heheh hurçmuydu o :)) oki
yatağın bazalı değilmi canım..bazanın altına koy...
sen benim bazayı bi görsen yok yok valla..yatak odasının uzun halısı bilem orda :))daha neler neler.uyku setim falan :))
aman zuzucum sorma baza yatağı yüksek gösteriyo diye eşim istemedişimdi olsa iyi olurdu kalabalığımı alırdı ..canım koltukları hep dış görünüşüne göre aldım köşeyi nasıl olduysa düşündüm yani açılan olsun misafirim gelince yatar diye
ya hani adetin geçtiği zaman test yapıyosun yaa...
acaba adetinin günü gelmedende ,hamilelik varsa kan tahlilinde anlaşılırmı
Kızlar benim işler birikti de birikti ben biraz çalışayım yoksa yetiştiremicem.
İyi sohbetler size öptüm
Gebe kalındıktan sonra bu gebelik bhCG adı verilen bir hormon salgılar. bhCG düzeyleri döllenmeden yaklaşık 1 hafta sonra kanda normal seviyelerin üstüne çıkarlar. Hamile olmayan bir kadında kandaki bhCG seviyesi 0-10 mIU/ml’dir.
hayırdır zuzuş :89:ya hani adetin geçtiği zaman test yapıyosun yaa...
acaba adetinin günü gelmedende ,hamilelik varsa kan tahlilinde anlaşılırmı
sağol canım..hani hep hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi diyolar ya..merak etim demekki günün gelmedende kanda anlaşılırmış
mersi canım
ah be fundam
olurmu hiç al bak şimdi okadar eşyamı topluyorki o baza, koltukar..
nese yerin müsait olursa yüklük yaptırırsın duvarına ,ilerde...
şimdi kayınvalidem istiyor..kendi yatak odasıyla yan odanın duvarını kırdırıp..dolap yaptırcak..yani iki odayı dolap ayırcak, duvar değil...
selam hanımlar bende geldimmmm
selam Sinemcimselam kizlar herkese..........
hoşgeldin neslihanmerhaba kıslar bende 2010 yılında evlendim ve şu anda da hamdolsun çok mutluyum ama zaman ne çabuk geçiyo onu anlamıyorum çok ilginnç neyse yuva kurmak o yuvada huzurla salınmak rabbimin çok güzel bi nimeti, bunu dileyen herkesede nasip olsun inş.
toplr tabi zuzucum toplamazmı..canımcım bende çocuk odamın balkonunu kapattırıcam oraya yüklük yaptırıcam..kayınvalden giyinme odası mı yaptırıyo yoksa kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?