2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet caqnim ya sinav yüzünden tartistik.

ben 22 kez sürdüm araba canim aksilik iste insani kahreden de 500 metre kala yani tam yaklasmistim adam kagitlarimi yaziyormus arkamda alicaktim yani ehliyti araba sürüyorum ama iste hep aksilik bizim burada yol calismalarida var ana caddeden de gelemedimara sokakdan geldim nalet olsun iste ara sokakda daha cok tehlike oluyor iste.

Be Casual en alttaki tişörtlerin hepsi tam benlikmişş, ama 4 tane sipariş ettim o tarz almiycam bu hafta daha hiç bişi :18:

evet nektar onları bende çok beğendimsipariş vermeyi düşünüyorum
fiyatları da çok uygun, lacivert kedili kız olan tükenmeseydi ben de alırdım,
yanına da seçerdim 1-2 tane daha..mesela onun üstündeki beyaz sevimli kızlı tişört de çook tatlı yaa

a.selam fatma ve bebişi
herkes yoğun çalışıyo; funda, elif ve ben kaytarma modundayız yine

selam kızlar. dün bilgisayarımı tamire göndermiştim. şimdi geldi. nihayet kendi bilgisayarıma geçebildim.
bilgisayarı kendi ayarlarıma çevirmem lazım. eve gidince girerim yine. size hoş sohbetler.

Bazen herşey anlamsızlaşır, boğulur gibi hisseder insan kendini. Masalar sandalyeler üzerine gelir. Seni anlamayan, boş konuşan boş bakan insanlarla sonuçsuz cümleler paylaşmak zorunda kalırsın. Ayrılamazsın o ortamdan ne kadar istesen de. Hayatın gerekliliğidir bu, kurmuş olduğun düzenin getirdikleridir. Konuşur, konuşursun aklın yüreğin başka yerlerde, başka diyarlarda. Başka zamanlarda, başka mekanlarda olmak istersin hep. Bu umutsuz bir çabadır bilirsin ama istersin de bir taraftan. Gözlerine bakarsın çevrendekilerin. Farklı bir ışık, farklı bir açı yakalamaya çalışırsın. Yoktur tekrar tekrar baksan da. Belki değişir birgün diye aynı gözlere bakarsın için titreyerek.

Sokaklar kalabalıktır ama ıssız olsa keşke dersin. Gökyüzü berraktır ama hafif yağmur istersin. Sevgilin aramıştır aslında ama "niye daha önce aramadı ki" dersin. Karanfil almıştır sana papatya koklamak istediğini düşünürsün. Radyoda anılar serisinden hafif bir müzik vardır, Sezen'den bir parça olsa da dinleseydim dersin. Arkadaşın kek yapmıştır en sevdiğinden, sütlü bir tatlı olsa da yesem dersin.Olur bazen değil mi herkese bunlar? Olduğunu söyleyin lütfen. Bazen, çok sık olmasa da olduğunu söyleyin ne olur...

Olması gereken, doğrusu böyledir diye bilinen şeyler vardır ya, kalıplaşmış düzenin insanları yapıyor hepimizi. Ve mutluluğumuzun sınırları da başkaları tarafından çiziliyor. Mutsuzluğumuzu yaşama, gösterme hakkımız elimizden alınıyor. İçi farklı dışı farklı bireyler haline geliyoruz. İfade edemiyoruz duygularımızı. Bencil olmamak, sahip olduğumuz nimetlerin değerini bilememekle suçlanıyoruz. Aslında nasıl hissediyorsan öylesindir. Zaman gelir bağıra çağıra şarkılar söylemek gelir içinden. Zaman gelir ağlamaya bahane ararsın, en küçük birşeyde gözlerin ıslanır, dudakların titrer. Bu farklı birşeydir, tarifi gerçekten zor. Bir derdin, sıkıntın yokken bile olabilir. İşte ben o anlarda hep denizi olan şehirde yaşamadığıma hayıflanırım. Deniz olsaydı ah, deniz olsaydı... İçin kabarır, gözlerin dalar gider. Olur değil mi herkese bu? Olduğunu söyleyin ne olur...

Yaşam bir armağan bizlere biliyorum, hayatı ve bize verdiği herşeyi seviyorum...Ama arada bir uzaklaşma, memnuniyetsizliğimi göstermeme fırsat verin ne olur...

bayıldım bayıldım bayıldımmmmmmm..teşekkür ederim sinemcim çok güzeldi hislerime tercüman oldun

Sinirden deli olucam bu hemcinslerimiz neden böyle. Yarın öğlen arası kuaföre gidecektik ben pedikür oda makinür yaptıracaktık aradık randevu aldık. Hanımefendi bana demeden aldı çantasını gitti manikür yaptırmaya. Bende aradım orayı randevumu iptal ettirdim. Dedim ya sabah saçımı yaptıktan sonra bana triplendi sabahtan beri tersime gidiyor. 28 derece yapmıştım klimayı koştura koştura işlerimi bitirmeye çalışıyorum sıcakladım kendisi bütün gün oturup dizi izliyor tabi üşür sabit bi şekilde oturuyo. Klimayı 32 derece yaptı. iyice sinir oldum neyse bugünde bitti

iyi akşamlar sizlere

günaydın kızlarrrr çok güzel güneşli bir bahar sabahı yaşıyoruz burda. umarım hepiniz aynı şekilde güzel bir güne uyanmışınızdır. ve gününüz de bu sabah kadar güzel geçer..

günaydın kızlarrrr çok güzel güneşli bir bahar sabahı yaşıyoruz burda. umarım hepiniz aynı şekilde güzel bir güne uyanmışınızdır. ve gününüz de bu sabah kadar güzel geçer..

günaydın canım enerjin süperama malesef bugün benim hiç halim yok hasta olucam sanırım karnım falan ağrıyohalsizim canım bişe yapmak istemiyor

günaydın canım enerjin süperama malesef bugün benim hiç halim yok hasta olucam sanırım karnım falan ağrıyohalsizim canım bişe yapmak istemiyor

fundam geçmiş olsun tatlım. aman o ağrılar halsiz bırakıyor beni de. çok şükür bu ayı atlattım ben. spor falan da yapınca biraz olsun daha az ağrı çektim. neyse ki yarın cumartesi, çalışmıyorsan rahat olur. hoş sen çalışıyordun cumartesileri de yanlış hatırlamıyorsam

Günaydın Şeker Kızlar,

Bende bugünün güzel geçmesini istiorum. Hepimizin günü güzel geçsin

ayy bırak çatlasın yaa..

ya o değilde ben klimanın derecesine taktım :))) benim hep sabit 26 da çalışır...her gelen hamam diyo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…