2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay sen çok ballısın ya bana niye gelmiyone zaman göndermiştin

ay sen çok ballısın ya bana niye gelmiyone zaman göndermiştin

Ne zaman gönderdim hatırlamıyorum bile. Bikaç kere göndermiş bile olabilirim en son sanki 1 hafta önce falan yolladım.Bu arada bi de doğadanın sitesinde Doadan - Mteri Hizmetleri böyle bir bölüm var bunu da doldurun belki de buradan geliyordur ben hepsini yaptığım için nereden nasıl okudular da yolladılar bilmiyorum

ne yazdın canım peki

nekadar zaman sonra gönderdiler aok, hangisinden göndermişler

nekadar zaman sonra gönderdiler aok, hangisinden göndermişler

işte ne kadar zaman sonra gönderdiklerini kesitremiyorum birkaç kere mail attığım için.2 paket güllü yeşil çay. Ben normal siyah çayı sevmem, böyle yeşil çay bitki çayları içerim o yüzden beğendim güzel tadı.

yeni çıkan ürününüzü merak ediyorum denemem için numune yollar mısınız gibisinden bişeyler yazmıştım.

Nektarcım bu arada dün maskeyi yaptın mı?
hayır
banyoya girdim üzerimi de çıkartmıştım üşendim sonra
kaldı yani
yarın yapıcam ama :13:

yaseminli yeşil çay mı alsam güllü yeşil mi alsam diye düşünürken yaseminliyi attım sepete
eve geldim denedim ama yasemin çok ağır kokuyo, parfüm içiyosun sanki

yaseminli yeşil çay mı alsam güllü yeşil mi alsam diye düşünürken yaseminliyi attım sepete
eve geldim denedim ama yasemin çok ağır kokuyo, parfüm içiyosun sanki

hiç denemedim yaseminliyi. Geçenlerde tarçınlı olanı aldık ama o da güzel. Fakat biraz tarçını baskın, fazla sevmeyene ağır gelebilir.

off çok acıktım yaa (

gideyim anneciime yemeğimi yiyeyim..bu akşam kayınvalidme kaynanası gelicekti..ordan da yırttık bu sayede hiç rahat edemiyorum onların yanında:26:

hiç denemedim yaseminliyi. Geçenlerde tarçınlı olanı aldık ama o da güzel. Fakat biraz tarçını baskın, fazla sevmeyene ağır gelebilir.

ay bürodada var tarçınlı elmalı..tarçından nefret ederim:120:
tarihi geçmiştir hatt :) ben sevmediğimden ,patrona çıkartmakta aklıma gelmiyor :))

Yine bi saat kala çalışmak geliyor aklıma ben iş başına.
Öptüm sizi kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…