2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hemde nasıl pztsiden cumanın hayalini kuruyorum resmen ya bide şu akşam geç çıkmasam tam süper olacak.
bol imzandaki bebişi gördükçe arkadaşımın oğlu geliyo aklıma
cumartesi doğdu Talha bebiş
komediyiz diyo, ona gülmekten emziremiyorum dudaklarını bi tuhaf yapıyo, çok şirin diyo hareketleri
ay insanın içi kıpır kıpır oluyo

hem de nasıl zor, ki daha 5 ay önce taşındık biz yaa
ama cadde üzeri daha fazla oturamiycam burda
inanılmaz toz oluyo, bir de yorgunum akşamları
her gün neredeyse süpürge açıp vileda yapıyorum yaa
ben de normal insanlar gibi hafta sonu temizlik yapmak istiyorum

Bu arada pembiş dolaba ladıklarına yorum yaptım okudunmu
geri yorum bile yazdımm

Cumartesi günlerini çok kötü geçiyor bende. Yarım gün için kalkıp işe gel eve gidince yorgun oluyorum sonra direk temizlik. Bi tek geceleri güzel ertesi gün pazar diye geç uyuyoruz film izliyoruz. Ben 2012 yi izlememiştim onu izledik geçen hafta. Pazar günü kardeşim sınava girecek annemlere gidicez.

ay canım benim ya zaten daha kaç aylık evlisinki..hergün ev süpürsem kafayı yerim heralde.haftada 1 kere açıyorum süpürge..bende yazdım göbikli
Buarada zuzu ne yapıyosa okuya okuya bitiremedi heralde
Ben kaçıyorum iyi akşamlar tatlım:79:

biz de sinemada izlemiştik o filmi de, sevmedim ben çok
ne olursa olsun hep baş roldekiler kurtuluyo

iyi akşamlar canım, ben de ufak ufak toparlanıyım
öptüm hepinizi

ben burdayımm
elfi ve yarenayı da görüyorum arada, Fatma ve bol hamile topiklerindedir
zuzu desen arı maya oldu iki gündür çok çalışkan
luxxor nerde kaç gündür :26:

yavrum çok işlerim vardı...daha yeni yemek yedim..hemen açayım dedim kızlar neler döktürmüş diye :)))
eve geldim 8,30 du yemek ye falan anca (

:)) yok kıs...ben çarpıdan kapatıyorum pencereyi..çıkış yapmıyorum..oyüzden aktif görünüyom her daim

iyi akşamlar kızlar. bugün çok katılamadım sohbete. nedense bu aralar bir ağırlık var üstümde. birşey yapasım gelmiyor. sanırım ablamın olayı etkiledi beni. yarın patrondan izin alabilirsem ben de gitcem ablamla. ne olur ne olmaz, yalnız gitmesine gönlüm razı gelmez...

neyse canlarim bende cikim hazir erkenden uyanmisken islerimi yapim bare. camlari falan silicem ortaligi toprlim havada kapali. kac gündür günesliy<di ne güzel

Rüzgarın sesi anlatır seni bana.

Sabahın sessizliği, kimseler yok koca dünya ortasında sen kalmışsın ne gidecek yerin var nede duyabilecek birisi. Çaba gostermek istersin olmayacağını bildigi için yorulmak istemezsin düşüncelere kapılırsın saatlerce seni en güzel anlatan saatlerin korkusu sarar bir anda bir kıpırtı hissedersin, hayatın varlığını yasanacakların duygularını getirir sana aynı heycanı bedeninin olmadık yerlerinde hissedersin bu rüzgarın sesidir. Seni bana anlatacak olan bu rüzgar bana yeniden doğmayı, yeniden herseye baslamayı öğretecek olan rüzgardır. Anlatıp geçti seni bana, rüzgarları bılırsın cabuk ve ürkütücüdür etrafına ne bıraktıgını anlamazsın oda oyle gitti, bana bıraktıgı şeylerde aradım seni belki bir ipucu belki yeni bir bekleyiş

Ve sonunda buldum Bana anlatmak istedigi şeyin sırrı senin kalbinin sesiymiş cabuk geçmesine rağmen en önemli yeri atlamadan bana bırakıp gitmiş dinledim saatlerce varlığını hissettim, yaşadım ve gelmeni bekled, kocaman dünyanın sessiz kalan kısmında sende varmışsın sessizliği paylaşırken simdi sensizliği paylasıyorum onunla diyorum bu sefer sesi ile kendisinide getir özlüyorum. Bu zamana kadar getirdiğin sesinde ruhunu hissettim, bir sonraki getirdigin kokusunda bedenini hissettim, bana bu sefer kendini getir kendimin ben olduğunu hissedeyim. Beni birkez daha hayata bağlayacak herseyi ile yeni bir dünya kuracak olan sensin.

Bu kadar sessizlikte sensiz bırakma beni....

neyse canlarim bende cikim hazir erkenden uyanmisken islerimi yapim bare. camlari falan silicem ortaligi toprlim havada kapali. kac gündür günesliy<di ne güzel

ben de geçen hafta cumartesi sildim camları. pazar ve pazartesi yağışlı geçti ya... silmiyecem nisan ortasına kadar

günaydın bugün herşeye rağmen kendimi iyi hissediyorum..
kızlar benimde camlarım leş gibi oldu ama ben cam silemiyorumdışına çıkamıyorum..2 ay önce kadın tutmuştum şimdi yine tutucam komple temizlik yapmam lazım:18:..bugün kocişle planlarım vardı fakat onun bitirmesi gereken işleri varmışbizde kayınvaldemle gezmeye gidicezbirsürü evde işim var halbuki

canım, umarım sorunsuz geçer herşey.. inş izin alırsın ablanın yanında olmalısın bence de

Günaydın hepiciğinize

Bende cam silemiyorum hem yüksek hem boydan boya. Benimkilerde leş gibi oldu bizim camlar içinde kadın geliyor.Çokta güzel temizliyor evide silip süpürüyor. Yaz gelince sık sık çağırmam kendim camları üstten üstten silerim. Şu an simsiyahlar. Ohh tak kayınvalideyi koluna gez bakalım. Benim bugün çok işim var bir sürü çamaşır var çarşaflar renkliler beyazlar havlular sığmaz bi güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…