bol imzandaki bebişi gördükçe arkadaşımın oğlu geliyo aklımahemde nasıl pztsiden cumanın hayalini kuruyorum resmen ya bide şu akşam geç çıkmasam tam süper olacak.
hem de nasıl zor, ki daha 5 ay önce taşındık biz yaatatlım ben seni yarım gün çalışıyosun diye biliyodumneyse ha tam ha yarım
Ay ev taşımak çok or canım ya allah kolaylık versin..bende 1gün temizlik diğer gün alışveriş yaparım eşimle bişeyler yaparız henüz bi planım yok
geri yorum bile yazdımmBu arada pembiş dolaba ladıklarına yorum yaptım okudunmu
hem de nasıl zor, ki daha 5 ay önce taşındık biz yaa
ama cadde üzeri daha fazla oturamiycam burda
inanılmaz toz oluyo, bir de yorgunum akşamları
her gün neredeyse süpürge açıp vileda yapıyorum yaa
ben de normal insanlar gibi hafta sonu temizlik yapmak istiyorum
Geri yorum bile yazdımm
biz de sinemada izlemiştik o filmi de, sevmedim ben çokCumartesi günlerini çok kötü geçiyor bende. Yarım gün için kalkıp işe gel eve gidince yorgun oluyorum sonra direk temizlik. Bi tek geceleri güzel ertesi gün pazar diye geç uyuyoruz film izliyoruz. Ben 2012 yi izlememiştim onu izledik geçen hafta. Pazar günü kardeşim sınava girecek annemlere gidicez.
iyi akşamlar canım, ben de ufak ufak toparlanıyımay canım benim ya zaten daha kaç aylık evlisinki..hergün ev süpürsem kafayı yerim heralde.haftada 1 kere açıyorum süpürge ..bende yazdım göbikli
Buarada zuzu ne yapıyosa okuya okuya bitiremedi heralde
Ben kaçıyorum iyi akşamlar tatlım:79:
ben burdayımm
elfi ve yarenayı da görüyorum arada, Fatma ve bol hamile topiklerindedir
zuzu desen arı maya oldu iki gündür çok çalışkan
luxxor nerde kaç gündür :26:
ay canım benim ya zaten daha kaç aylık evlisinki..hergün ev süpürsem kafayı yerim heralde.haftada 1 kere açıyorum süpürge ..bende yazdım göbikli
Buarada zuzu ne yapıyosa okuya okuya bitiremedi heralde
Ben kaçıyorum iyi akşamlar tatlım:79:
neyse canlarim bende cikim hazir erkenden uyanmisken islerimi yapim bare. camlari falan silicem ortaligi toprlim havada kapali. kac gündür günesliy<di ne güzel
iyi akşamlar kızlar. bugün çok katılamadım sohbete. nedense bu aralar bir ağırlık var üstümde. birşey yapasım gelmiyor. sanırım ablamın olayı etkiledi beni. yarın patrondan izin alabilirsem ben de gitcem ablamla. ne olur ne olmaz, yalnız gitmesine gönlüm razı gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?