biz uygun fiyata gitmiştik...29 haziran- 3 temmuz 500 e mi ne gittik marmarise herşey dahil 5 yıldızlı otele..
arkim gitti 17 temmuzda kuşadası 3 yıldızlıya 1000 tl ye
bakıyorum canım bi inceleyim otelibiz, marmaris pineta park deluxe otele gitmiştik...
ama hiç eğlenceli bi otel değildi..onun yanındaki otelden hergece dısdık dısdık müzik gelirken bizim otelde eğlence namına bişey yoktu
eşim artık dayanamayıp..resepsıyondaki müdüre " burası otel mi, yoksa huzur evimi "diye sormuştuadam önce şaşırdı sonra dedi çevreden rahatsız olunuyomuş açamıyoruz müzik demişti
eğlenmek istersen pek tavsiye edemicem..ama otelden dışarı çıkmam derseniz..gidebilirsiniz pineta ya :)
sizinki uygunmuş canım:81:şöyle yapsam sence daha mı mantıklı olur zuzu mayıs da gitsek daha mı uygun olur bide bikereden 15 gün izin almam zor olabilir diye
mayıs olur canım..antalyaya gidin tam kıvamı olur...yazın antalya çekilmez ama mayıs iyi bence
balayına biz de gidemedik fundam hemen sonrası kurban bayramıydı çünkü.. Zaten Kasım'da oldu düğün soğuktu havalar da. Yazın ben de mutlaka düşünüyorum. Henüz araştırmadım aslında şimdiden bakıp rezervasyon yaptırınca uygun oluyor ama eşim izin alabilir mi ayarlayacağımız tarihlere, bilmiyoruz ki. Kemer'de de çok güzel oteller var buyrun gelin buralara beklerim.
zuzu siz çok iyi ayarlamışsınız. kim organize ettiyse çok baaşarılı olmuş=)))
benim de bu yaz tatil için bir yer ayarlamam gerekiyor ama daha tarihimiz tam belli degil. bana da bi öneride bulunsana :)))
KADERDAŞIM BENİM....canım siz kemerdemisiniz valla eğer öyleyse süper bi yerdesiniz..hadi bakalım da yaza bi yer bulup gidelim
biz de gidememiştik, eşim iş yerinden izin alamamıştıkızlar herkese afiyet olsun..bende daha biraz önce yedim en erken be yiyorum sanırımçok acıkmışım çayımıda içtim üzerinede bi çikolata yedim güya yediklerime dikkat ediyorum
kızlar size bişey sorucam balayına gittinizmi siz..biz gidemedikramazana denk geldi sonrada kaldı öyle
otel olarak tavsiye edebileceğin yerler varmı canım sizin otele baktım hoş görünüyo fakat olumsuz yorum yapan çok kişi var siz memnun kalmışmıydınız
Yok yok beklerim derken Kemer Antalya'ya bağlı ya o yüzden dedim, Antalya'dayız biz
Aslında bize her gün tatil dimi Antalya'da
Benim gittiğim alanyada. Hotel long beach ti. Bizim çok pahalıya geldi ets tur ayarladı uçak biletleri dahil 1.900 tl ye gittik üstelik 5 gündü. Pek araştırmaya zaman olmadı ama otel çok güzeldi havuzları denizi yemekleri eğlencesi odalar herşey çok güzeldi
kızlar ben evleneli nisanın 19 unda tam 7 ay olucak 2010 eylül ayında evlendim başlarda problem olmuştu ama şimdi birbirimize daha anlayışlıyız eşimi seviyorum ve çok beğenmediğim yönlerini gördüm ve eşimin ailesi anadan babaya kardeşe hepsi fiyasko çıktılaf aramızda bende cadıyım öyle şeye öyle şey derler :)
ay cadıyım demişkızlar ben evleneli nisanın 19 unda tam 7 ay olucak 2010 eylül ayında evlendim başlarda problem olmuştu ama şimdi birbirimize daha anlayışlıyız eşimi seviyorum ve çok beğenmediğim yönlerini gördüm ve eşimin ailesi anadan babaya kardeşe hepsi fiyasko çıktılaf aramızda bende cadıyım öyle şeye öyle şey derler :)
yok canım ben beğenmedim en başta eğlence 0
hergün patates+tavuk mutlaka vardı yaa..öğğ geldi artık onları görmekten..başka yemeklerde vardıama benim damak tadıma hitap eden pek yoktu açıkcasıöle bilmediğim şeyleride yiyemem
kısaca tavsiye etmem..ama onun yanındaki otel güzel görünüyordu...yemekleri temizliği nasıl bilemem..adını unuttum akşam eşime sorarım :)
he bide bulduğunuz otelleri mutlaka şikayet.com gibi adreslerde sorgulayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?