Sinemcim zuzunun dediği gibi pratik yap bence de sınav öncesi, eşinle birlikte :26: kötü olmuş canım yaa
benim de aklıma hiç gelmiyo su içmek günde 500 ml içtiğim en fazla
ablana geçmiş olsun canım :/ bebiş için de hayırlısı
Fundaa, kayısı yağı alsana canım bitane aktardan
3-4 tl arası bişe..banyodan sonra gözenekler açık oluyo, nemli pamuğa 1-2 damla damlat yüzüne sür çok iyi geliyo istersen netten araştır
ben de 3 yıl önce roaccutane kullanmıştım 6 ay
yüzüm okadar kötüydü ki, ama 1 tane bile sivilce bırakmadı çok şükür ve şimdi de tek tük çıkıyo adet olucağım zaman
Günaydınımı da unutmiyım
güzel bir gün olsun hepimiz için inş
canım öyle yağlı bırakmıyo ki cildi, hemen emiliyokızlar bide işin komik tarafı nedir biliyomusun roaccutane kullananlar söylemiyolar bi bakıyosun sivilceli bi yüz olmuş bebek gibi ne oldu ya ne kullanıyosun nasıl oldu diyosun bilmem kendi kendine düzeldi diyolar taki ağdada falan derileri kalkıncatabi sen anlıyosun ay salak bi tanıdığım vardı da o geldi aklıma ne gerek varsa saklamaya yalana ..ben hiçbişeyimi saklmam..kayısı yağı cildim yağlı iyi gelirmiki nektarcım
canım öyle yağlı bırakmıyo ki cildi, hemen emiliyo
yani 1-2 dk sonra dokun normal cildin hiç yağlı değil
benim aldığım öyle bilmem ki :26:
Eşimin anne tarafından akrabalarına deli oluyorum ya evlendikten 10 gün sonra ramazan ayına girdik her hafta iftara bi akraba geliyordu bizde gidiyorduk gelinim diye ordada oturmuyordum evdede yoruluyordum sonrasında da hep yemeğe geliyorlardı ara verdik misafir faslına ona rağmen yorgunum bide misafir gelse vay halime.
Kaynanam aramış abisini hal hatır sormaya. Niye bizi çağırmıyorsunuz demiş o da haftasonu dışardalar çocuklar e haftaiçide çalışıyoruz ondan demiş adam alınmış küstünüz bize demiş. Kayınvalidem diyorki eskiden her hafta sonu bizdelerdi o zaman ben çalışmıyordum sağlığım yerindeydi hep onlara hizmet ediyordum istiyorlarki şimdide öyle olalım. Kayınvalidem takıntılı bu aralar kesin der abimi yemeğe alalım diye. Akşamada eşimin halasının kızı gelicek canavar oğlu ile. en son geldiğinde tabak kırmıştı. Çayın yanınada bişey yapamadım yorgunlıktan bugün ne versem acaba. Off sıkıldımmm
canım dert ettiğin şeye bak ya. herşeyin hazırı var. biraz kurupasta, bi de kek al. oldu bitti işte. çalışan insansın hafta içi ne yapabilirsin ki?
ay zuzu üzüldüm ablana ama sana da güldüm çok hehayvanların acayip ilgisi varmış ablamınkine
kıyamam yaa
ay kızlar yaa..kafam bozuldu ablamın sorununa..
Ya bayaa kaç ay önce ablamı bişey ısırmış galiba tam da anlayamadık..sorunki neresini( hayvanda ağzının tadını biliyor heralde ) kutusundan diyim artık:90:babannem öle tabir ederdi:90:
Nese bu doktora gitti bi ilaç vermişti onu sürüyodu falan ama durup durup bikaç ay sonra tekrar şişiyodu canını yakıyodu çok..kıyamam yürüyemiyodu acıdanNese bugün gitmiş doktora...
Kadın demiş..beze oluşturmuş..verdiğim ilaçları kullanıp iltihabını kurutucaz..sonrada ameliyatla alıcaz o bezeyi demişYa orasından nasıl ameliyat olucak anlamadım ki
şuan nişanlı eylül de de düğünü olucak nasipse..kıymam yaa nasıl üzülüyor...
Doktor demiş evlendikten sonrada kurtulamazsınki..yine rahatsız edicek o beze seni demiş
bu kıskançlık ne kadar kötü bişey ya iş arkadaşımın saçları düz maşa tutmuyor. Benim saçım dalgalı demin tuvalette 10 dk da saçıma maşa yaptım. Göz ucuyla bakıyor bişey sorunca gıcık gıcık cevaplar veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?