2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evt spor çok iide zaman gerek işte zor oluyo kavitasyon iyiymiş deneyemedim artık bebişten sonra:)

ayy çok sıkıldm halimde yok ya akşam olsun artık yarın kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah:))

ay en önemli anların bitanesi, ilki
ikiz ihtimali ne oldu bol? o da yarın netleşir mi acaba :44:

ahh canım çok ii anlıyorum seni ben işyerinde yerlere masanın üstüne yollarda ohoooooooo heryere çıkartıyordum su içip saniyesine geri çıkartıyordum

ay en önemli anların bitanesi, ilki
ikiz ihtimali ne oldu bol? o da yarın netleşir mi acaba :44:

evt cnm çok heyecanlıyım:)son gittiğimde öle bişe yok dedi varsa bile kalp atışından belli olur tabi.

ahh canım çok ii anlıyorum seni ben işyerinde yerlere masanın üstüne yollarda ohoooooooo heryere çıkartıyordum su içip saniyesine geri çıkartıyordum

ya sorma evde olsak hadi sorun değilde çalışınca zor oluyo bide etraftakilere ii göstermek zorundasın kendini50:

evt çok ii anlıyorum ilk zamanlar bende çok utandım çıkartmaktnada aman napiyim bende artık dur demedim kendimi geldimi çıkartıyordum ayıp mı canım dedim kendi kendime.. inş. tez zamanda atlatırsınb

az önce müşterimiz geldi, Satılmış bey
insan çocuğuna Satılmış ismini koyar mı yaa, ne acaip isimler var

ben burdayımm
elfi ve yarenayı da görüyorum arada, Fatma ve bol hamile topiklerindedir
zuzu desen arı maya oldu iki gündür çok çalışkan
luxxor nerde kaç gündür :26:

en çok kaytaranlar biziz galiba

pembe dolaba bazen aldığım kıyafetleri ekliyorum Fundacım,
onun dışında yok sanırım tatlım

en çok kaytaranlar biziz galiba

pembe dolaba bazen aldığım kıyafetleri ekliyorum Fundacım,
onun dışında yok sanırım tatlım
benim bilgisayar hep açık olduğu için arada girip bakıyorum bişeyler yazılmışmı diyeben öğleden önce çok yoğundum mahvoldum resmenşimdide dinleniyorum tatlişimbakıyım pembiş dolaba neler eklemişin

Geçer dediklerimi geçirdim!Biter dediklerimi bitirdim!Nefret ettiklerimi sildim,silkindim yeter dedim!Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana. Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz.... O yüzden siz ne yapın biliyormusunuz ? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin...:)
ay bayıldım

güzelmiş evett

son bir saat
cumartesi çalışmayanların ruh halini kıskanıyorum şimdi
hafta sonu tatilini hayal edip mutlu mutlu gidiyolardır eve

Son düzenleme:
güzelmiş evett

Son bir saat
Cumartesi çalışmayanların ruh halini kıskanıyorum şimdi

ay valla sorma ne güzel olurduyine şükrediyorumki tam gün çalışmıyorum
Hafta sonu neler yapacaksın canım

ay valla sorma ne güzel olurduyine şükrediyorumki tam gün çalışmıyorum
Hafta sonu neler yapacaksın canım
nispet yapar gibi

cumartesi zaten tam gün çalışıyorum canımcım
iş çıkışı ev bakıcaz eşimle, bitane kiralık ev bakmış, sende gör diyo.. taşınmayı düşünüyoruz da
pazar da küçük kardeşimle Toriuma gitmeyi düşünüyoruz, sözüm vardı rahat bırakmıyo (kardeşim de 8 yaşında ) belki eşim de gelir :44:

sen neler yapıcaksınn

güzelmiş evett

son bir saat
cumartesi çalışmayanların ruh halini kıskanıyorum şimdi

hemde nasıl pztsiden cumanın hayalini kuruyorum resmen ya bide şu akşam geç çıkmasam tam süper olacak.

tatlım ben seni yarım gün çalışıyosun diye biliyodumneyse ha tam ha yarım
Ay ev taşımak çok or canım ya allah kolaylık versin..bende 1gün temizlik diğer gün alışveriş yaparım eşimle bişeyler yaparız henüz bi planım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…