2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

toplam kaça yapıyolarmış fundam tüm evi, ben sormuştum patronuma 120 m2 2300-2400 arası tutar demişti
bizim de bir marka 18 diğeri 19 canım
hangi markayı seçtiniz?
böyle yazmıştım canım

ay tabisi de çakma, kutusu afilli, içini açtım çakma olduğu çok belli neyse ki 8 tl verdim
adam diyo 75 tl
kaç var yanında
8 tl dedim, topluyo eşyasını
sonra geri döndü al hadi al deyip
millet resmen dolandırıcı olmuş he

neyse teyzeme veririm bari o kullanır

Son düzenleme:
ay anca bulabildim oftüm ev derken canım biz oturma odası salon yatak odası bide çocuk odasını yani 4 oda yaptırıcaz hesaplamadık ama 1100 falan tutuyo sanırım

Normalde 16 canım yapılması içinde 18 sence normalmivario sanırım

ayol sende niye haber vermiyon bak adam adım atıyo sana...:)
orjinal 8 tl olurmuki yaa..hiç sanmam..ama kokusu güzelse kalıcıysa 8 tl fena değil yani

çakma burda çok isteseydin gönderirdim sanacanım aman dikkat tenine falan zarar vermesin

al işte adamdan belli zaten..ilk önce 75 demiş, sen iyi yırtmışsın :))
orjinal olsa 8 tl ye verirmi hiç..75 den 8 e hemen nasıl düşer

ay ben hiç orjinal parfüm kullanmadım..çok pahalılar
kullanıyosun bitiyor sonra:26:

eskiden avondan güzel koku olunca alıyodum
perceive güzel oluyo kokusu..artık almıyom

berbery wikent kullandım..çok güzel kokuyo ama orjinlini almadım hiç..

kazıklandığıma üzülmüyorum 8 tl ye yırttığıma seviniyorum
ay çok safım ama yaa

neyse, teyzeme hediye ederim
çakma kullanıyo zaten o
pazardan 5 tl

Son düzenleme:
ben Ck u2 ye 90 tl veriyodum
ama şimdi bi adamdan alıyorum, orjinal getiriyo nerden buluyo bilmiyorum da 35 e alıyorum ondan
hani çakması diycem yok, birebir aynısı

bir de arkadaşım bana Naomi Kempılın parfümünü göndermişti alamanyadan, nasıl süper onun kokusu yaa
bitiyo da kıyamıyorum ona hiç, orjisini kaç paradır ki acaba :26:

naomi kempılın parfümü çok ağır ben pek beğenmedim

35 e iyimiş canım...
zaten çakmasını da alsan 20 dicekler :))

parfüm konusunda böle düşünüyom valla..bi parfüme okadar para bağlayamam..
ha ayakkabı ,mont olsun acımam ama parfüme acırım valla..
kullanamam bitcek diye :))

Keşke eniştende gelseymiş ama böyle bi zamanda eşinin yanında olması gerekmez mi? Ablanda uzaklaştırmaya çalışmasın bir çocukları var onun için çabalamaları lazım.

canım ozaman eşide istiyor bebğin alınmasınıpeki araları nasıl hala düzelmedimi

kızlar toptan cevaplayıp kaçıyorum hemen. eniştem ablamın kararından sonra itiraz etmedi. zaten hali hazır da araları da tam düzelmiş değil. eniştem konuşmaktan yana ama ablam istemiyor, böyle başım daha rahat diyor. ne kadar az konuşursa o kadar az sıkılıyormuş canı. eniştem ne bir özür, ne bir alttan alma, öyle zaman geçince birşey olmamış gibi konuşmaya başlıyor. ablam da 5 senedir bıkmış artık bu huyundan.

neyse kızlar, hepinizin dualarını istiyorum, biz çıkıyoruz.

hangisi ama, bir-kaç tane var onun sanırım
benim dediğim bu

ben de sevmem ağır kokuları, bu öyle çok ağır değil tatlım
vücut kremini de kullanmıştım hatta

resim ararken gittigidiyora baktım da 120 tl miş fiyatı
oha

bunu okudun mu Fundam:
toplam kaça yapıyolarmış fundam tüm evi, ben sormuştum patronuma 120 m2 2300-2400 arası tutar demişti
bizim de bir marka 18 diğeri 19 canım
hangi markayı seçtiniz?

allah yrdımcınız olsun canım..ilk başlarda demekki ablan sevdiği için çekmiş ama artık baktıkı değişmiyo sevgisi azalmış canım benim inşallah yuvaları yıkılmaz araları düzelir

gerçekten koku tutkunları var canım hiç acımadan veriyolar paraben vermem şahsen okadar para canım ben doldurma olarak almıştım deneme amaçlı yaniokadar ağırdıki koku tenime hiç gitmedi..okudum canım cevap bile yazdım

Zuzu benimde yarın kardeşimin sınavı var ben kahvaltıdan sonra gidicem annemlere. İnş. sizinkinin sınavı başarılı geçer. Kardeşimin de..

Aminnnnnnnnnn

Bende hep avondan alırım . Hangisi indirime girmişse onu alırım. Perceive, little black ve pur blanca yı beğendim. Şu an kullandığım pur blanca.

doldurmaların hepsi çok ağır canım
ben onların hiç birini kullanamıyorum
alakası yok yani

ben de başarılar diliyorum sınav için zuzu, kardeşine de elfi :92:

yarenay, dualarım sizinle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…