- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
fundam geçmiş olsun tatlım. Aman o ağrılar halsiz bırakıyor beni de. çok şükür bu ayı atlattım ben. Spor falan da yapınca biraz olsun daha az ağrı çektim. Neyse ki yarın cumartesi, çalışmıyorsan rahat olur. Hoş sen çalışıyordun cumartesileri de yanlış hatırlamıyorsam
kızlar burda bir fırsat sitesinde powerplate gelmiş 12 seansı 66 tl. ablamla gidelim deneyelim dedik. kocişe sormadan almak istemedim, sağolsun o da sorunca ikiletmedi, istiyorsan al dedi. alcam bakalım işe yarayacak mı? sizin çevrenizde falan var mı power plate yapan kimse acaba? duydunuz mu?
bol canım geçicek sabredeceksin sadece...3,5 aylık olsun bebikin bişeyin kalmıcak ..bu sfeerde acıktım diyecenD:
cnm bende almıştım ama bebiş olunca kullanamadım arkadaşıma verdim:)
ahh cnm o günler biran önce geçsin gelsin o günler:84::84:
evt geçmicek gibi geliyo demi..
cnm bende almıştım ama bebiş olunca kullanamadım arkadaşıma verdim:
Bugün herkes pek bir durgun. Benimde hiç çalışasım yok
ben bunu aldım artık
inş kahverengi değildir
çünkü eşim nefret ediyo kahverenginden
bana da başta koyu gri gibi geldi, baktıkça kahveregi gibi görünmeye başladı
of
benim sabahtan çok işim vardı. hallettim çoğunu. şimdi daha rahatım. millet yemekte, ben de yemeğe gitmek için dakikaları sayıyorum resmen
kullanmış mıydın peki hiç? bi faydasını gördün mü? bi de fiyatı çok yüksek yazıyor nette canım. sen ne kadara almıştın ki?
yok cnm kullnMADIM başlıcaktım kısmet olmadı.benim aldğımın içinde kavitasyonda vardı baya düşmüştü fiyatı seansı 10 tl ye almıştım.normaLDE yüksekti.
kavitasyon da iyiymiş. yaz yaklaştıkça strese girdim resmen. şu yanlardan kurtulmak istiyorum, göbek biraz gitti 2 haftalık sporda. keşke devam edebilseydim ama çok zaman alıyor maalesef. eve vakit ayıramıyorum. bakalım inşallah bu işe yarar.
5 tane kargom var yoldabence kahverengi:)..kız sen yinemi alışveriş yaptınfiyatı ne kadar canım güle güle kullansıneşin
canım üşütüyosun kendini ondan ağrıyo karnınaynen işlerim hiç bitmedi bu ara çok yoğunumayrıca karnım ağrıyo hasta oldum ama erken oldum daha 5 günüm vardı sivilcelerin nedeni ortaya çıktı böylece
evt spor çok iide zaman gerek işte zor oluyo kavitasyon iyiymiş deneyemedim artık bebişten sonra:)
ayy çok sıkıldm halimde yok ya akşam olsun artık yarın kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah:))
5 tane kargom var yolda
59.90 tl
kargoyla 65 oluyo işte
Canım üşütüyosun kendini ondan ağrıyo karnın
ayaklarını sıcak tut hiç ağrısız geçiyo
benim de çok ağrılı oluyo, bazen eve gidince sıcak su torbasına basıyorum öyle yapınca hiç regl olduğumu bile anlamıyorum çok hafif geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?