2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy bırak çatlasın yaa..

ya o değilde ben klimanın derecesine taktım :))) benim hep sabit 26 da çalışır...her gelen hamam diyo:44:

canım o klimanın büyüklüğüne ve kişinin kendi ısısına göre değişiyor. bizim klima küçük ve genelde sonda yani 31 de çalışıyor. dışardan gelenler hamam diyor ama ben hala ceketle oturuyorum hem de ellerim buz gibi oluyor

günaydııııııııııın herkese. hayırlı cumalar

Bizim klimada en yüksek derece 32. Odamız küçük olduğu için çok fazla sıcak oluyor.

Ay allah ım ya...bi müşteri geldi yarımsaaat hiç susmadan konuşurmu bi adam yaa..hatta ne yarım saati, 1 saat olucak geleli...yemin ediyorum bütün enerjim gitti...off kafam şişti

Ya bide bana fırsat vermiyo ..bende hıhı evet öle diyip durdum...çok şükür patron geldide onun odaya geçtiler:2:

düşün işte zuzu, benim patronum böyle
arada bi bir kaç saatliğine inşaattaki işçilerini dolaşmaya gidiyo da rahatlıyorum
adam hiç susmuyo, ben de hep başımı sallıyorum "hı hım, evet, öyle mi" tebessüm ediyorum
kadının gevezesi neyse de erkeğin gevezesi hiiiç çekilmiyo

ayyy ben de öyle insanları matbaada çalışırken çekiyordum çok. sabrım tükenince bir saniye deyip aşağıya üretim bölümüne gidip bi iki tur yürüyüp küfür ederek rahatlayıp müşterinin yanına gidiyordum. artık aşağıdakiler de alışmıştı benim deli deli ortalıkta dönmeme

aLLAH SABIR VERSİN OZAMAN...
O MÜŞTERİMİZ HEP ÖYLE YAA...HİÇ SUSMUYOR HHİİÇÇ

BİDE SABAHIN KÖRÜNDE GELİYOR İLLA PATRONU BEKLİCEK ...

.........

adımı çıkartmışlardı psikopat diye kız valla. ya zaten adamların zevkleriyle uğraşıyoruz, oturup yanıma onu kırmızı yap, bunu biraz büyüt falan diyorlardı. onlarla uğraştığım yetmiyormuş gibi bi de çenelerini çekmek çok zor oluyordu

Kızlar dün benim deli manyak kocam ne yaptı. Şakalaşıyorduk ben ondan 3 metre uzaktaydım sakızımı atarım bak sana dedi. Sakın atma he saçıma yapışır dedim. Lafım ağzımdayken sakızı attı mı sözde şaka yapıyor saçımın arasına girdimi ay çıkmıyor yapıştı. Mecburen kestik binlerce kez özür diledi sen git yat ben gelmiyom dedim. biraz tv izledim trip yapayımda anlasın dedim. sonra gittim direk yatağa uzanmış yorganın altına girmemiş niye böyle yattın dedim sensiz yatağa girmek istemedim dedi. hadi affettim dedim yattık sonra :))

ay o nasıl şaka yahu insan yastık atar bişe atar ne bilim
ama çok tatlı barışmışsınız elfi

bol canım geçicek sabredeceksin sadece...3,5 aylık olsun bebikin bişeyin kalmıcak ..bu sfeerde acıktım diyecenD:

seninki de bi alemmiş elfi ay o saça sakız yapışması da deli ediyor insanı ya. yapıştı mı çıkmıor, o kadar kısa sürede de nasıl yapışıyorsa

kızlar burda bir fırsat sitesinde powerplate gelmiş 12 seansı 66 tl. ablamla gidelim deneyelim dedik. kocişe sormadan almak istemedim, sağolsun o da sorunca ikiletmedi, istiyorsan al dedi. alcam bakalım işe yarayacak mı? sizin çevrenizde falan var mı power plate yapan kimse acaba? duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…