bence de çok iyi olurdu canım ya. şöyle yeni evli, çocuksuz biriyle zaman geçirmeye o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. hem seninle gezeriz ne güzel Girne, Magosa falan
dün kargolarım gelmişti ya, kutunun içinde böyle turuncu bi kağıt serili oluyo
hani çiçek alınca buket yaparken sarıyolar ya ondan
eşim kutuları atıcaktı, dedim turuncu kağıdı atma
belki çiçek alırsın bana buna sarıp hareket katarsın felan lazım olur
çok fenasın sen diyoiima etmek lazım arada
maşallah ne ara yedin içtin :))
canım bzi gittik 27 haziran pazar düğün oldu 29 haziran salı akşam giriş yaptık otele..marmarise gitmiştik çok güzeldi..
ama üzülme canım yaz geliyor inşallah balayı yaparsınız bu sene :)
ne güzel canım benimbiz çok istedik ama kısmet olmadı..bu yazda kardeşimin düğünü var onun için izin kullanıcam tatile nasıl gidicez bilmiyorum..evlilik yıldönümünde düşünüyoduk aslında
Bizimde 1 ağustostu. 2 ağustos sabah 5 te uçağımız vardı alanyaya gittik. 5 gün kaldık ama doyamadık. Her seferinde ne güzeldi dimi balayımız diyip duruyoruz. Unutulmaz oldu
canım ben 15 gün izin almayı düşünüyodum hepsini kardeşimin düğünü için kullanmayı düşünüyodum yani annemlerin bana ihtiyacı olur düğüöncesi ve sonrası diye..şimdi annemle konuştum oda diyoki gerek yok kızım 1 hafta kalsan yeter diğer haftayıda tatil için kullan diyocanım1 hafta izin alsan 2 günü kardeşine kullan kalan günde de 3 gece 4 gündüz bi tatail yaparsınız :))
bu sene olmasada seneye gidersiniz canım içinde kalmasın...
funda ne yap et şartlarının el verdigi ölçüde tatilini yap; balayına da gidememişsin sen çoktan tatili hak etmişsin.
evet çok üzülüyorum
zuzu siz nereye gitmiştiniz tavsiye edebileceğiniz yer varmı
Bana çok pahalı olmayan otel bakın tatil için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?