fatma nerdesin sen kıss...
nektar..tavuk soteyi en güzel mantar domates biber üçlüsüyle seviyom ben
gaynana da akşama nohut + pilav yapıcaktı..belki pilavı ben yaparım..o bugün hastaneye gitcekti geç gelirse,yapmadıysa ben yaparım..
mantarım da var zuzu, onu da eklerimfatma nerdesin sen kıss...
nektar..tavuk soteyi en güzel mantar domates biber üçlüsüyle seviyom ben
gaynana da akşama nohut + pilav yapıcaktı..belki pilavı ben yaparım..o bugün hastaneye gitcekti geç gelirse,yapmadıysa ben yaparım..
annem de hiç sevmez ondan dolayı da hiç yapmazhaşhaşı hiç sevmem yaa
mantarım da var zuzu, onu da eklerim
domatesli hiç yemedim..
yemek gibi olmuyo dimmi :26:
tarif isterimm
aok ben hep küp küp doğrarım yaa..
öle uzun uzun ne bilim hoş duruyomu serviste:44:
Soğan da koyuyorum evet cnm
Bu arada kızlar şu tarif benim on numero tarifim buradan alıp yaptım bu poğaçaları inanılmaz güzel oluyor pofidik pofidik ama mayalanmasını falan beklemek işkence resmen, pişse bitse de yesek diye kıvranıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/389266-esimin-nobet-pogacalari-pastane-pogacasi.html
eğer soğan koycaksan..önce soğanları öldür..sonra biberi ekle..biraz ölsün biberde..sonra ben tavukları ekliyom..az çevirip domatesleri ekliyom işte.baharatı falan..kafamna göre yapıyom valla pişiyo işte :))
ha bide oldumu diye yüzkere bakarım tavuklara zaten piştimi diye bakabaka yiyom tavukları kalmıyo bişey
Ben de bi tek bu sebzeli tavuk sotede jülyen doğrarım nedense öyle yaptım ilk, öyle geldi gidiyor. Ama güzel oluyor evet uzun uzun biz seviyoruz. Hatta bu yemeği ilk eşim yapmıştı onun özel spesyalidir sanki çok değişik bişey yapıyorD Adını da "uzay soslu tavuk" koydu ne alakaysa işte ama o evde ne varsa koyuyor acı sos her türlü baharat vs.
eğer soğan koycaksan..önce soğanları öldür..sonra biberi ekle..biraz ölsün biberde..sonra ben tavukları ekliyom..az çevirip domatesleri ekliyom işte.baharatı falan..kafamna göre yapıyom valla pişiyo işte :))
ha bide oldumu diye yüzkere bakarım tavuklara zaten piştimi diye bakabaka yiyom tavukları kalmıyo bişey
Ben aldığım kilolardan ötürü hamur işini kestim evde ama yine de bu poğaçayı not alıyorum.
menümü ben de yazayım. Bu akşam için bizde de mercimek çorba fırında levrek var. Bi de dünden kalma ekşili sulu köftem var.
bayılırım poğaçaya, ama çalışınca rafa kaldırdığım şeylerden biri olduSoğan da koyuyorum evet cnm
Bu arada kızlar şu tarif benim on numero tarifim buradan alıp yaptım bu poğaçaları inanılmaz güzel oluyor pofidik pofidik ama mayalanmasını falan beklemek işkence resmen, pişse bitse de yesek diye kıvranıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/389266-esimin-nobet-pogacalari-pastane-pogacasi.html
ay çok güldümBen de bi tek bu sebzeli tavuk sotede jülyen doğrarım nedense öyle yaptım ilk, öyle geldi gidiyor. Ama güzel oluyor evet uzun uzun biz seviyoruz. Hatta bu yemeği ilk eşim yapmıştı onun özel spesyalidir sanki çok değişik bişey yapıyorD Adını da "uzay soslu tavuk" koydu ne alakaysa işte ama o evde ne varsa koyuyor acı sos her türlü baharat vs.
ben evlendiğimden beridir 5 aydır hiç balık yapmadım evde, canım da çekti bak şimdiBen aldığım kilolardan ötürü hamur işini kestim evde ama yine de bu poğaçayı not alıyorum.
menümü ben de yazayım. Bu akşam için bizde de mercimek çorba fırında levrek var. Bi de dünden kalma ekşili sulu köftem var.
naber sirkencubin nasılsınne var ne yok :)
ohh bide bol salata heralde demi
Ayyy kesinlikle aynı şeyi yapıyorum her yemekte amaDDD
iyidir canım nasl olayım iişler acayip yoğun bir yandan da dersler tezler evi kütüphaneye çevirdik iyice=)))
evet salata da olacak ananemizi de çağırdık. (bize yakın oturuyor da)
Bu arada evimin fotograflarını çektim en kısa zamanda profilime de koyarım bakarsınız =))
iyidir canım nasl olayım iişler acayip yoğun bir yandan da dersler tezler evi kütüphaneye çevirdik iyice=)))
evet salata da olacak ananemizi de çağırdık. (bize yakın oturuyor da)
Bu arada evimin fotograflarını çektim en kısa zamanda profilime de koyarım bakarsınız =))
bizim de ortak canım, kimse ayrı tutmuyo parasını, bi kutumuz var ordan alırız/koyarız
ben de bakim şu numune işine :82:
ne marka canım...bende tablet kullanıyorum..am bi sorun olmadı bulaşıkda
ama çamaşırı bu gidişle bozarım kızlar demedi demeyin
sıvı bulaşık makinesi deterjanı bn de kullanıyorum kızlar. Şiddetle tavsiye ederim bardakları daha geç çiziyormuş. 6 aydır sürekli makinede yıkamama ragmen bardaklarımda hasar yok =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?