bende cam silemiyorum hem yüksek hem boydan boya. Benimkilerde leş gibi oldu bizim camlar içinde kadın geliyor.çokta güzel temizliyor evide silip süpürüyor. Yaz gelince sık sık çağırmam kendim camları üstten üstten silerim. şu an simsiyahlar. Ohh tak kayınvalideyi koluna gez bakalım. Benim bugün çok işim var bir sürü çamaşır var çarşaflar renkliler beyazlar havlular sığmaz bi güne
canım, umarım sorunsuz geçer herşey.. inş izin alırsın ablanın yanında olmalısın bence de
Günaydın hepiciğinize
canım aldım izini. Biz ablamla aynı yerde çalışıyoruz ve patronumuzun ablamın hamileliğinden dolayısıyla da kürtajdan haberi yok. Miyom muayenesi diye izin aldı. Ben de korktum muayene için izin vermeyebilir mi acaba diye ama şükür sorun çıkartmadı. 12 gibi çıkıyoruz ablamla, umarım herşey yolunda gider. Hoş doktor çok basit olacağını söylemiş ama yine de insan tedirgin oluyor ister istemez:44::44:
doktorun güvence vermesi çok güzel canım, iyi geçicek siz stres yapmayın ikiniz de pozitif olun :))canım aldım izini. biz ablamla aynı yerde çalışıyoruz ve patronumuzun ablamın hamileliğinden dolayısıyla da kürtajdan haberi yok. miyom muayenesi diye izin aldı. ben de korktum muayene için izin vermeyebilir mi acaba diye ama şükür sorun çıkartmadı. 12 gibi çıkıyoruz ablamla, umarım herşey yolunda gider. hoş doktor çok basit olacağını söylemiş ama yine de insan tedirgin oluyor ister istemez:44::44:
canım aldım izini. biz ablamla aynı yerde çalışıyoruz ve patronumuzun ablamın hamileliğinden dolayısıyla da kürtajdan haberi yok. miyom muayenesi diye izin aldı. ben de korktum muayene için izin vermeyebilir mi acaba diye ama şükür sorun çıkartmadı. 12 gibi çıkıyoruz ablamla, umarım herşey yolunda gider. hoş doktor çok basit olacağını söylemiş ama yine de insan tedirgin oluyor ister istemez:44::44:
iyi olmuş canım ablanın yanında kal destek ol..annen izmirde dimi..inşallah kolay geçer..tekrar geçmiş olsun tatlım
doktorun güvence vermesi çok güzel canım, iyi geçicek siz stres yapmayın ikiniz de pozitif olun :))
eniştenin haberi yok mu hala bebişten? :44:
anladım canımcım, enişten de razı yani aldırma olayına..eniştemin bebişten de alınacağından da haberi var. ablama demiş izin alayım geleyim ben de. ablam da demiş gerek yok kardeşim geliyor. niye beni istemiyorsun demiş eniştem, ablam da istemekle alakası yok, kardeşimin daha çok faydası olur demiş. öylece bitmiş konuşma...
Hoşbulduk canımanladım canımcım, enişten de razı yani aldırma olayına..
iki taraf da öyle karar vermişse kimseye bişi söylemek düşmez tabi..
hayırlısı olsun, inş pişman olmazlar ama
yazarsın akşam nasıl geçtiğini :)))
luxxor, hoşgeldin tatlım
ay nektarcım kayısının cilde sayısız faydası vardır ben uzun süredir hem kayısı yağını eksik etmem evden hem de kayısı sabunu ile yıkıyorum cildimi bir de kaysı çekirdeği kremim var yüzümekızlaar bu sabah daha erken kalktım, sıkışmadan rahat rahat hazırlandım
cildime dikkat ettim sabah, olan bir-kaç tane siyah noktam da yokolmuş..
her sabah krem+hafil fondöten sürüyodum yüzüme
bu sabah krem sürüp çıktım
kayısı yağı süper bişimiş kii
annem izmir'de tatlım. Bebişten haberi var ama alınacağından haberi yok henüz. Ablam sonra haber vermek istedi.
Eniştemin bebişten de alınacağından da haberi var. Ablama demiş izin alayım geleyim ben de. Ablam da demiş gerek yok kardeşim geliyor. Niye beni istemiyorsun demiş eniştem, ablam da istemekle alakası yok, kardeşimin daha çok faydası olur demiş. öylece bitmiş konuşma...
banyodan sonra hafif ıslak pamuğa damlatarak uygula elfi, direk sürme :81:İyi hatırlattın bende alıcam bugün kayısı yağı
ay iyi hatırlattınız kızlar bende kayısı yağı alıcaktım bugün ..
Hoşgeldin luxxornasılsın neler yaptın görüşmeyeli
banyodan sonra hafif ıslak pamuğa damlatarak uygula elfi, direk sürme :81:
inşallah canım :81:Daha önce nasıl kullandığını yazmıştın nektarcım bende öyle yapıcam. Siyah noktalarım çok inşallah en çokta onlara iyi gelir
yarenaaay nooldu canım ya? Kimse cevap vermiyor bu kaçıncı soruşumNeden kürtaj oluyor ablan bebeğe bir şey mi oldu? Düşük mü var?
Iyiym canım yaa çok yoğun bir hafta geçirdim ve bu yoğunluğum bir süre daha devam edeceğe benziyor hafta içleri nasıl geçiyor anlamıyorum inankişimdi de evdeyim çok şükür ovulasyon testine başlayacaktım ya hani çift çizgiyi yakalayıp çalışmaları tamamladık inşallah tutar bu ay bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?