ben,mde c.tesi günü temzliği fazla kaçırmışım kendimi fazla yordum herhalde akşamında öldüm bel ağrısından ayaga dogrulamadım agladım durdum agrımdan yemeği falan hilmi yaptı pazar günüde yattım 11 e kadr yattım bende.. akşamında da erkenden yattım hala uykum varokadar halsizimki fatma kak istemedim hele dün 12 ye kadar uyumuşum
ben,mde c.tesi günü temzliği fazla kaçırmışım kendimi fazla yordum herhalde akşamında öldüm bel ağrısından ayaga dogrulamadım agladım durdum agrımdan yemeği falan hilmi yaptı pazar günüde yattım 11 e kadr yattım bende.. Akşamında da erkenden yattım hala uykum var
günaydın kızlar
yarenaycım ablana çok büyük geçmiş olsun herşeyin hayırlısı olurmuş umarım ablanın ameliyatı başarılı geçer. Annemdede miyom var bitkisel tedaviye başladı bu ay çok kötü geçti inancına göre miyomlar gitmiş bu hafta kontrole gidecek.
Nektarcım eşinle barışmanıza sevindim.
Dün adet oldum daha 3 günüm vardı sabah çok ağrılı geçti. Akşama doğru annemlere gittim kardeşim çok ağladı eli ayağı birbirine dolanmış geç almışlar içeri. Bayan polis yokmuş bayanlar hep dışarda kalmışlar sonra bi tane gelmiş saç diplerine kadar aradıkları için çok zaman kaybetmişler. Kargaşadan dolayı paniklemiş. Ben yinede iyi puan alacağını düşünüyorum çünkü çok başarılı hiç bişey yapmamış olamaz.
canım sen hamilesin kendini çok fazla yorma kadın falan tutsan arada..bahar yorgunluğumu acaba çünkü hiçbi sabah dinç uykumu almış uyanmıyorum ben
teşekkür ederim canımgünaydın kızlar, herkese hayırlı haftalar.
nigar sevindim canım barışmanıza. geçen hafta bol küslü bir haftaydı. umarım bu hafta öyle olmaz.
zuzu kardeşin için hayırlısı olsun canım. umarım istediği okulu ve bölümü kazanır. ben de birinin daha kardeşi girecekti diye hatırlıyorum, bakalım gelir haberi nasılsa.
benim de ablam ve eniştem hastaneye gittiler bugün, bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerler. annem de akşam 5 uçağına bilet almış, geliyor bugün. ablamın ameliyatı acil olacak çünkü. bebiş büyümeden ikisini de almaları gerekiyormuş. annem de ablamın ameliyatlı olduğu dönemde yardımcı olacak. cumartesi aradık anlattık, pazar günü biletini almış canım benim ya, ana yüreği işte hop hop ediyor hemen.
teşekkür ederim tatlımgünaydın kızlar baya yazmışınız..yarenaycım demekki bundada varmış bi hayır çok şaşırdım iyiki böyle bi karar almış yoksa bilmiycekti..ayrıca gözün aydın annen geliyomuş..diğer sınav elfinin kardeşiydi..nigarcım barışmanıza çok sevindim..benim cumartesim çok güzeldi gündüz gezmeye gitmiştik ya ordan 5 gibi çıktık alışverişe gttik kendime gömlek aldım..pazar günü eşimin çalışması gerekiyodu bende temizlik yaptım çok yoruldum.kıyafetlErim sığmad dolaba bende sizin yaptığnız gibi kışlıkları kaldırdım
kız yormasana okadar kendini, bebişini düşün..Hilmi yardım etsin yer silmeye süpürgeye felanben,mde c.tesi günü temzliği fazla kaçırmışım kendimi fazla yordum herhalde akşamında öldüm bel ağrısından ayaga dogrulamadım agladım durdum agrımdan yemeği falan hilmi yaptı pazar günüde yattım 11 e kadr yattım bende.. akşamında da erkenden yattım hala uykum var
canım kalp atışlarını duymanıza çok sevindim, nasıl heycanlıdır şimdi o an :)))günaydın kızlar herkes iyimi acaba ben hala aynıyım(
cmtsi gittik kalp atışını duyduk çok mutlu oldum:))dünse çok kötüydüm kalkamadım hiç annem geldi biraz o temizledi ev sağolsun..
Zuzucum zamanı yetmemiş mayıs ayını beklicez. Benim umudum var iyi puan alıcak.
Bugün herkes kötü benim karnım çok ağrıyor kahvaltı yapamadım. Uykum var
günaydın bir de herkese :92:
biz şimdi bir saat erken mi kalkıp geldik işe
teşekkür ederim canım
annenin gelmesi çok iyi olmuş, hem moral açısından da ablana annenin yanında olması iyi gelecektir.. inş sorunsuz geçer ameliyat canım
teşekkür ederim tatlımbu hafta kimseler küsmesin eşiyle inş
kız yormasana okadar kendini, bebişini düşün..Hilmi yardım etsin yer silmeye süpürgeye felan
canım kalp atışlarını duymanıza çok sevindim, nasıl heycanlıdır şimdi o an :)))
mide bulantısı için maalesef zaman gerekecek, işten izin alman mümkün değil mi..hani senelik iznini önce kullansan felan :44:
evet canım, öyle trendyoldaki gibi 12-15 tl ye tişört yok dışarıdanektar hafta sonu alışveriş yapıyı dedim herşey aşırı pahalı geldi gözümelimango ve trendyol cidden ucuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?