2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla canım çok işim var ev falan dağınık aslında gitmeyecektim eşim dediki ne yapacaksın evde sıkılma boşver git dedi ..bende işe süslendim püslendim geldim1de çıkıyorum eve gitmem 1 30 oluyo

canım, umarım sorunsuz geçer herşey.. inş izin alırsın ablanın yanında olmalısın bence de

Günaydın hepiciğinize

canım aldım izini. biz ablamla aynı yerde çalışıyoruz ve patronumuzun ablamın hamileliğinden dolayısıyla da kürtajdan haberi yok. miyom muayenesi diye izin aldı. ben de korktum muayene için izin vermeyebilir mi acaba diye ama şükür sorun çıkartmadı. 12 gibi çıkıyoruz ablamla, umarım herşey yolunda gider. hoş doktor çok basit olacağını söylemiş ama yine de insan tedirgin oluyor ister istemez:44::44:

iyi olmuş canım ablanın yanında kal destek ol..annen izmirde dimi..inşallah kolay geçer..tekrar geçmiş olsun tatlım

doktorun güvence vermesi çok güzel canım, iyi geçicek siz stres yapmayın ikiniz de pozitif olun :))
eniştenin haberi yok mu hala bebişten? :44:

Merhaba kızlar hepinizi çok özledim yaa:2: 1 haftadır giremiyorum. İşlerim oldukça yoğunlaştı hafta içi. Şimdi çok şükür evdeyim ve dinleniyorum neler oldu yeni bilmediğim? geçmişi okumadan bi yazayım dedim

yarenaycım çok geçmiş olsun canım yaa neden kürtaj oluyor bebeğe bişi mi oldu?

iyi olmuş canım ablanın yanında kal destek ol..annen izmirde dimi..inşallah kolay geçer..tekrar geçmiş olsun tatlım

annem izmir'de tatlım. bebişten haberi var ama alınacağından haberi yok henüz. ablam sonra haber vermek istedi.

doktorun güvence vermesi çok güzel canım, iyi geçicek siz stres yapmayın ikiniz de pozitif olun :))
eniştenin haberi yok mu hala bebişten? :44:

eniştemin bebişten de alınacağından da haberi var. ablama demiş izin alayım geleyim ben de. ablam da demiş gerek yok kardeşim geliyor. niye beni istemiyorsun demiş eniştem, ablam da istemekle alakası yok, kardeşimin daha çok faydası olur demiş. öylece bitmiş konuşma...

Keşke eniştende gelseymiş ama böyle bi zamanda eşinin yanında olması gerekmez mi? Ablanda uzaklaştırmaya çalışmasın bir çocukları var onun için çabalamaları lazım.

anladım canımcım, enişten de razı yani aldırma olayına..
iki taraf da öyle karar vermişse kimseye bişi söylemek düşmez tabi..
hayırlısı olsun, inş pişman olmazlar ama
yazarsın akşam nasıl geçtiğini :)))

luxxor, hoşgeldin tatlım

kızlaar bu sabah daha erken kalktım, sıkışmadan rahat rahat hazırlandım
cildime dikkat ettim sabah, olan bir-kaç tane siyah noktam da yokolmuş..
her sabah krem+hafil fondöten sürüyodum yüzüme
bu sabah krem sürüp çıktım
kayısı yağı süper bişimiş kii

Hoşbulduk canım yarenayın ablasına ne oldu yaa? anlamadım:26:

ay nektarcım kayısının cilde sayısız faydası vardır ben uzun süredir hem kayısı yağını eksik etmem evden hem de kayısı sabunu ile yıkıyorum cildimi bir de kaysı çekirdeği kremim var yüzüme

canım ozaman eşide istiyor bebğin alınmasınıpeki araları nasıl hala düzelmedimi

ay iyi hatırlattınız kızlar bende kayısı yağı alıcaktım bugün..
Hoşgeldin luxxornasılsın neler yaptın görüşmeyeli

yarenaaay nooldu canım ya? kimse cevap vermiyor bu kaçıncı soruşum neden kürtaj oluyor ablan bebeğe bir şey mi oldu? düşük mü var?

ay iyi hatırlattınız kızlar bende kayısı yağı alıcaktım bugün..
Hoşgeldin luxxornasılsın neler yaptın görüşmeyeli

iyiym canım yaa çok yoğun bir hafta geçirdim ve bu yoğunluğum bir süre daha devam edeceğe benziyor hafta içleri nasıl geçiyor anlamıyorum inanki Şİmdi de evdeyim çok şükür ovulasyon testine başlayacaktım ya hani çift çizgiyi yakalayıp çalışmaları tamamladık inşallah tutar bu ay bebiş

ayy tamam o bölüme geldim geçmişte okuyunca yarenaycım canım ya çok üzüldüm ablan için ama Allah'tan hayırlısı aslına bakarsan doğacak çocuğun hayatını ve yaşayacaklarını düşünmesi çok olgun bir davranış bunu herkes yapamaz

canım hadi bakalım inş senin bebik haberlerinide alırız

Canlarım ben şimdi çıkyıorum yemek yapmam, banyo yapmam ve de malum temizlik yapmam lazım erken başlayayım ki erken bitsin, ben geçmişi uzun uzun okur haftayı yakalarım öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…