ayy bırak çatlasın yaa..
ya o değilde ben klimanın derecesine taktım :))) benim hep sabit 26 da çalışır...her gelen hamam diyo:44:
günaydın kızlar
Pek ii değiliz biz bulantılar geçmiyooooooo
günaydın kızlar
pek ii değiliz biz bulantılar geçmiyooooooo
ay canım ya sabret. geçecek elbet. hem hangi mide bulantısının sonucu bu kadar tatlı olabilir ki
geçicek canım geçicek
düşün işte zuzu, benim patronum böyleAy allah ım ya...bi müşteri geldi yarımsaaat hiç susmadan konuşurmu bi adam yaa..hatta ne yarım saati, 1 saat olucak geleli...yemin ediyorum bütün enerjim gitti...off kafam şişti
Ya bide bana fırsat vermiyo ..bende hıhı evet öle diyip durdum...çok şükür patron geldide onun odaya geçtiler:2:
Ay allah ım ya...bi müşteri geldi yarımsaaat hiç susmadan konuşurmu bi adam yaa..hatta ne yarım saati, 1 saat olucak geleli...yemin ediyorum bütün enerjim gitti...off kafam şişti
Ya bide bana fırsat vermiyo ..bende hıhı evet öle diyip durdum...çok şükür patron geldide onun odaya geçtiler:2:
düşün işte zuzu, benim patronum böyle
arada bi bir kaç saatliğine inşaattaki işçilerini dolaşmaya gidiyo da rahatlıyorum
adam hiç susmuyo, ben de hep başımı sallıyorum "hı hım, evet, öyle mi" tebessüm ediyorum
kadının gevezesi neyse de erkeğin gevezesi hiiiç çekilmiyo
ayyy ben de öyle insanları matbaada çalışırken çekiyordum çok. sabrım tükenince bir saniye deyip aşağıya üretim bölümüne gidip bi iki tur yürüyüp küfür ederek rahatlayıp müşterinin yanına gidiyordum. artık aşağıdakiler de alışmıştı benim deli deli ortalıkta dönmeme
.........
ay o nasıl şaka yahuKızlar dün benim deli manyak kocam ne yaptı. Şakalaşıyorduk ben ondan 3 metre uzaktaydım sakızımı atarım bak sana dedi. Sakın atma he saçıma yapışır dedim. Lafım ağzımdayken sakızı attı mı sözde şaka yapıyor saçımın arasına girdimi ay çıkmıyor yapıştı. Mecburen kestik binlerce kez özür diledi sen git yat ben gelmiyom dedim. biraz tv izledim trip yapayımda anlasın dedim. sonra gittim direk yatağa uzanmış yorganın altına girmemiş niye böyle yattın dedim sensiz yatağa girmek istemedim dedi. hadi affettim dedim yattık sonra :))
ay o nasıl şaka yahuinsan yastık atar bişe atar ne bilim
ama çok tatlı barışmışsınız elfi
Kızlar dün benim deli manyak kocam ne yaptı. Şakalaşıyorduk ben ondan 3 metre uzaktaydım sakızımı atarım bak sana dedi. Sakın atma he saçıma yapışır dedim. Lafım ağzımdayken sakızı attı mı sözde şaka yapıyor saçımın arasına girdimi ay çıkmıyor yapıştı. Mecburen kestik binlerce kez özür diledi sen git yat ben gelmiyom dedim. biraz tv izledim trip yapayımda anlasın dedim. sonra gittim direk yatağa uzanmış yorganın altına girmemiş niye böyle yattın dedim sensiz yatağa girmek istemedim dedi. hadi affettim dedim yattık sonra :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?