Kızlar görümcem sonunda kafayı yedi yazdıklarını kopyalıcam
Görümce:
Abime deki bu süprizi siz düşünmüşsünüz herşey sizin istediği gibi oluyo onun için kendi aranızda kutlayın
Ben:
sen söyle canım
Görümce:
sölerim sen bu kadar geç yazdığına göre sen sölemişindir zaten insan bakma sen ona falan der o hep öyle der
Ben:
kendi düşüncemi söylüyorum kocamı niye kötüliyim
Görümce:
neyse bişey yok sölemedim say
Burayı okuyorum geç yazdım hemen demiş ki sen geç yazdığına göre söylemişsindir. Daha eşime söylemedim bile
cadı ol, kötü gelin ol demiyorum elfim ama biraz ağzının payını ver şu kadınınKızlar görümcem sonunda kafayı yedi yazdıklarını kopyalıcam
Görümce:
Abime deki bu süprizi siz düşünmüşsünüz herşey sizin istediği gibi oluyo onun için kendi aranızda kutlayın
Ben:
sen söyle canım
Görümce:
sölerim sen bu kadar geç yazdığına göre sen sölemişindir zaten insan bakma sen ona falan der o hep öyle der
Ben:
kendi düşüncemi söylüyorum kocamı niye kötüliyim
Görümce:
neyse bişey yok sölemedim say
Burayı okuyorum geç yazdım hemen demiş ki sen geç yazdığına göre söylemişsindir. Daha eşime söylemedim bile
zehir edecek doğum gününü he, insan kutladığına kutlayacağına pişaman olurAy allahım kızamıyorum bile . Şaştım kaldım öyle bu gidişte kendi aramızda kutlayacaz. Bide telefonu bozuk kadının. Eşim dedi bi telefonmu alsak süper fikir dedim. Bugün salak ben söyledim dedim biz hediyemizi bulduk. Hemen abisine gitmiş demiş ki ortak olalım pahalı bi telefon alalım. Eşimi aradım dedim ortak olmayalım onun eşide olmaz demiş zaten biz ayrı hediye alırız zaten demiş. :))
ben yatak örtüsü kullanmıyorum zor oluyo canım
Ay allahım kızamıyorum bile . Şaştım kaldım öyle bu gidişte kendi aramızda kutlayacaz. Bide telefonu bozuk kadının. Eşim dedi bi telefonmu alsak süper fikir dedim. Bugün salak ben söyledim dedim biz hediyemizi bulduk. Hemen abisine gitmiş demiş ki ortak olalım pahalı bi telefon alalım. Eşimi aradım dedim ortak olmayalım onun eşide olmaz demiş zaten biz ayrı hediye alırız zaten demiş. :))
ha haha zuzu valla yapardın kız
Ben olsam foto falan koyup şişirmezdim bi pasta alın işte normal kocaman kadın ne gerek resime..senin doğum günü nezaman bakiyim zuzuş
bi yemeğe gittim yine birsürü yazmışınızyetişebildim sonunda ne şakası yaptın zuzu aynen aok bizim oturduğumuz evde eşimin annesinin eşim benim diyo ama avcunu yalar ozaman kendi adına yap diyorum ne farkeder diyo
Watisyorneym nasıl hocam ingilizcem
bu kısmınıda ingılış sorsaydın ya
Sabah eşim benden önce çıktı evden..geç geldim bu sabah..8,30 a kurcaktı saati kurmamış..bende 10 kala kaltım..
Telfn ettim duraktayken..saati kurmamışsın kahvaltı yapamadım zor yetiştim diye...
Ay bi üzldü bi üzüldü :))
hiç aklıma gelmemişti aslında bend 1 nisannn dedim :))
o da ben evde göstericem sana 1 nisanı dedi:18:
benmki toplamayı bırak varlğna gıcık oluo örtünün kim görüomş odamızı ne gerek varmış her gece kaldrmak zormuş:) hele gelinlik örtüm taşlı fırfırlıydı uzandğnda batıo die onu hiç sevmiyordu
Eşimi arasammı söylesem mi bilmiyorum canımı sıktı o cadı
ay yok artık :) bende sadece düğün üstü seriliydi..balayından sonra ben aynı şekilde kaldırdım kutusuna koydum..bidahada açmadım:)) kim uğraşcak..boncuklu zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?