kızlar ben evleneli nisanın 19 unda tam 7 ay olucak 2010 eylül ayında evlendim başlarda problem olmuştu ama şimdi birbirimize daha anlayışlıyız eşimi seviyorum ve çok beğenmediğim yönlerini gördüm ve eşimin ailesi anadan babaya kardeşe hepsi fiyasko çıktılaf aramızda bende cadıyım öyle şeye öyle şey derler :)
:)) eşim ayarladı canım ..hem erken rezerv.indirimi hemde balayı indiriminden faydalandık :)
bakarız canım..akşam incelerim tatil turlarını otelleri :)
bizde busene değil seneye gideriz artık..ben biraz özleyelim diyorumbide maddi açıdan rahatlayalım biraz :)
bu sene eylülde ankaraya gelicez sirken
biz de gidememiştik, eşim iş yerinden izin alamamıştı
ve 2 kişi istifa etmişti tam düğünümüzün olduğu hafta
hatta düğünden 2 gün sonra işe gitti
çok üzülmüştüm
bu yaz acısını çıkarmayı planlıyorum da işte de yeniyim senelik izni felan imkansız, artık konuşucam inş 1 hafta izin alabilirim
gezeriz valla..eşimde çok sever gezmeyi :)
babanesi demişti bikere birlikte gidelim kıbrısa diye..ama pahalı olur diye vazgeçtiler heralde..ses yok daha
benim eşim akşam erken gelicek 7-8 gibi
randevulaştık
zuzu tüm topiği alıştırdın buna
benim eşim akşam erken gelicek 7-8 gibi
randevulaştık
zuzu tüm topiği alıştırdın buna
akşamda bizim randevumuz var
zavallım dört gözle bekliyo
evetGerçekten yaaa bu randevulaşma işi hep zuzunun marifeti
bizimkisi de pazardan beri bekliyo, :78: ben napim geç geliyo uyuya kalıyorumakşamda bizim randevumuz var
zavallım dört gözle bekliyo
Alemsiniz kızlar ne diyim ya. Keşke benimki de randevu falan istese, arada bir yok derim. Bizimki aklına esince dibimde bitiyor
benimkisi her akşam erken gelse kesin biz de öyle oluruz yarencimalemsiniz kızlar ne diyim ya. keşke benimki de randevu falan istese, arada bir yok derim. bizimki aklına esince dibimde bitiyor
ama seninkinin hakkıdır bu akşam o kadar bekledi çocukcağız
Allah mutlu etsin önce, sonra bebişiniz hayırlı olsunforuma yeni katılanlardanım:80:. 2010 da evlenenlerdenim bende :) 4 gün sonra 9 ayımız tamamlancak inş. geçen sene bu zamanlar nişan telaşesi içerisindeyken şimdi 6 haftalık hamileliğimin heyecanını yaşıyorum hayat çok garip ve güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?