aa neden kıss..kısa değilki önünde tülü var baksana :)
kızlar bu arada pazardan eve geldim. 5 dk. Sonra kapı çaldı kargo gelmiş doğadan büyülü bohça yollamış hem de iki paket nedense
Yapmayanlar yapsın şansınızı deneyin size de gelsin.
dogadan@dogadan.com.tr ye mail attım istiyorum diye.adımı adresimi de yazdım altına yolladım siz de yapın bişey kaybetmezsiniz
hımm evet zuzucum doğru tülü varsen giy bakalım giyebilecekmisin
ay sen çok ballısın ya bana niye gelmiyone zaman göndermiştin
Ne zaman gönderdim hatırlamıyorum bile. Bikaç kere göndermiş bile olabilirim en son sanki 1 hafta önce falan yolladım.Bu arada bi de doğadanın sitesinde Doadan - Mteri Hizmetleri böyle bir bölüm var bunu da doldurun belki de buradan geliyordur ben hepsini yaptığım için nereden nasıl okudular da yolladılar bilmiyorum
ne yazdın canım peki
kızlar bu arada pazardan eve geldim. 5 dk. sonra kapı çaldı kargo gelmiş doğadan büyülü bohça yollamış hem de iki paket nedense
Yapmayanlar yapsın şansınızı deneyin size de gelsin.
dogadan@dogadan.com.tr ye mail attım istiyorum diye.adımı adresimi de yazdım altına yolladım siz de yapın bişey kaybetmezsiniz
nekadar zaman sonra gönderdiler aok, hangisinden göndermişler
hımm evet zuzucum doğru tülü varsen giy bakalım giyebilecekmisin
yeni çıkan ürününüzü merak ediyorum denemem için numune yollar mısınız gibisinden bişeyler yazmıştım.
Nektarcım bu arada dün maskeyi yaptın mı?
hayıryeni çıkan ürününüzü merak ediyorum denemem için numune yollar mısınız gibisinden bişeyler yazmıştım.
Nektarcım bu arada dün maskeyi yaptın mı?
tarzını seviyim senin:89::89:
yaseminli yeşil çay mı alsam güllü yeşil mi alsam diye düşünürken yaseminliyi attım sepeteişte ne kadar zaman sonra gönderdiklerini kesitremiyorum birkaç kere mail attığım için.2 paket güllü yeşil çay. Ben normal siyah çayı sevmem, böyle yeşil çay bitki çayları içerim o yüzden beğendim güzel tadı.
yaseminli yeşil çay mı alsam güllü yeşil mi alsam diye düşünürken yaseminliyi attım sepete
eve geldim denedim ama yasemin çok ağır kokuyo, parfüm içiyosun sanki
yaseminli yeşil çay mı alsam güllü yeşil mi alsam diye düşünürken yaseminliyi attım sepete
eve geldim denedim ama yasemin çok ağır kokuyo, parfüm içiyosun sanki
hiç denemedim yaseminliyi. Geçenlerde tarçınlı olanı aldık ama o da güzel. Fakat biraz tarçını baskın, fazla sevmeyene ağır gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?