2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Eşim büyük küçük hiç fark etmez insanlara takılmayı çok sever. Dedim ki annem saçını boyatmış bugün. Dedi bi arıyalım napıyormuş nasılmış. Aradık ben konuştum sonra eşime verdim anneme dedi ki anne saçını boyatmışsın çok güzel olmuş annemde sen nerde gördün diye sormuş.. ya ben o kuaförün önünden geçiyordum da arabadaydım gördüm seni üzerinde bi etek vardı. Annem zaten hep etek giyer. Rengide şeydi dedi annem atladı ordan siyahtı evet dedi. Sonra o şaka öylece kaldı. anneme söylicem dedim sakın söyleme şaka çok uzadı kadın dicek benle dalgamı geçiyor boşver gördüm sansın dedi. Deli benim bu kocam ya

sağol canım..benide öyle hem halsiz bırakıyo hemde sinirli oluyorum ben..yarımgün çalışıyorum canım..evdede okadar çok işimvarki anlatamam

cnm bende almıştım ama bebiş olunca kullanamadım arkadaşıma verdim:)

bol canım geçicek sabredeceksin sadece...3,5 aylık olsun bebikin bişeyin kalmıcak ..bu sfeerde acıktım diyecenD:

ahh cnm o günler biran önce geçsin gelsin o günler:84::84:

evt geçmicek gibi geliyo demi..

evt cnm ya( su bile içemiyorum biliyomusn hap içiyorum 2 gündür dayanamdım artk işyerinde kötü oluyorm halsiz kalıyorum iyce mecbur kaldım yani akşam 8 e kadar burdayım bide onada ayrı deli oluyorum ya okadar saat aç aç gezmek zorluyo beni..

cnm bende almıştım ama bebiş olunca kullanamadım arkadaşıma verdim:

kullanmış mıydın peki hiç? bi faydasını gördün mü? bi de fiyatı çok yüksek yazıyor nette canım. sen ne kadara almıştın ki?

ben bunu aldım artık
inş kahverengi değildir
çünkü eşim nefret ediyo kahverenginden
bana da başta koyu gri gibi geldi, baktıkça kahveregi gibi görünmeye başladı
of

ben bunu aldım artık
inş kahverengi değildir
çünkü eşim nefret ediyo kahverenginden
bana da başta koyu gri gibi geldi, baktıkça kahveregi gibi görünmeye başladı
of

bence kahverengi:)..kız sen yinemi alışveriş yaptınfiyatı ne kadar canım güle güle kullansıneşin

benim sabahtan çok işim vardı. hallettim çoğunu. şimdi daha rahatım. millet yemekte, ben de yemeğe gitmek için dakikaları sayıyorum resmen

aynen işlerim hiç bitmedi bu ara çok yoğunumayrıca karnım ağrıyo hasta oldum ama erken oldumdaha 5 günüm vardısivilcelerin nedeni ortaya çıktı böylece

kullanmış mıydın peki hiç? bi faydasını gördün mü? bi de fiyatı çok yüksek yazıyor nette canım. sen ne kadara almıştın ki?

yok cnm kullnMADIM başlıcaktım kısmet olmadı.benim aldğımın içinde kavitasyonda vardı baya düşmüştü fiyatı seansı 10 tl ye almıştım.normaLDE yüksekti.

yok cnm kullnMADIM başlıcaktım kısmet olmadı.benim aldğımın içinde kavitasyonda vardı baya düşmüştü fiyatı seansı 10 tl ye almıştım.normaLDE yüksekti.

kavitasyon da iyiymiş. yaz yaklaştıkça strese girdim resmen. şu yanlardan kurtulmak istiyorum, göbek biraz gitti 2 haftalık sporda. keşke devam edebilseydim ama çok zaman alıyor maalesef. eve vakit ayıramıyorum. bakalım inşallah bu işe yarar.

evt spor çok iide zaman gerek işte zor oluyo kavitasyon iyiymiş deneyemedim artık bebişten sonra:)

ayy çok sıkıldm halimde yok ya akşam olsun artık yarın kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah:))

bence kahverengi:)..kız sen yinemi alışveriş yaptınfiyatı ne kadar canım güle güle kullansıneşin
5 tane kargom var yolda
59.90 tl
kargoyla 65 oluyo işte
aynen işlerim hiç bitmedi bu ara çok yoğunumayrıca karnım ağrıyo hasta oldum ama erken oldumdaha 5 günüm vardısivilcelerin nedeni ortaya çıktı böylece
canım üşütüyosun kendini ondan ağrıyo karnın
ayaklarını sıcak tut hiç ağrısız geçiyo
benim de çok ağrılı oluyo, bazen eve gidince sıcak su torbasına basıyorum öyle yapınca hiç regl olduğumu bile anlamıyorum çok hafif geçiyo

Son düzenleme:
evt spor çok iide zaman gerek işte zor oluyo kavitasyon iyiymiş deneyemedim artık bebişten sonra:)

ayy çok sıkıldm halimde yok ya akşam olsun artık yarın kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah:))

maşallah maşallah bir anda mide bulantın geçer eminim

boşver tatlım iyi olmuş güle güle kullan cicilerinievet canım üşütüyorum yaeve gittiğimde bende öyle yapıyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…