2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlaar ne güzel bir söz bakın: :81:

Bir erkeğin bir kıza söyleyebileceği en güzel söz "Bi dahaki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir...

Son düzenleme:
kızlar bilgisi olan varmı bişe sormak istiyorum hamile olduğu için işten çıkarılan birine ne kadar tazminat öderler dava açılırsa?

iyi akşamlar kızlar...

ya bizim iş yerinde elektrikler bir kesildi akşama kadar gelmedi. elektrikler gelince de apar topar işlerimi toparladım. sayfaları oku oku bitiremedim valla. ne çok kaynatmışınız bensiz

ben de spor salonunu arayıp gelemeyeceğimi söyledim artık. haftanın 3 günü çok zorladı. bi de ablam bırakınca tek başıma gitmek istemedim. zaten yaz geliyor, havalar güzelleşince kocişle çıkar bol bol yürürüz. bir de netten slim in 6 diye bir video set indirdim. evde onları yapcam.

ablam da cumartesi günü operasyona girecek. daha çok küçük bir kese olduğu için belden aşağısını uyuşturup keseye müdahale edeceklermiş. sonra da miyomlar yüzünden ameliyat olması gerekecek. umarım hepsini sorunsuz atlatır. :18:

Hayırlısı olsun yarenay. Benim annemde de miyom var büyümediği sürece kalacak büyürse ameliyat. Ablan inşallah hepsinin üstesinden gelir

inşallah elficim. ablamın da ilk doğumda 4,5 cm. di. ama şuan 10 cm. olmuşlar. rahimi kapatmış. yani gebeliği devam ettirmek isteseydi sezeryan olacaktı. hamilelik de tetiklemiş olabilirmiş miyomların büyümesini.

amin canım, umarım annenkiler de büyümez. hiç sevmiyorum ben ameliyatları. bıçak altına yatmak gerçekten zordur sanırım, Allah kimseye vermesin...

Aminnn..
Bende toparlanıp çıkayım bugünde bitti ohh

İyi bir akşam geçirmenizi diliyorum..

günaydın yarenay..ablana geçmiş olsun canım..inşallah onun için böylesi hayırlıdır..bol bol su içmeye çalış ben bugün 1.5 litre su aldım bakalım onu bugün bitirebilecekmiyim..bende kilo yok ama göbek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…