2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biz uygun fiyata gitmiştik...29 haziran- 3 temmuz 500 e mi ne gittik marmarise herşey dahil 5 yıldızlı otele..
arkim gitti 17 temmuzda kuşadası 3 yıldızlıya 1000 tl ye

sizinki uygunmuş canım:81:şöyle yapsam sence daha mı mantıklı olur zuzu mayıs da gitsek daha mı uygun olur bide bikereden 15 gün izin almam zor olabilir diye

zuzu siz çok iyi ayarlamışsınız. kim organize ettiyse çok baaşarılı olmuş=)))

benim de bu yaz tatil için bir yer ayarlamam gerekiyor ama daha tarihimiz tam belli degil. bana da bi öneride bulunsana :)))

bakıyorum canım bi inceleyim oteli

sizinki uygunmuş canım:81:şöyle yapsam sence daha mı mantıklı olur zuzu mayıs da gitsek daha mı uygun olur bide bikereden 15 gün izin almam zor olabilir diye

mayıs olur canım..antalyaya gidin tam kıvamı olur...yazın antalya çekilmez ama mayıs iyi bence

balayına biz de gidemedik fundam hemen sonrası kurban bayramıydı çünkü.. Zaten Kasım'da oldu düğün soğuktu havalar da. Yazın ben de mutlaka düşünüyorum. Henüz araştırmadım aslında şimdiden bakıp rezervasyon yaptırınca uygun oluyor ama eşim izin alabilir mi ayarlayacağımız tarihlere, bilmiyoruz ki. Kemer'de de çok güzel oteller var buyrun gelin buralara beklerim.

mayıs olur canım..antalyaya gidin tam kıvamı olur...yazın antalya çekilmez ama mayıs iyi bence

otel olarak tavsiye edebileceğin yerler varmı canım sizin otele baktım hoş görünüyo fakat olumsuz yorum yapan çok kişi var siz memnun kalmışmıydınız

Denizi seviyorsanız girecekseniz bol bol, ve üşüyen tiplerseniz benim gibi Mayıs'ta deniz soğuk olur Antalya'da. Haziran sonuna doğru gelin, o zaman daha sıcaklar fazla bastırmamış olur.

KADERDAŞIM BENİM....canım siz kemerdemisiniz valla eğer öyleyse süper bi yerdesiniz..hadi bakalım da yaza bi yer bulup gidelim

zuzu siz çok iyi ayarlamışsınız. kim organize ettiyse çok baaşarılı olmuş=)))

benim de bu yaz tatil için bir yer ayarlamam gerekiyor ama daha tarihimiz tam belli degil. bana da bi öneride bulunsana :)))

:)) eşim ayarladı canım ..hem erken rezerv.indirimi hemde balayı indiriminden faydalandık :)

bakarız canım..akşam incelerim tatil turlarını otelleri :)
bizde busene değil seneye gideriz artık..ben biraz özleyelim diyorum bide maddi açıdan rahatlayalım biraz :)
bu sene eylülde ankaraya gelicez sirken

KADERDAŞIM BENİM....canım siz kemerdemisiniz valla eğer öyleyse süper bi yerdesiniz..hadi bakalım da yaza bi yer bulup gidelim

Yok yok beklerim derken Kemer Antalya'ya bağlı ya o yüzden dedim, Antalya'dayız biz
Aslında bize her gün tatil dimi Antalya'da

biz de gidememiştik, eşim iş yerinden izin alamamıştı
ve 2 kişi istifa etmişti tam düğünümüzün olduğu hafta
hatta düğünden 2 gün sonra işe gitti
çok üzülmüştüm
bu yaz acısını çıkarmayı planlıyorum da işte de yeniyim senelik izni felan imkansız, artık konuşucam inş 1 hafta izin alabilirim

Son düzenleme:
otel olarak tavsiye edebileceğin yerler varmı canım sizin otele baktım hoş görünüyo fakat olumsuz yorum yapan çok kişi var siz memnun kalmışmıydınız

yok canım ben beğenmedim en başta eğlence 0
hergün patates+tavuk mutlaka vardı yaa..öğğ geldi artık onları görmekten..başka yemeklerde vardıama benim damak tadıma hitap eden pek yoktu açıkcası öle bilmediğim şeyleride yiyemem

kısaca tavsiye etmem..ama onun yanındaki otel güzel görünüyordu...yemekleri temizliği nasıl bilemem..adını unuttum akşam eşime sorarım :)

he bide bulduğunuz otelleri mutlaka şikayet.com gibi adreslerde sorgulayın derim

Benim gittiğim alanyada. Hotel long beach ti. Bizim çok pahalıya geldi ets tur ayarladı uçak biletleri dahil 1.900 tl ye gittik üstelik 5 gündü. Pek araştırmaya zaman olmadı ama otel çok güzeldi havuzları denizi yemekleri eğlencesi odalar herşey çok güzeldi

kızlar ben evleneli nisanın 19 unda tam 7 ay olucak 2010 eylül ayında evlendim başlarda problem olmuştu ama şimdi birbirimize daha anlayışlıyız eşimi seviyorum ve çok beğenmediğim yönlerini gördüm ve eşimin ailesi anadan babaya kardeşe hepsi fiyasko çıktı laf aramızda bende cadıyım öyle şeye öyle şey derler :)

olsun cnm evet biraz pahalıymış ama önemli olan memnun kalmanız. Gönlünüzce eğlenmişiniz bi kere oluyor bu balayı, keyfini çıkarmak lazım

Hoşgeldin cnmm

ay cadıyım demiş
başta herkesde oluyomuş uyum problemi, anlaşmazlık diyolar
bizim de tartışmalarımız en çok ilk aydaydı..ama şimdi çok iyiz şükürler olsun ki

hoşgeldin canım aramıza

teşekkür ederim zuzucum..sen akşam bi araştır beğendiklerin uygun olanları bize söyle bu konuda ben pek yetenekli değilim ya
Ekotatil buraya bi bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…