2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cadıcık hoşgeldin aramıza

ooo beklerim =)))

inşallah canım benim yabakalım zuzu bize bi yer bulacak inşallah

acıktımmm. Bizim yemek saatlerimiz hep düzensizdir zaten. Pırasa var hazır eşim geç gelecekken onu yapıp yiyeyim bir güzel. Ama önce netten tarif bulmam lazım. Sağolsun bu internet olmasa aç kalırdım ben

benim eşim akşam erken gelicek 7-8 gibi
randevulaştık
zuzu tüm topiği alıştırdın buna

gezeriz valla..eşimde çok sever gezmeyi :)

babanesi demişti bikere birlikte gidelim kıbrısa diye..ama pahalı olur diye vazgeçtiler heralde..ses yok daha

her zaman beklerim zuzucum.

kızlar ya balayı benim de içimde kaldı. ben de inşallah bu sene istiyorum güzel bir tatil yapmayı. ama eşim bir yere iş başvurusu yaptı, eğer kabul edilirse yine yatar bu sene. bu yüzden bir tarafım işi olsun diye dua ederken diğer tarafım tatil olsun diyor. bakalım kısmet. o yüzden erken rezarvasyon falan da yaptıramıyorum. umarım bizim için hayırlısı olur.

alemsiniz kızlar ne diyim ya. keşke benimki de randevu falan istese, arada bir yok derim. bizimki aklına esince dibimde bitiyor

Gerçekten yaaa bu randevulaşma işi hep zuzunun marifeti
evet
akşamda bizim randevumuz var
zavallım dört gözle bekliyo
bizimkisi de pazardan beri bekliyo, :78: ben napim geç geliyo uyuya kalıyorum
bir de o saatte banyo felan olayı olucak gibi değil
daha dün geceden beri kaç kere söyledi erken geleceğini

alemsiniz kızlar ne diyim ya. keşke benimki de randevu falan istese, arada bir yok derim. bizimki aklına esince dibimde bitiyor
benimkisi her akşam erken gelse kesin biz de öyle oluruz yarencim
düzensiz çalışma saatleri napalım

Son düzenleme:
foruma yeni katılanlardanım:80:. 2010 da evlenenlerdenim bende :) 4 gün sonra 9 ayımız tamamlancak inş. geçen sene bu zamanlar nişan telaşesi içerisindeyken şimdi 6 haftalık hamileliğimin heyecanını yaşıyorum hayat çok garip ve güzel :)

Allah mutlu etsin önce, sonra bebişiniz hayırlı olsun
sağlıkla sıhatle gelsin inşallah
en son olarak hoşgeldin aramıza narçiçeği

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…