böyle yazmıştım canımtoplam kaça yapıyolarmış fundam tüm evi, ben sormuştum patronuma 120 m2 2300-2400 arası tutar demişti
bizim de bir marka 18 diğeri 19 canım
hangi markayı seçtiniz?
ay anca bulabildim oftoplam kaça yapıyolarmış fundam tüm evi, ben sormuştum patronuma 120 m2 2300-2400 arası tutar demişti
hangi markayı seçtiniz?
Tuzlu ayrandı galiba :26: Yan taraftaki dürümcüden alıyım bari bitane
yok sürmüyorum krem, zaten yağlı ya, gerçi emiyo yüzün hemen ama olsun sürme sen bişi zuzum :81:
kız cevap verdim ya önceki sayfada
ne yapcam zuzu allasenkendisi bugün izinli, bana süpriz hazırlasın..
2 gündür sms atıyo gerçi seni seviyorumlu felan da, sabah uyandı ben hazırlanırken bağırıyo "annenlere giderken niye haber vermiyosun sen banaaa" diye
ay of delirtecek beni
yaa kızlar seyyar parfüm satan bi adam geldi, bi parfüm aldım 8 tl ye
kesin çakma da yemin ediyo orjinal diye kazıklandımmı ne :26:
böyle yazmıştım canım
Ay tabisi de çakma, kutusu afilli, içini açtım çakma olduğu çok belli neyse ki 8 tl verdim
adam diyo 75 tl
kaç var yanında
8 tl dedim, topluyo eşyasını
sonra geri döndü al hadi al deyip
millet resmen dolandırıcı olmuş he
Neyse teyzeme veririm bari o kullanır
böyle yazmıştım canım
ay tabisi de çakma, kutusu afilli, içini açtım çakma olduğu çok belli neyse ki 8 tl verdim
adam diyo 75 tl
kaç var yanında
8 tl dedim, topluyo eşyasını
sonra geri döndü al hadi al deyip
millet resmen dolandırıcı olmuş he
neyse teyzeme veririm bari o kullanır
ben Ck u2 ye 90 tl veriyodumay ben hiç orjinal parfüm kullanmadım..çok pahalılar
kullanıyosun bitiyor sonra:26:
eskiden avondan güzel koku olunca alıyodum
perceive güzel oluyo kokusu..artık almıyom
berbery wikent kullandım..çok güzel kokuyo ama orjinlini almadım hiç..
ben ck u2 ye 90 tl veriyodum
ama şimdi bi adamdan alıyorum, orjinal getiriyo nerden buluyo bilmiyorum da 35 e alıyorum ondan
hani çakması diycem yok, birebir aynısı
bir de arkadaşım bana naomi kempılın parfümünü göndermişti alamanyadan, nasıl süper onun kokusu yaa
bitiyo da kıyamıyorum ona hiç, orjisini kaç paradır ki acaba :26:
Merhaba kızlar hepinizi çok özledim yaa:2: 1 haftadır giremiyorum. İşlerim oldukça yoğunlaştı hafta içi. Şimdi çok şükür evdeyim ve dinleniyorum neler oldu yeni bilmediğim? geçmişi okumadan bi yazayım dedim
yarenaycım çok geçmiş olsun canım yaaneden kürtaj oluyor bebeğe bişi mi oldu?
Keşke eniştende gelseymiş ama böyle bi zamanda eşinin yanında olması gerekmez mi? Ablanda uzaklaştırmaya çalışmasın bir çocukları var onun için çabalamaları lazım.
Hoşbulduk canımyarenayın ablasına ne oldu yaa? anlamadım:26:
ay nektarcım kayısının cilde sayısız faydası vardır ben uzun süredir hem kayısı yağını eksik etmem evden hem de kayısı sabunu ile yıkıyorum cildimi bir de kaysı çekirdeği kremim var yüzüme
canım ozaman eşide istiyor bebğin alınmasınıpeki araları nasıl hala düzelmedimi
ayy tamam o bölüme geldim geçmişte okuyuncayarenaycım canım ya çok üzüldüm ablan için ama Allah'tan hayırlısı aslına bakarsan doğacak çocuğun hayatını ve yaşayacaklarını düşünmesi çok olgun bir davranış bunu herkes yapamaz
kızlar toptan cevaplayıp kaçıyorum hemen. Eniştem ablamın kararından sonra itiraz etmedi. Zaten hali hazır da araları da tam düzelmiş değil. Eniştem konuşmaktan yana ama ablam istemiyor, böyle başım daha rahat diyor. Ne kadar az konuşursa o kadar az sıkılıyormuş canı. Eniştem ne bir özür, ne bir alttan alma, öyle zaman geçince birşey olmamış gibi konuşmaya başlıyor. Ablam da 5 senedir bıkmış artık bu huyundan.
Neyse kızlar, hepinizin dualarını istiyorum, biz çıkıyoruz.
hangisi ama, bir-kaç tane var onun sanırım
benim dediğim bu
[ımg]http://i54.tinypic.com/2lmax6w.jpg[/ımg]
ben de sevmem ağır kokuları, bu öyle çok ağır değil tatlım
vücut kremini de kullanmıştım hatta
resim ararken gittigidiyora baktım da 120 tl miş fiyatı
oha
Bunu okudun mu fundam:
Toplam kaça yapıyolarmış fundam tüm evi, ben sormuştum patronuma 120 m2 2300-2400 arası tutar demişti
hangi markayı seçtiniz?
doldurmaların hepsi çok ağır canımgerçekten koku tutkunları var canım hiç acımadan veriyolar paraben vermem şahsen okadar para canım ben doldurma olarak almıştım deneme amaçlı yani okadar ağırdıki koku tenime hiç gitmedi ..okudum canım cevap bile yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?