2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar bide işin komik tarafı nedir biliyomusun roaccutane kullananlar söylemiyolar bi bakıyosun sivilceli bi yüz olmuş bebek gibi ne oldu ya ne kullanıyosun nasıl oldu diyosun bilmem kendi kendine düzeldi diyolar taki ağdada falan derileri kalkınca tabi sen anlıyosunay salak bi tanıdığım vardı da o geldi aklımane gerek varsa saklamaya yalana..ben hiçbişeyimi saklmam..kayısı yağı cildim yağlı iyi gelirmiki nektarcım

canım öyle yağlı bırakmıyo ki cildi, hemen emiliyo
yani 1-2 dk sonra dokun normal cildin hiç yağlı değil
benim aldığım öyle bilmem ki :26:

ben de mecitefendinin kayısı çekirdeği kremini kullanıyorum. şimdiye kadar en iyi gelen ürün bu oldu cildime.

Eşimin anne tarafından akrabalarına deli oluyorum ya evlendikten 10 gün sonra ramazan ayına girdik her hafta iftara bi akraba geliyordu bizde gidiyorduk gelinim diye ordada oturmuyordum evdede yoruluyordum sonrasında da hep yemeğe geliyorlardı ara verdik misafir faslına ona rağmen yorgunum bide misafir gelse vay halime.
Kaynanam aramış abisini hal hatır sormaya. Niye bizi çağırmıyorsunuz demiş o da haftasonu dışardalar çocuklar e haftaiçide çalışıyoruz ondan demiş adam alınmış küstünüz bize demiş. Kayınvalidem diyorki eskiden her hafta sonu bizdelerdi o zaman ben çalışmıyordum sağlığım yerindeydi hep onlara hizmet ediyordum istiyorlarki şimdide öyle olalım. Kayınvalidem takıntılı bu aralar kesin der abimi yemeğe alalım diye. Akşamada eşimin halasının kızı gelicek canavar oğlu ile. en son geldiğinde tabak kırmıştı. Çayın yanınada bişey yapamadım yorgunlıktan bugün ne versem acaba. Off sıkıldımmm

canım dert ettiğin şeye bak ya. herşeyin hazırı var. biraz kurupasta, bi de kek al. oldu bitti işte. çalışan insansın hafta içi ne yapabilirsin ki?

tabii canım kafana hiç takma. biliyorlar nasılsa senin çalıştığını.

ay kızlar yaa..kafam bozuldu ablamın sorununa..

ya bayaa kaç ay önce ablamı bişey ısırmış galiba tam da anlayamadık..sorunki neresini( hayvanda ağzının tadını biliyor heralde ) kutusundan diyim artık:90:babannem öle tabir ederdi:90:

nese bu doktora gitti bi ilaç vermişti onu sürüyodu falan ama durup durup bikaç ay sonra tekrar şişiyodu canını yakıyodu çok..kıyamam yürüyemiyodu acıdan nese bugün gitmiş doktora...

kadın demiş..beze oluşturmuş..verdiğim ilaçları kullanıp iltihabını kurutucaz..sonrada ameliyatla alıcaz o bezeyi demiş ya orasından nasıl ameliyat olucak anlamadım ki

şuan nişanlı eylül de de düğünü olucak nasipse..kıymam yaa nasıl üzülüyor...
doktor demiş evlendikten sonrada kurtulamazsınki..yine rahatsız edicek o beze seni demiş

sağol canım...
bahtsız bedevim benim, küçükken de arı sokmuştu onu yine aynı yerinden..şeyinden

Bu kıskançlık ne kadar kötü bişey ya iş arkadaşımın saçları düz maşa tutmuyor. Benim saçım dalgalı demin tuvalette 10 dk da saçıma maşa yaptım. Göz ucuyla bakıyor bişey sorunca gıcık gıcık cevaplar veriyor.

hayvanların acayip ilgisi varmış ablamınkine
kıyamam yaa
ay zuzu üzüldüm ablana ama sana da güldüm çok he
patronum ve müşterisi karşımda oturuyolar gülemiyorum da yüzüm şekilden şekile girdi

ay şaşırdım ama ne ısırmış olabilir ki, pijamasından donundan girmiş

Son düzenleme:
zuzu çok geçmiş olsun ablana canım ya. umarım ameliyat sorunsuz gerçekleşir. düğününe varmış daha. ne kadar erken kurtulursa o kadar iyi. böcekler de ne ilgiliymiş oraya karşı ya maşallah. sen o kadar engeli aş, ısıra ısıra orayı ısır, ilginç valllaa

ay yazık ya tamda evlilik arefesindeyken kötü olmuş..ilk kez böyle bişe duydum beze nasıl oluşturmuşhayvanda tam ıssıraca yeri bulmuş ha

ne enteresan insanla var ya..allahtan benim öyle sorunlarım yok tek bayan benimçekemeyende yok kıskananda yok istediğimide giyiyorum..bayanların olduğu ortamda herşeye yorum yaparlar eliştirirler kıskanırlar ay ne cin hemcinslerimiz var

hayvan napsın yaa buldu en tatlı yeri hart dedi

valla anlamadık..biz öle tahmin ettik bişey ısırdı mutlaka çünkü ablam diyo bi nokta var..hani sinek ısırdığında olur ya..heralde böcek diyoz..başka ne olcak:44:

oraya ameliyat nasıl olur vallahii bende hiç anlamadım:44:

küçükken arı oktuğunda etek vardı üzerinde..eteğin altından gir sen bi sok bunu :)) ay deli gibi koşa koşa eve gitti hem ağlıyo hem eteğinin önünü kaldırıyor sünnet olmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…