2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hayır yanii bi söz verdin tut demi..biz hiçbi karşılık görmeden kaç gün mesailere kalalım..bi cumarteside erken çıkmayalım..of kızlar çok hakkım yeniyo ama neyse

Sabah da tuvalet kağıdı almış..bana diyor..zuzunun alacağı yok biz alalım bari
Espirimi yaptığını zannediyo ne yapıyosa artık..büronun giderlerinidemi ben karşılayım

Kendisi ne yol paramı verir ne yemeğimi ne mesaimi..bi de ben alcam havluyu peçeteyi oldu

Töbe töbe akşam akşam

ay evet ya sinir bi adammış ne münasebet tuvaletten sen mi sorumlusun sanki boşver zuzucum akşam eve gittiğinde kocanla yayılıp oturursun bi çay demlersiniz, temizlik de başka zamana kalıversin sıkma canını

Sağol canıncım...

Geldi şimdi tabii bende bi surat bi tavır..
Diyo..hemen surat yapma müşteri para getircekti onun beklettim seni falan diyo..yok arasaydın ya 5te diyoo.

Ay dalga geçer gibi..
Ya boşversene abi dedim..sözünü benmi hatırlatayım sana..sen arasaydın madem, dimi ama

ama o görücek ben bunun acısını alıcam mutlaka hiç merak etmesin o..
Bari özür dileyim hadi diyo...

Nese ben 6 yla gideyim..zaten normal mesaim bitti şuan..iyi tatiller luxxorcum..

Görüşürüz canım sana da

Kızlarrrrr bugün kimsecikler uğramamış mı buraya sessiz kalmış topic :))) Sonunda benim de bir ticker'ım oldu bi saat uğraştırdı beni yaaa. Herkese iyi mutlu tatiller yarın görüşürüzzz....:98:

zuzum kötü geçmiş cumartesin, ama inş akşam telafi etmişsindir, keyifli geçmiştir evde eşinle :81:

biz barıştık tabisi, cumartesi olucağını biliyodum..
özür diledi, konuştuk.. ben hiç küsmedim ki diyo..gece geldiğimde öpüyodum seni uykunda sarılıyodun sende bana diyo
güzel bir cumartesi akşamıydı :89:
bugün de 12 gibi kalkıp kahvaltı yaptık, saat 1:30 da çıktı işe gitti (
şu izin günlerimizin denk gelmemesine çok sinir oluyorum..
ben de temizlik yaptım, hala da işim var yapılacak
bi bakim dedim size
ıspanaklı börek istiyo benim kocam yine, ama çok üşeniyorum
yapmiycam dedim de süpriz yaparım belki :101:
gidip temizliğime devam edim şimdi, öptüm sizi

ooo nektarcımmm çokk sevindim:81::81:

çok güzel olmuş barışmanız

ay bugün öldüm resmen..sabah ezanında 5 te kalktım( sınavdav sonra geztik tabii..çok yoruldum..uykum geldi hep arabada ama eşiminde uykusunu getirmeyim diye gözümü kırpmadım

şimdi yemek yedik..açayım bakayım dedim nektar barışmışmı diye

canım benim teşekkür ederimm

nasıl geçti sınav, erken yatarsınız bu akşam artık anca dinlenirsiniz zuzum :26:

valla ben yatalım diyomda, eşim tv ye bakıyor..
çay içiyoruz şuanda..11 gibi uyuruz anca :)

sınav kardeşim fena değil ama tarih zordu dedi..sözelden girdi o bakalım hayırlısı...

hayırlısı olsun canım, bi kişi daha vardı sınav stresi yaşayan forumda sanki :26:
ben de BKM izliyorum, eşimi bekliyorum 12 gibi gelecekmiş
iyi geceler zuzum

günaydın kızlar, herkese hayırlı haftalar.

nigar sevindim canım barışmanıza. geçen hafta bol küslü bir haftaydı. umarım bu hafta öyle olmaz.

zuzu kardeşin için hayırlısı olsun canım. umarım istediği okulu ve bölümü kazanır. ben de birinin daha kardeşi girecekti diye hatırlıyorum, bakalım gelir haberi nasılsa.

benim de ablam ve eniştem hastaneye gittiler bugün, bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerler. annem de akşam 5 uçağına bilet almış, geliyor bugün. ablamın ameliyatı acil olacak çünkü. bebiş büyümeden ikisini de almaları gerekiyormuş. annem de ablamın ameliyatlı olduğu dönemde yardımcı olacak. cumartesi aradık anlattık, pazar günü biletini almış canım benim ya, ana yüreği işte hop hop ediyor hemen.

tchibo'daki trençkota, ikili bodylere ve rahat pantolana bayıldımmmm

sağolun kızlar..
elfinin kardeşi de giricekti sınava...

yarenay inşallah bi aksilik olmadan atlatır...annenin gelmesi iyi olmuş..ameliyattan sonra bakar evde..

günaydın kızlar baya yazmışınız..yarenaycım demekki bundada varmış bi hayır çok şaşırdım iyiki böyle bi karar almış yoksa bilmiycekti..ayrıca gözün aydın annen geliyomuş..diğer sınav elfinin kardeşiydi..nigarcım barışmanıza çok sevindim..benim cumartesim çok güzeldi gündüz gezmeye gitmiştik ya ordan 5 gibi çıktık alışverişe gttik kendime gömlek aldım..pazar günü eşimin çalışması gerekiyodu bende temizlik yaptım çok yoruldum.kıyafetlErim sığmad dolaba bende sizin yaptığnız gibi kışlıkları kaldırdım

bende daha kışlık kaldırmadım...
ama funda çok kalın kazak,hırka onlar kalkabilir artık...

zaten ben bütün bi kış hiç boğazlı badi yada kazak giymedim..boğazlı giyince elim hep boğazında oluyor badini :)) sanki biri boğuyomuş gibi oluyom yaa giyemiyom :)

canım hafta sonu burda tam bi yaz havası vardı..kalın kazaklarımı kışlık elbiselerimi kaldırdım uzun kollu ince şeyler duruyo..çok halsizim sizdede öyle bi durum varmı kendimi yorgun hissediyorum

canım hafta sonu burda tam bi yaz havası vardı..kalın kazaklarımı kışlık elbiselerimi kaldırdım uzun kollu ince şeyler duruyo..çok halsizim sizdede öyle bi durum varmı kendimi yorgun hissediyorum

ufff swen mi benmii uyudukça yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…