2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya hani adetin geçtiği zaman test yapıyosun yaa...
acaba adetinin günü gelmedende ,hamilelik varsa kan tahlilinde anlaşılırmı

heheh hurçmuydu o :)) oki

yatağın bazalı değilmi canım..bazanın altına koy...

sen benim bazayı bi görsen yok yok valla..yatak odasının uzun halısı bilem orda :))daha neler neler.uyku setim falan :))

aman zuzucum sorma baza yatağı yüksek gösteriyo diye eşim istemedişimdi olsa iyi olurdu kalabalığımı alırdı..canım koltukları hep dış görünüşüne göre aldımköşeyi nasıl olduysa düşündüm yani açılan olsun misafirim gelince yatar diye

Kızlar benim işler birikti de birikti ben biraz çalışayım yoksa yetiştiremicem.

İyi sohbetler size öptüm

ah be fundam
olurmu hiç al bak şimdi okadar eşyamı topluyorki o baza, koltukar..

nese yerin müsait olursa yüklük yaptırırsın duvarına ,ilerde...
şimdi kayınvalidem istiyor..kendi yatak odasıyla yan odanın duvarını kırdırıp..dolap yaptırcak..yani iki odayı dolap ayırcak, duvar değil...

ya hani adetin geçtiği zaman test yapıyosun yaa...
acaba adetinin günü gelmedende ,hamilelik varsa kan tahlilinde anlaşılırmı

Gebe kalındıktan sonra bu gebelik bhCG adı verilen bir hormon salgılar. bhCG düzeyleri döllenmeden yaklaşık 1 hafta sonra kanda normal seviyelerin üstüne çıkarlar. Hamile olmayan bir kadında kandaki bhCG seviyesi 0-10 mIU/ml’dir.

sağol canım..hani hep hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesi diyolar ya..merak etim demekki günün gelmedende kanda anlaşılırmış
mersi canım

toplr tabi zuzucum toplamazmı..canımcım bende çocuk odamın balkonunu kapattırıcam oraya yüklük yaptırıcam..kayınvalden giyinme odası mı yaptırıyo yoksa kız

merhaba kıslar bende 2010 yılında evlendim ve şu anda da hamdolsun çok mutluyum ama zaman ne çabuk geçiyo onu anlamıyorum çok ilginnç neyse yuva kurmak o yuvada huzurla salınmak rabbimin çok güzel bi nimeti, bunu dileyen herkesede nasip olsun inş.

selam kizlar herkese..........
selam Sinemcim
hoşgeldin neslihan kaç aylık evlisin, kaç yaşındasın
yeni gelen kızlar kendinden biras bahsetseler ya

toplr tabi zuzucum toplamazmı..canımcım bende çocuk odamın balkonunu kapattırıcam oraya yüklük yaptırıcam..kayınvalden giyinme odası mı yaptırıyo yoksa kız

iyi olur funda...

valla gardolabım hem eski hemde yer kaplıyo diyodu...onu atıcak, duvarı yıkıp dolap yaptırcak..diğer odayı da misafir odası gibi kullanır heralde,bilmiyom valla...

ben kaçtım kızlar, saat 3 oldu nerdeyse..işler duruyor..
görüşürük bys..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…