evt spor çok iide zaman gerek işte zor oluyo kavitasyon iyiymiş deneyemedim artık bebişten sonra:)
ayy çok sıkıldm halimde yok ya akşam olsun artık yarın kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah:))
evt cnm ya( su bile içemiyorum biliyomusn hap içiyorum 2 gündür dayanamdım artk işyerinde kötü oluyorm halsiz kalıyorum iyce mecbur kaldım yani akşam 8 e kadar burdayım bide onada ayrı deli oluyorum ya okadar saat aç aç gezmek zorluyo beni..
ay en önemli anların bitanesi, ilki
ikiz ihtimali ne oldu bol? o da yarın netleşir mi acaba :44:
ahh canım çok ii anlıyorum seni ben işyerinde yerlere masanın üstüne yollarda ohoooooooo heryere çıkartıyordumsu içip saniyesine geri çıkartıyordum
evt cnm çok heyecanlıyım:)son gittiğimde öle bişe yok dedi varsa bile kalp atışından belli olur tabi.
ya sorma evde olsak hadi sorun değilde çalışınca zor oluyo bide etraftakilere ii göstermek zorundasın kendini50:
az önce müşterimiz geldi, Satılmış bey
insan çocuğuna Satılmış ismini koyar mı yaa, ne acaip isimler var
az önce müşterimiz geldi, satılmış bey
insan çocuğuna satılmış ismini koyar mı yaa, ne acaip isimler var
ben burdayımm
elfi ve yarenayı da görüyorum arada, Fatma ve bol hamile topiklerindedir
zuzu desen arı maya oldu iki gündür çok çalışkan
luxxor nerde kaç gündür :26:[/QUOTE
İKİMİZ BURANIN BEKÇİLERİ OLDUK KADINLAR KULUBÜ GÜZEL Bİ SİTE BEN ÇOK BEĞENİYORUM SENİN BAŞKA TAKİP ETTİĞİN TOPİKLER VARMI NEKTAR
benim bilgisayar hep açık olduğu için arada girip bakıyorum bişeyler yazılmışmı diyeen çok kaytaranlar biziz galiba
pembe dolaba bazen aldığım kıyafetleri ekliyorum Fundacım,
onun dışında yok sanırım tatlım
güzelmiş evettGeçer dediklerimi geçirdim!Biter dediklerimi bitirdim!Nefret ettiklerimi sildim,silkindim yeter dedim!Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana. Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz.... O yüzden siz ne yapın biliyormusunuz ? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin...:)
ay bayıldım
güzelmiş evett
Son bir saat
Cumartesi çalışmayanların ruh halini kıskanıyorum şimdi
hafta sonu tatilini hayal edip mutlu mutlu gidiyolardır eve
nispet yapar gibiay valla sorma ne güzel olurduyine şükrediyorumki tam gün çalışmıyorum
Hafta sonu neler yapacaksın canım
güzelmiş evett
son bir saat
cumartesi çalışmayanların ruh halini kıskanıyorum şimdi
hafta sonu tatilini hayal edip mutlu mutlu gidiyolardır eve
nispet yapar gibi
Cumartesi zaten tam gün çalışıyorum canımcım
iş çıkışı ev bakıcaz eşimle, bitane kiralık ev bakmış, sende gör diyo.. Taşınmayı düşünüyoruz da
Pazar da küçük kardeşimle toriuma gitmeyi düşünüyoruz, sözüm vardı rahat bırakmıyo (kardeşim de 8 yaşında) belki eşim de gelir :44:
Sen neler yapıcaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?