2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dinlenmeye mi ihtiyaacın var canım benim için işin tek dezavantajı kayseriye gidemiyorum okötü oluyo eskiden ne güzel 2 ayda bir gidiyodum

Bende çalışmayı seviyorum evde oturmaktan yana değilim. Ama çok yorgun hissediyorum kendimi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var

aman ne yapıyon kız evde..ay başla canım başlaki yaz geliyo ben biraz vermişim kilo öyle diyo herkes :82:istediğimizi giyebilmek için kilo vermek şart bide bizim yaza düğün var
ev kuşuyum ben canım, bilmem seviyorum evde olmayı
çalışmayınca arkadaşlarımla da sık sık görüşüyodum, sinemaya en az 1 defa giderdim haftada
şimdi hiç zaman bulamıyorum

bizim mayısta var düğün, halamın oğlu evleniyo
kıyafet bakınmaya başladım bile ben

Bende çalışmayı seviyorum evde oturmaktan yana değilim. Ama çok yorgun hissediyorum kendimi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var
ben de seviyorum, kendi paranı harcamak kadar güzel bişi yok
şu cumartesi çalışması da olmasa, ama napalım artık kısmet..hep cumartesi iş olan işler denk geliyo bana da

Son düzenleme:

yok bizimki daha temmuzdakardeşim evleniyo güzel bişeyler almam lazımama senin arkadaş çevren varya okadar sıkılmazsın:18:..biz sinemaya sık gideriz genelde akşamları gidiyoruz tatlım

Senin iş resmen eziyet. Bugün sakın 7 de çıkma konuş bence.

inşallah canım :) şu ödemeleride yapayımda...
bide ben sıra beklemiyom..veriyorum memura, o 5ten sonra yapıyo yada boş vaktinde..arıyor beni gidip parayı verip makbuzları alıyorum...

5-5,30 arası bitirirse bankacı iyi olur..çünkü tüm muhasebeciler öle yapıyor,tek benim işim olmuyor elinde..

he tabi şu da var elfii...huyudur onun..tam çıkcam 5 dk bekle gelicem hemen diyo bi gidiyor yrımsaat..tabi benim otobüse by by

ay canım inşallah hadi bakalım..benim gibi olma da :))
ben selülit için söledim ya su içcem masaj falan..halen başlıcam bakalım ne gün :))
bugün hiç su içmedim bu arada gideyim sefte yapayım
şu su olayında ben de böyleyim zuzum ya
hiç aklıma gelmiyo, ben de hiç içmedim bugün
gidip içsem iyi olucak

yok bizimki daha temmuzdakardeşim evleniyo güzel bişeyler almam lazımama senin arkadaş çevren varya okadar sıkılmazsın:18:..biz sinemaya sık gideriz genelde akşamları gidiyoruz tatlım

benim ablamında eylülde var..ben bi elbise buldum burdan...eğer dikime pahalı gelmezse diktircem :)
eklemiştim bi ara buraya

Ay zuzu sen böyle sus ondan sonra gel bize şikayet et. Bankaya kadar gidiyor ya adam 5 dk. bekle dediğinde otobüs kaçacak desene. Dilin yokmu kızım senin ay ben burda sinirlendim. Maaşında çok az bi zam iste bi konuş gelicem şu adamı bi güzel dövücem

kızlarrrr annem havaalanında uçağının kalkmasını bekliyorrrr. geliş nedeni bizi üzse de annemin yeniden yanımızda olması çok güzellll

ay hep diyom bacım..artık usandırdı beni demekten yoruldum ya..bilmiyormu sanki,biliyor otobüsün kaçcağını..
herzaman değil ,ay sonunda işler sıkıştıkça birbirimize sarıyoruz...

yol yemek sana ait olmasa normal canım
bidaha eklermisin elbiseyi canım

ekleyim canım..dur arayım :))

yarenay
kızlarrrr annem havaalanında uçağının kalkmasını bekliyorrrr. geliş nedeni bizi üzse de annemin yeniden yanımızda olması çok güzellll

Allah kavuştursun canım...sağsalim gelsin..

ay funda bulamadım kıs
evden ekleyim pc de kayıtlı

herkes çıkma moduna girmiş galiba..nirdesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…