2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

burdayım kız sizi okuyorum

mantarım da var zuzu, onu da eklerim
domatesli hiç yemedim..
yemek gibi olmuyo dimmi :26:
tarif isterimm

Son düzenleme:
Son düzenleme:
aok ben hep küp küp doğrarım yaa..
öle uzun uzun ne bilim hoş duruyomu serviste:44:

haşhaşı hiç sevmem yaa
annem de hiç sevmez ondan dolayı da hiç yapmaz
eski iş yerimde çay yapan abla getirmişti bi defa haşhaşlı çörek
çok hoşuma gitmişti (çok acıkmıştım herhalde o zaman )
ondan beridir kendim yapim bari diyorum.. hala yapıcam

mantarım da var zuzu, onu da eklerim
domatesli hiç yemedim..
yemek gibi olmuyo dimmi :26:
tarif isterimm

eğer soğan koycaksan..önce soğanları öldür..sonra biberi ekle..biraz ölsün biberde..sonra ben tavukları ekliyom..az çevirip domatesleri ekliyom işte.baharatı falan..kafamna göre yapıyom valla pişiyo işte :))
ha bide oldumu diye yüzkere bakarım tavuklara zaten piştimi diye bakabaka yiyom tavukları kalmıyo bişey

aok ben hep küp küp doğrarım yaa..
öle uzun uzun ne bilim hoş duruyomu serviste:44:

Ben de bi tek bu sebzeli tavuk sotede jülyen doğrarım nedense öyle yaptım ilk, öyle geldi gidiyor. Ama güzel oluyor evet uzun uzun biz seviyoruz. Hatta bu yemeği ilk eşim yapmıştı onun özel spesyalidir sanki çok değişik bişey yapıyor D Adını da "uzay soslu tavuk" koydu ne alakaysa işte ama o evde ne varsa koyuyor acı sos her türlü baharat vs.

Ben aldığım kilolardan ötürü hamur işini kestim evde ama yine de bu poğaçayı not alıyorum.

menümü ben de yazayım. Bu akşam için bizde de mercimek çorba fırında levrek var. Bi de dünden kalma ekşili sulu köftem var.

Ayyy kesinlikle aynı şeyi yapıyorum her yemekte ama DDD

.....

bu akşam ne varsa elimde karıştırıcam ben de, domatese bayıldığımdan eklerim onu da bakalım nasıl olucak

naber sirkencubin nasılsın ne var ne yok :)

ohh bide bol salata heralde demi

bayılırım poğaçaya, ama çalışınca rafa kaldırdığım şeylerden biri oldu
1 gün iznim var onda da poğaça yapmaya kalksam, mayalanmasını bekle felan
çok hoş görünüyolar ama ya

ay çok güldüm

ben evlendiğimden beridir 5 aydır hiç balık yapmadım evde, canım da çekti bak şimdi

naber sirkencubin nasılsın ne var ne yok :)

ohh bide bol salata heralde demi

iyidir canım nasl olayım iişler acayip yoğun bir yandan da dersler tezler evi kütüphaneye çevirdik iyice=)))

evet salata da olacak ananemizi de çağırdık. (bize yakın oturuyor da)

Bu arada evimin fotograflarını çektim en kısa zamanda profilime de koyarım bakarsınız =))

Nektar ben hep yapıyorum çok pratik oluyor fırına sürüyorum borcam tepside o 20 dk da pişene kadar salatayı yap al sana akşam yemeği =)))

Lisansüstü mü yapıyorsun cnm? İleride ben de düşünüyorum ama evlenince nasıl zor mu?

oo tamm canım..bakarız kaçarmı

bizim de ortak canım, kimse ayrı tutmuyo parasını, bi kutumuz var ordan alırız/koyarız

ben de bakim şu numune işine :82:

biz de ay başında paraları birleştirip kirayı, elektriği, suyu vs. ayırırız. gerisini bankaya atarız. sonrasında ihtiyacımız oldukça çekeriz.

ne marka canım...bende tablet kullanıyorum..am bi sorun olmadı bulaşıkda
ama çamaşırı bu gidişle bozarım kızlar demedi demeyin

canım servisini çağırsan anlatmazlar mı tekrar??? not falan al istersen daha iyi olur.

sıvı bulaşık makinesi deterjanı bn de kullanıyorum kızlar. Şiddetle tavsiye ederim bardakları daha geç çiziyormuş. 6 aydır sürekli makinede yıkamama ragmen bardaklarımda hasar yok =)

ben burda en büyük marketlere bile baktım ama sıvı deterjan bulamadım ya bulaşık içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…