2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

akşama bende de yemek yok. ananemiz buzluğa mantı yapıp atmıştı onlardan bir paket çıkarıp haşlamayı düşünüyorum. Fellah köftesi ; sarımsaklı yoğurt diyince bana fikir vermiş oldunuz =)))

bence de çok iyi olurdu canım ya. şöyle yeni evli, çocuksuz biriyle zaman geçirmeye o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. hem seninle gezeriz ne güzel Girne, Magosa falan

gezeriz valla..eşimde çok sever gezmeyi :)

babanesi demişti bikere birlikte gidelim kıbrısa diye..ama pahalı olur diye vazgeçtiler heralde..ses yok daha

ay bende annemlerden dönerken eşimle...hediyeden açıldı konu...belki dedim çiçek gelir d.günümde falan diyom..
ne dese beğenirsiniz " ama aşkım çiçek yenmez içilmez napcan çiçeği"
tabi ben ters ters bakınca şaka şaka dedi

ay acıktım gibi ne yesemki ya..
bugün bürodayım,patroncuum hastaneye gitti gelmedi daha :)

kızlar siz şidi yemeğe kaçarsınız ben de biraz ortalığı toplayayım kahvaltı bulaşıkları aynen duruyor, gelirim birazan. Afiyet olsun sizeee

kızlar herkese afiyet olsun..bende daha biraz önce yedim en erken be yiyorum sanırımçok acıkmışımçayımıda içtim üzerinede bi çikolata yedim güya yediklerime dikkat ediyorum
kızlar size bişey sorucam balayına gittinizmi siz..biz gidemedikramazana denk geldi sonrada kaldı öyle

maşallah ne ara yedin içtin :))

canım bzi gittik 27 haziran pazar düğün oldu 29 haziran salı akşam giriş yaptık otele..marmarise gitmiştik çok güzeldi..

ama üzülme canım yaz geliyor inşallah balayı yaparsınız bu sene :)

ne güzel canım benimbiz çok istedik ama kısmet olmadı..bu yazda kardeşimin düğünü var onun için izin kullanıcam tatile nasıl gidicez bilmiyorum..evlilik yıldönümünde düşünüyoduk aslında

Bizimde 1 ağustostu. 2 ağustos sabah 5 te uçağımız vardı alanyaya gittik. 5 gün kaldık ama doyamadık. Her seferinde ne güzeldi dimi balayımız diyip duruyoruz. Unutulmaz oldu

canım1 hafta izin alsan 2 günü kardeşine kullan kalan günde de 3 gece 4 gündüz bi tatail yaparsınız :))

bu sene olmasada seneye gidersiniz canım içinde kalmasın...

canım1 hafta izin alsan 2 günü kardeşine kullan kalan günde de 3 gece 4 gündüz bi tatail yaparsınız :))

bu sene olmasada seneye gidersiniz canım içinde kalmasın...
canım ben 15 gün izin almayı düşünüyodum hepsini kardeşimin düğünü için kullanmayı düşünüyodum yani annemlerin bana ihtiyacı olur düğüöncesi ve sonrası diye..şimdi annemle konuştum oda diyoki gerek yok kızım 1 hafta kalsan yeter diğer haftayıda tatil için kullan diyotabi 15 gün izin verirlerse

funda ne yap et şartlarının el verdigi ölçüde tatilini yap; balayına da gidememişsin sen çoktan tatili hak etmişsin.

evet çok üzülüyorum

üzülme funda. Ben de az kalsın balayına çıkamıyordum ve bu haberi balayı için alışveriş yaparken öğrendim iki gn çok üzüldüm ama bi şekilde ayarladı şirket

tatline gidip dinlemeye başlayınca her şeyi unutoyrsun tecrübeyle sabittir.

zuzu siz nereye gitmiştiniz tavsiye edebileceğiniz yer varmı

biz, marmaris pineta park deluxe otele gitmiştik...
ama hiç eğlenceli bi otel değildi..onun yanındaki otelden hergece dısdık dısdık müzik gelirken bizim otelde eğlence namına bişey yoktu

eşim artık dayanamayıp..resepsıyondaki müdüre " burası otel mi, yoksa huzur evimi "diye sormuştu adam önce şaşırdı sonra dedi çevreden rahatsız olunuyomuş açamıyoruz müzik demişti

eğlenmek istersen pek tavsiye edemicem..ama otelden dışarı çıkmam derseniz..gidebilirsiniz pineta ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…