2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yatağı toplamak mıı o da ne eşim mi toplayacak hadi canımm rüyamda görsem inanmam. Toplamasını geçtim daha fazla dağıtmasın razıyım

Kızlar görümcem sonunda kafayı yedi yazdıklarını kopyalıcam

Görümce:
Abime deki bu süprizi siz düşünmüşsünüz herşey sizin istediği gibi oluyo onun için kendi aranızda kutlayın
Ben:
sen söyle canım
Görümce:
sölerim sen bu kadar geç yazdığına göre sen sölemişindir zaten insan bakma sen ona falan der o hep öyle der
Ben:
kendi düşüncemi söylüyorum kocamı niye kötüliyim
Görümce:
neyse bişey yok sölemedim say

Burayı okuyorum geç yazdım hemen demiş ki sen geç yazdığına göre söylemişsindir. Daha eşime söylemedim bile

of allahım vur öldür

Ay allahım kızamıyorum bile . Şaştım kaldım öyle bu gidişte kendi aramızda kutlayacaz. Bide telefonu bozuk kadının. Eşim dedi bi telefonmu alsak süper fikir dedim. Bugün salak ben söyledim dedim biz hediyemizi bulduk. Hemen abisine gitmiş demiş ki ortak olalım pahalı bi telefon alalım. Eşimi aradım dedim ortak olmayalım onun eşide olmaz demiş zaten biz ayrı hediye alırız zaten demiş. :))

cadı ol, kötü gelin ol demiyorum elfim ama biraz ağzının payını ver şu kadının
iyice tepene çıkmaya başlamış

Son düzenleme:
Kocam için dicekmişim ki o hep öyle boşver falan. Niye kötüleyeyim kocamı ya aman boşver sen pastanı yaptır boşver onu mu dicem.

zehir edecek doğum gününü he, insan kutladığına kutlayacağına pişaman olur
keşke sen de bu kutlama işini kendin ayarlasaydın elfi, 1-2 gün kala aklına yeni gelmiş gibi yaradın hiç çekmezdin bunları
sadece davet ederdiniz onları, yer içer giderlerdi

Son düzenleme:
ben yatak örtüsü kullanmıyorum zor oluyo canım

ben de kullanmıyorum. zaten uyku setinin yorganı gayet güzel duruyor

senin görümcen de bir acayip ya. bırak kız gelmezse gelmesin. durduk yere kocanı kötülemeni istiyor hatuna bak. sinir oldum burda be

bence hiç muhatap olma elfi konuşmaya da devam etme. Sorar nasıl olsa illa ki ne yaptınız diye duramaz, gelmem dese de kesin gelicektir bence sırf merakından yine gelir. O sorarsa eşim öyle istedi öyle yaptık de geç...

Ay onun huyunu biliyorum ne kadar kıskanç olduğunu biliyorum gidip ona söylüyorum sen niye gidip söylüyon ah bennn..

Çocuk gibi olduğu için bence gider söylerde sana süpriz yapacaklar diye. Benim için önemli olan bilmemesi demiştim.

öyle görümcem olsa ben de yapardım zuzunun dediğini valla

bu kısmınıda ingılış sorsaydın ya

Sabah eşim benden önce çıktı evden..geç geldim bu sabah..8,30 a kurcaktı saati kurmamış..bende 10 kala kaltım..
Telfn ettim duraktayken..saati kurmamışsın kahvaltı yapamadım zor yetiştim diye...
Ay bi üzldü bi üzüldü :))
hiç aklıma gelmemişti aslında bend 1 nisannn dedim :))

o da ben evde göstericem sana 1 nisanı dedi:18:

aok canım banyonun yerlerini fayanslarını mutfak dolabı ve mutfağın fayanslarını hep yaptırmıştı eşim evlenmeden ama çok borca girdizor caım herşey istediğin gibi olması için çok masraf gidiyo hele bide yeni evliyken daha zor

al sana 1 nisanaqkşama :89::89:
ay doğru aklıma gelmedi what hocam englishcem

ay yok artık :) bende sadece düğün üstü seriliydi..balayından sonra ben aynı şekilde kaldırdım kutusuna koydum..bidahada açmadım:)) kim uğraşcak..boncuklu zaten..

ay yok artık :) bende sadece düğün üstü seriliydi..balayından sonra ben aynı şekilde kaldırdım kutusuna koydum..bidahada açmadım:)) kim uğraşcak..boncuklu zaten..

normalde benm hoşuma gidiyor sade örtümde var hoş duruyo benm kendi göz zevkime uyuyo:) ama bebek beklediğimden beri yorganı zor örtüyorum geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…