2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

okadar halsizimki fatma kak istemedim hele dün 12 ye kadar uyumuşum
ben,mde c.tesi günü temzliği fazla kaçırmışım kendimi fazla yordum herhalde akşamında öldüm bel ağrısından ayaga dogrulamadım agladım durdum agrımdan yemeği falan hilmi yaptı pazar günüde yattım 11 e kadr yattım bende.. akşamında da erkenden yattım hala uykum var

Günaydın Kızlar

Yarenaycım ablana çok büyük geçmiş olsun herşeyin hayırlısı olurmuş umarım ablanın ameliyatı başarılı geçer. Annemdede miyom var bitkisel tedaviye başladı bu ay çok kötü geçti inancına göre miyomlar gitmiş bu hafta kontrole gidecek.

Nektarcım eşinle barışmanıza sevindim.

Dün adet oldum daha 3 günüm vardı sabah çok ağrılı geçti. Akşama doğru annemlere gittim kardeşim çok ağladı eli ayağı birbirine dolanmış geç almışlar içeri. Bayan polis yokmuş bayanlar hep dışarda kalmışlar sonra bi tane gelmiş saç diplerine kadar aradıkları için çok zaman kaybetmişler. Kargaşadan dolayı paniklemiş. Ben yinede iyi puan alacağını düşünüyorum çünkü çok başarılı hiç bişey yapmamış olamaz.

canım sen hamilesin kendini çok fazla yorma kadın falan tutsan arada..bahar yorgunluğumu acaba çünkü hiçbi sabah dinç uykumu almış uyanmıyorum ben

ay sen yine 3 gün önce olmuşun ben bu ay 5 gün önce oldum..kardeşin için herşeyin hayırlısı olsun canım..inş iyi puan alır

canım sen hamilesin kendini çok fazla yorma kadın falan tutsan arada..bahar yorgunluğumu acaba çünkü hiçbi sabah dinç uykumu almış uyanmıyorum ben

şurdan burdan derken kendimde fark etmeden fazlaca yormuşum kendimi yaa

bende çok halsizim uykum var..dün sabah ezanında kalktık yollara düştük yaa

elfii evet jandarmalar vardı hep..kadın subay vardı kızları o aradı..tel tokaları metal tokaları hep çıkarttırdılar, didiklediler herkesi resmen :))

sınav başladıktan sonramı almışlar ama onu ayarlamaları lazımdı...yetiştirememiş mi:44:

günaydın kızlar herkes iyimi acaba ben hala aynıyım(
cmtsi gittik kalp atışını duyduk çok mutlu oldum:))dünse çok kötüydüm kalkamadım hiç annem geldi biraz o temizledi ev sağolsun..

Zuzucum zamanı yetmemiş mayıs ayını beklicez. Benim umudum var iyi puan alıcak.

Bugün herkes kötü benim karnım çok ağrıyor kahvaltı yapamadım. Uykum var

teşekkür ederim canım
annenin gelmesi çok iyi olmuş, hem moral açısından da ablana annenin yanında olması iyi gelecektir.. inş sorunsuz geçer ameliyat canım
teşekkür ederim tatlım bu hafta kimseler küsmesin eşiyle inş

kız yormasana okadar kendini, bebişini düşün..Hilmi yardım etsin yer silmeye süpürgeye felan

günaydın kızlar herkes iyimi acaba ben hala aynıyım(
cmtsi gittik kalp atışını duyduk çok mutlu oldum:))dünse çok kötüydüm kalkamadım hiç annem geldi biraz o temizledi ev sağolsun..
canım kalp atışlarını duymanıza çok sevindim, nasıl heycanlıdır şimdi o an :)))
mide bulantısı için maalesef zaman gerekecek, işten izin alman mümkün değil mi..hani senelik iznini önce kullansan felan :44:

nektarcıgım hilmi sağolasun çok yardım eder de hafta sonları çalışıyo o ben şurayı süpüreyümşurayıda alayımd erken fark etmemişim yaaa

bende camları silcektim kaldı yaa...bi müşterimize cam bezi sipariş ettim kızlar..25 tl
gelsin onunla silicem camları

nektar hafta sonu alışveriş yapıyı dedim herşey aşırı pahalı geldi gözümelimango ve trendyol cidden ucuz ya

ay nisan geliyor ya bahar geliyor ohh
15 nisan benim doğum günüm ,gelsin hediyelerr

yok cnm zaten biliyosun müdürü izin falan alsam iyce kıllık yapar..

nektar hafta sonu alışveriş yapıyı dedim herşey aşırı pahalı geldi gözümelimango ve trendyol cidden ucuz ya
evet canım, öyle trendyoldaki gibi 12-15 tl ye tişört yok dışarıda
bence de gayet uygun netten alışveriş :26:

zuzum, annemden 3 gün önce doğum günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…