2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizim komşumuz vardı urfalı..arap :)
ilk duyduğumda şaşırmıştım..hem urfalı hemde nasıl arap diye :) oluyomuş demek...

benim canım zeytinyağlı taze bakla çekiyo
anca cumartesi alabilirim ama bakla, yakınımda market yok

zuzu ben üstüme abiye bkıyorm. bir site buldum gezinirken yine bu forumdan biri vermiş ; orda degisik abiyeler var. link vermek yasak mı bilmiyorum degilse yazayım

Walla normalde eve 2 dk. pazar, zaten 2 kişiye ne kadar sebze meyve alınır ki, o yüzden kendim çıkar taşırım hep. Ama şimdi hem uzak yere gittim, hem de bu hafta abarttım almayı. o yüzden canım çıktı. Balkabağı falan aldım tatlısını yaparım diye, canım çekti. Bi de çiçek aldım gündüz o kadar çiçek muhabbetinden sonra bir demet karanfil bir demet de kocaman papatya gibi çiçekler var ya onlardan. Bir de balkonu temizlemek için fırça, çekçek aldım eskiydi fırçam. E şu kadarcık bünyem bu yüke nasıl dayansın :82:

akşama annemde kuru+pilav varmış..e gideyim bari
ordanda gezmeye gidicez eniştemlere..eşimde oraya gelsin direk :))

Ben de mantar aldım bugün, fazla bekletmeye gelmez tavuklu mantarlı sote yapayım diyorum. Yanına da güzel bir salata yeterli. Zaten dünden mercimek çorbam da var. ohh bugün de menüyü hazırladık bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…