2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar..patron geldi şimdi...
Yemeğe çıkmıcam..burda tıştırdım demin

Işlerimi erken bitirince izin vercek heralde zarf attım tuttu

Ben kaçıyorum...müşterileri tektek arayıp..kimisinin de ayağına gidicem..ödemeler için
Ben kaçar..herkese iyi hafta sonları..

Nektarcım güzel haberlerini bekliyoruz eşinle..
öpüldünüz canlar
Bys:80:

Yok nektarcım hepsi ağır değil benim kullanıpta beğendiklerim vardı böyle şeker kokulu herkes çok beğeniyodu.. Davidof doldurması 20 tl süper bi parfümdü..sexy grafitti amor amor daha birsürü sayabilirim:92:..sansironunkiler ağır sadece

Kızlar bende toparlanıp çıkıcam. Hepinize iyi haftasonları öptüm kokulu kokulu :)))

evet canım biz de 18-19 a yapıyoruz varioyu, bence çok iyi fiyat almışsınız rahat ol yani

kızlar ben de işlerimi toparliyım, akşam yada yarın yazarım size eşimle gelişmeleri
öptüm sizi

ben herhafta siliyorum her cuma dün silemedim bugün sildim. benim icim hic rahat etmiyor illa herhafta silecem

canım valla çalışınca her hafta sonum temizliğe gidiyor, bir de her hafta cam silmeye kalkarsam hiç birşey anlamam ben tatilden.

kızlar biz doktora gittik ama keseye ulaşamadı doktor. miyom tam rahmin ağzındaymış ve yaklaşık 10 cm. olmuş. eğer ablam gebeliği devam ettirmek isteseymiş bile mümkün değilmiş. bebiş büyümeye başladığında miyomu iteceğinden kanama meydana gelirmiş. bu da hem bebek hem de anne için çok riskliymiş. her halükarda gebeliği sonlandıracaklarmış yani. ablamın hamile kalması miyomun büyüdüğünü öğrenmemiz açısından, aldırmak isteyip kendini bebiş fikrine alıştırmamış olması da bebişin mutlaka alınması gerektiği için hayırlısı olmuş.

pazartesi günü hastaneye gidecek, diğer doktorlarla beraber karar alacaklar. mümkünse vajinadan mudahele edecekler, olmazsa da sezeryan gibi kesip ameliyat olacak.

Canım beni yaa bak Allah'ın işine:26: İnşallah ablanın sağlığı düzelir ve de eniştenle araları düzelir diye umut ediyorum. Ama belki bu karar olmasa idi miyomu geç fark edecekti doktorlar ve daha tehlikeli bir hal albilecekti. Her işte bir hayır vardır

Walla ablanın içine doğmuş belki de bu bebeğe sahip olamayacağı o yüzden belki başından beri aldırmak istedi. Hayırlısı olsun cnm sağlıklı bi şekilde atlatır inşallah. Dediğin gibi en azından kendini alıştırmıştı aldırma fikrine, o yüzden çok hayal kırıklığı yaşamayacaktır.

Herşey Allah'tan kızlar, bazen derler ya her şerrin içinde bir hayır vardır diye, ne kadar doğru bir sözmüş bugün daha iyi anladım.

Herşey Allah'tan kızlar, bazen derler ya her şerrin içinde bir hayır vardır diye, ne kadar doğru bir sözmüş bugün daha iyi anladım.

:13: çok doğru

canım inş, hangisi daha az riskli ve daha kolaysa o yöntemle alınır miyomlar :26:
geçmiş olsun şimdiden, pazartesi enişten gitsin bari yanında, destek olsun

kızlar alemsiniz yaa geçmişi okuyorum da eğlenceli sohbetler kaçırmışım bu hafta zuzunun acı intikamı gibi benim eşimle küssek genelde o haksız oluyor ben de hemn her şeye ağlayan bi tipimdir kendine toz kondurmaz eşim, onun yüzünden ağladığımı üzüldüğümü kabu etmez. ben bişi yapmadım sen kendi kendini harap ediyosun der. sanki ağlamak güzel zevkli bişimiş gibi bizim barışmamız ertesi güne kadardır o gece küs ve konuşmadan da yatabiliriz ama sabah her şey normale dönmüş şekilde devam ederiz

Yaa uff sinirden patlıcam şimdi...:95:
Güya işlerimi erkenden hallettim...patronun keyfini bekliyoz gelse de gitsek diye...

4 de gideriz dedik hayal oldu..

4 e 10 kala bi çıktı beyefendi halen yok ya ( saat 5 i geçiyo otobüsüm de kalktı giti işte (

ama bi gelsin suratın alasını görcek o..hayvan ya öküz dana pislik
Sinirlerim tavan yaa:84::84:

canım yaa haftasonu zaten dimi bare erken bırakırım dediğine deyseydi

canım yaa haftasonu zaten dimi bare erken bırakırım dediğine deyseydi

yanii ne güzel hevesle bitirdim acil işlerimi...
Gitseydim şimdi evde olucaktım..evi süpürcektim yarın yokum temzilik yapamıcam evde..
Geç olmadan bugün süpüreyim diyodum..

Nasıl sinirliyim anlatamam..oturup ağlasam da,kafasını yarsamda geçmez bu sinirim:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…