dinlenmeye mi ihtiyaacın var canım benim için işin tek dezavantajı kayseriye gidemiyorum okötü oluyo eskiden ne güzel 2 ayda bir gidiyodum
ev kuşuyum ben canım,aman ne yapıyon kız evde..ay başla canım başlaki yaz geliyo ben biraz vermişim kilo öyle diyo herkes :82:istediğimizi giyebilmek için kilo vermek şart bide bizim yaza düğün var
ben de seviyorum, kendi paranı harcamak kadar güzel bişi yokBende çalışmayı seviyorum evde oturmaktan yana değilim. Ama çok yorgun hissediyorum kendimi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var
ev kuşuyum ben canım,bilmem seviyorum evde olmayı
çalışmayınca arkadaşlarımla da sık sık görüşüyodum, sinemaya en az 1 defa giderdim haftada
şimdi hiç zaman bulamıyorum
bizim mayısta var düğün, halamın oğlu evleniyo
kıyafet bakınmaya başladım bile ben
Senin iş resmen eziyet. Bugün sakın 7 de çıkma konuş bence.
şu su olayında ben de böyleyim zuzum yaay canım inşallah hadi bakalım..benim gibi olma da :))
ben selülit için söledim ya su içcem masaj falan..halen başlıcam bakalım ne gün :))
bugün hiç su içmedim bu aradagideyim sefte yapayım
yok bizimki daha temmuzdakardeşim evleniyo güzel bişeyler almam lazım ama senin arkadaş çevren varya okadar sıkılmazsın:18:..biz sinemaya sık gideriz genelde akşamları gidiyoruz tatlım
okadar işe rağmen maaşın çok az mış zuzum yaa650 :) yol yemek bana ait
650 :) yol yemek bana ait
kızlarrrr annem havaalanında uçağının kalkmasını bekliyorrrr. geliş nedeni bizi üzse de annemin yeniden yanımızda olması çok güzellll
Ay zuzu sen böyle sus ondan sonra gel bize şikayet et. Bankaya kadar gidiyor ya adam 5 dk. bekle dediğinde otobüs kaçacak desene. Dilin yokmu kızım senin ay ben burda sinirlendim. Maaşında çok az bi zam iste bi konuş gelicem şu adamı bi güzel dövücem
yol yemek sana ait olmasa normal canım
bidaha eklermisin elbiseyi canım
yarenay
kızlarrrr annem havaalanında uçağının kalkmasını bekliyorrrr. geliş nedeni bizi üzse de annemin yeniden yanımızda olması çok güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?