sulu köfteyi biz de yaparız da o yemek oluyo ya hani, salçalı soğanlı havuçlu felan
bu haşlanıyo, sonra kevgirle alıp sos döküyosunmuş
kıymalı deniycem ben bunu, akşam yemeğim de var ama belki yaparım :81:
Fellah köftesi diye var nette :26:
annenden onun da tarifini alsana bi ara zuzu, denerim ben :81:
değişik tatlara açığım
süpersin zuzummcanım bak şimdi...bulguru sıcak suya koy..şişsin o (kısır yapar gibi)
sonra yoğurma kabına al..biraz un dök, eğer hamur gibi elinde bi parça alıp sıkabiliyosan tammdır..
yok ama bulgur avucuna yapışıyosa çok ,ozmaan biraz daha un dök,
eğer ufalanıyo dağılıyosada sıcak su döküp..ayarlıyomuşsun kıvamını
elinde şekil verip koy bi tepsiye, sonra tuzlu kaynar suya at ,makarna gibi haşla dedi :)
ha bide elinde şekil verirken arada bir avucunu ıslatman gerekiyormuş..eline yapışmasın diye
anlamadığın yer varsa sor canım..
süpersin zuzummbu da annene
bi tek kaç dakika haşlanıcak onu da söyle tamamdır :81:
acıktım ben tariften bile canım çekiyosasarımsaklı yoğurt dök, üzerinede z.yağlı salçalı sos yap.. yağı bol olsun azcık öle tadı çıkıyor
bi tabakta bana gönder oki
tadınadan anlarım ben de, çıkartır bitanesini yerim tamam :13:valla dakka sölemedi..o artık alışmış ya :)
ama dedi anlayamazsa alsın bitanesini bölsün ortadan yesin..böle un kokusu gelmiyosa olmuştur dedi..
ama o un kokusunu nasıl anlarsın bilmiyorum canım..annem alışmış artık anlıyo :))
oh yarencim annen yanındayken tadını çıkartamannnn sabahtan beri gıcık gıcık işlerle uğraştım. bazen nefret ediyorum işimden. adam 3 tane resmi yapboz gibi yer değiştire değiştire beğenmedineyse gitti sonunda...
ben dün akşam yemek yapmadım kızlar. ablamlarda enginarı yedik. eve geldiğimde kociş de kendine makarna yapıyordu, yanına but kızarttı yedi. ben de banyo yaptım, muhteşem yüzyılı izledim, sonra da saçımı düzleştirdim falan. vakit ayıramadım yemek yapmaya. zaten evde de çok birşey kalmadı. malum ay sonu.
annem bu akşam kısır yapacak bize. bir de evde lahanam vardı evde onu da sararım ben sana falan dedi.
acıktım ben tariften bile canım çekiyosa
anca resmini çeker eklerim zuzum, çok uzaksın ya
tadınadan anlarım ben de, çıkartır bitanesini yerim tamam :13:
oh yarencim annen yanındayken tadını çıkart
anne eli değen yemeklerin tadı gibisi yok zaten
bişiler karıştırıcam deniycem bu akşam
ne çıkarsa artık
ismini de uzay soslu köfte koyarım ben de
amannnn sabahtan beri gıcık gıcık işlerle uğraştım. bazen nefret ediyorum işimden. adam 3 tane resmi yapboz gibi yer değiştire değiştire beğenmedineyse gitti sonunda...
ben dün akşam yemek yapmadım kızlar. ablamlarda enginarı yedik. eve geldiğimde kociş de kendine makarna yapıyordu, yanına but kızarttı yedi. ben de banyo yaptım, muhteşem yüzyılı izledim, sonra da saçımı düzleştirdim falan. vakit ayıramadım yemek yapmaya. zaten evde de çok birşey kalmadı. malum ay sonu.
annem bu akşam kısır yapacak bize. bir de evde lahanam vardı evde onu da sararım ben sana falan dedi.
Tünaydın kızlarrr eşimi ancak sepetleyebildim evden. Ayyy fellah köftesinden bahsetmişsiniz ben de çok severim. Özellikle üstüne yapılan sarımsaklı sosu daha çok severimNektar uzay soslu köfte haaa, kimden çaldın bakiim bu fikri
Yarenay ailecek mi kıbrıstasınız cnm, ablan annen falan?
keşke gelsen zuzum istanbullara, balık ekmek yemeğe götürürdüm seniresimle idare edicez yanii, napalım
ahh yarenay ahh..ne iyi olurdu yaa..
Tünaydın kızlarrr eşimi ancak sepetleyebildim evden. Ayyy fellah köftesinden bahsetmişsiniz ben de çok severim. Özellikle üstüne yapılan sarımsaklı sosu daha çok severimNektar uzay soslu köfte haaa, kimden çaldın bakiim bu fikri
Yarenay ailecek mi kıbrıstasınız cnm, ablan annen falan?
resimle idare edicez yanii, napalım
ahh yarenay ahh..ne iyi olurdu yaa..
keşke gelsen zuzum istanbullara, balık ekmek yemeğe götürürdüm seni
geçen konusu geçti güldük ya ordan geldi aklıma aokcum, eşinin meşhur tavuğundan
yaa büyük harfle yazdığını farkedip, silip geri yazmak nasıl gıcık bişi yaa
bence de çok iyi olurdu canım ya. şöyle yeni evli, çocuksuz biriyle zaman geçirmeye o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. hem seninle gezeriz ne güzel Girne, Magosa falan
Ay evet onu bazen ben de yapıyorum yanlışlıkla elim dokunuyor, sadece capslock'a bassak bütün büyük yazılar aynen küçülse keşke, biz de hiç uğraşmasak sil yeniden yaz diye.
Kıbrıs'ın tam gezilecek zamanı geliyor, Nisan ve Mayıs, misssss gibi olur sevene.
bugün niye bukadar acıktım ben ya
son 15 dakika
keşke gelsen zuzum istanbullara, balık ekmek yemeğe götürürdüm seni
geçen konusu geçti güldük ya ordan geldi aklıma aokcum, eşinin meşhur tavuğundan
yaa büyük harfle yazdığını farkedip, silip geri yazmak nasıl gıcık bişi yaa :47:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?