.

canım üzüldüm ya aksilik olmuş orda direksiyon sınavı dahamı zor burda hemen geçiyolar..neyse sıkma canını inş bidahaki sefere hayırdır eşinle niye tartıştınız sinemcim

canim benim de en çok yanlarım bozuyor sinirimi. boy da olmayınca kötü duruyor. su içmeyi bi başarabilsem çok sevincem ama inan hiç aklıma gelmiyor

canim çok üzüldüm ya. son anda kötü olmuş gerçekten. kaç kere direksiyon sınavına girebiliyorsun?

canım yaa..ama napıcaksınki çok zormuş orda ehliyet almak güzelim ya...

bu arada günaydın herkese....

yarenay inşallah ablan sorunsuz atlatır her iki ameliyetı da ..Allah yardımcısı olsun...

sinem senin bi arabayla pratik yapman gerek..sınavdan önce....
hem daha dikkatli olursun hemde daha deneyimli...

çok uzun tutuyolar sınav süresini yaa..yeni öğrenenler için hiç adil değil bence
tek seferde tamamlatma o süreyi ikiye böl dimi ama...

inşallah zuzucum bekliyoruz işte cumartesi gününü ilk operayon için. sonra miyomlar için tekrar kontrole gidecek.

sinem gerçekten çok uzun bi süre canım sınav için. acemi olmayan birinin bile dikkati değılabilir o sürede.

eşinle sınav yüzünden mi tartıştınız?

bende unutuyordum canım şimdi şişe ile aldım yanıma koydum şimdi 1 bardak içtimbakalım gün içinde bitirebilecekmiyim..canım dediğin gibi boy olmayınca k,lo hiç yakışmıyo..bide cildim bozulmaya başladı buara

fundam benim de kışın bozulr cildim. soğuk hiç iyi gelmiyor. zaten normalde de yağlı olduğundan problem eksik olmuyor

çalışmaya başladığımdan beri yüzümde sivilcelerim çoğaldı gözeneklerim tıkandı galibahep çene bölgemde çıkmaya başladılar kendimi liseli gibi hissettim..26 yaşında bu ne sivilcesi şimdi kızlar

bende 27'yim ama sivilcesiz halimi hiç hatırlamıyorum. o kadar uzak yani bana

günaydın kızlar,
valla bende bu aralar su içemiyorum bulantı yapıyo ama normalde 2 lt. içerim severim suyu cilde ii geliyo gerçekten benimde çook sivilceliydi yüzüm roaccutane kullandım 6 ay çok şükür ii geldi geçti hepsi tabi arada ufak çıkıyo okadarda olsun diyorum eski halini hatırlayınca.

valla süpersin günde 2 litre su içmek çok iyidarısı bana bakalım artık..canım roaccutane kullanmaya cesaret edemem açıkcası çok zararları var zaten onu kullanmadan önce dr sana kağıt imzalatıyor değilmi..hamileyken kullanmak yasak diye biliyorum bıraktın dimi

tabi cnm 1.5 yıl önce kullandım şimdi değil zaten o bittikten sonra normalde 2 yıl bebiş yasak ama bizimki biliyosunuz sürpriz geldi.tabi kağıt imzalıyosun heray tahlil yapılıyo biraz etkileri var ama sonu güzel oluyo özellikle onu kullandığım zamanlarda yüzüm bebek gibi olmuştu pırıl pırıl parlıyodu tabi şimdi ozamnki kadar değil ama idare ediyos:))

Sinemcim zuzunun dediği gibi pratik yap bence de sınav öncesi, eşinle birlikte :26: kötü olmuş canım yaa

benim de aklıma hiç gelmiyo su içmek günde 500 ml içtiğim en fazla
ablana geçmiş olsun canım :/ bebiş için de hayırlısı

Fundaa, kayısı yağı alsana canım bitane aktardan
3-4 tl arası bişe..banyodan sonra gözenekler açık oluyo, nemli pamuğa 1-2 damla damlat yüzüne sür çok iyi geliyo istersen netten araştır
ben de 3 yıl önce roaccutane kullanmıştım 6 ay
yüzüm okadar kötüydü ki, ama 1 tane bile sivilce bırakmadı çok şükür ve şimdi de tek tük çıkıyo adet olucağım zaman

Günaydınımı da unutmiyım
güzel bir gün olsun hepimiz için inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…