2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

etekleri hoşuma gitti ara boy oldugundan rahat olur diye düşünmüştüm. eğer başka bi şey bulamazsam bunu diktirmeyi düşünüyorum .

ben de mantar aldım bugün, fazla bekletmeye gelmez tavuklu mantarlı sote yapayım diyorum. Yanına da güzel bir salata yeterli. Zaten dünden mercimek çorbam da var. Ohh bugün de menüyü hazırladık bitti.

ay yanın az biraz da makarna yapabilirsin aslında :)

ay yanın az biraz da makarna yapabilirsin aslında :)

:))) Gıcık eşim makarna da sevmez. Biliyor musunuz makarna sevmeyen bir insanoğlu yoktur diye düşünürdüm hep, varmış...
neyse sevse yapardım ama sevmediği iyi oldu. bu ara ikimiz de kilo almaya başladık, bol salata yapayım onu yiyelim makarna yerine :128:

super de sevmezmiş :) çok şaşırmıştım unutmamışım..sen deyince aklıma geldi

ay makarna sevmeyen ilkkez duyuyorumbayılırız biz eşimlebak seninki daha çok şey sevmiyo

kızlar bu arada pazardan eve geldim. 5 dk. sonra kapı çaldı kargo gelmiş doğadan büyülü bohça yollamış hem de iki paket nedense
Yapmayanlar yapsın şansınızı deneyin size de gelsin.
dogadan@dogadan.com.tr ye mail attım istiyorum diye.adımı adresimi de yazdım altına yolladım siz de yapın bişey kaybetmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…