2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

maaşlarınızıda etkiledimi peki bu durum canım..iyiymiş ya ne güzel ama belki dışardan gelen yerde temizse bi gör bence ona göre..muhasebeciydin dimi iş bulman zor değil aslında

Maaşlar etkilendi çünkü zam alamadık. Evde arıyoruz ya birazda işime göre ev bakmaya karar verdik. Eğer gideceğimiz yer şartlar iyiyse o taraflarda ev alıcaz ki işyerime yakın olsun.. Böyle çok uzak olacak. Servis olayı gündemde. İnş. olur

nereye taşınıyo iş yerin elfim ?
canım genelde sebze yemekleri yapıyolar cuma günleride ya lahmacun yada fırına tepsi gönderiyolar cuma günü geç yiyoruz cumaya gidiyolar daha ben yemedim yani
en iyi yemek genelde cuma günü olur, sulu sebze yemeği, makarna, pilav

ozamanda kuruyu sen yap götür bacım ne diyim:44:
yada pazar ıslat pazartesi yap artıkın
evet, pazartesi yaparım belki, düdüklüde çabuk olur :44:

kızlaar, koşa koşa gittim eve patates kızartması yicem diye
eve girdim, benim sevgili kocişim aspiratörü açmamış tüm ev yağ kokmuş
hemen açtım pencereleri, patateslere baktım anam o ne öylee!!
kızartmış iyice kurutmuş böyle kıpkırmızı olmuşlar (ki sms atmıştım yapıcaksan patatesleri sarı bırak benim öyle sevdiğimi biliyo)
dedim ben bunları yemem, bunlar ne böyle
yumurta pişirdim kendime, çayı demlemiş o iyi bari
baktım oturmuş oturma odasına küsmüş
gittim sarıldım öptüm, emeğin için teşekkürler ama patatesler berbat
nazlandı biraz geldi yedik beraber
bir daha bişi yap demem ona, mümkünse mutfağımdan uzak dursun

seninkide benimki gibi hemen küsegenmiş:76:aman ya benim eşimde öyle mümkünse mutfaktan uzak dursun tek ben yaparım dağınık

yaa yazık kıss küstürdün adamı...nekadar özenmiştir :))

hımm kötü olmuş ya ben yeni başladım işe daha 2 aylık:)2. Maaşımı alıcaminşallah uygun bi ev bulabirsiniz istanbulda yaşıyosun dimi ev kiralı nasıl pahalıydı sanırım

kötü olmuş canım ya, hem patates yiyememişsin hem de mutfak batmış. böyle kızartma işlerini falan vermemek lazım erkeklere. hiç dikkat etmiyorlar. benimki de makarnayı ilk yapmaya başladığı zamanlarda hep kapağını kapatır, suyu taşırırdı. 2 kere ocağı ona sildirdim, şimdi taşırmıyor suyu

seninkide benimki gibi hemen küsegenmiş:76:aman ya benim eşimde öyle mümkünse mutfaktan uzak dursun tek ben yaparım dağınık
:13:

yaa yazık kıss küstürdün adamı...nekadar özenmiştir :))
evet özenmiş, kahvaltılıkları felan çıkartmış masaya
aldım gönlünü zuzum öpüştük barıştık :89:
hem küsmez o çok çünkü yarın cumartesi

ay yazık yaaaa. çocukcağız ayda yılda bi patates kızartayım demiş
Walla mümkünse bizimki de uzak dursun. İlk zamanlar bi salata yaptırmıştım havuç falan rendelicekti. Bi baktım havuçlar tabaktan çok tezgahın üstünde. "Biraz dağılmış dimi" diyor bi de Sen bırak ben yaparım dedim artık

:13:

evet özenmiş, kahvaltılıkları felan çıkartmış masaya
aldım gönlünü zuzum öpüştük barıştık :89:
hem küsmez o çok çünkü yarın cumartesi

ay sorma yaa..bizim randevu bugeceye çekilebilir akşam zor kaçtım elinden..olsun diyo bu gecede olsun cumartesi de olsun

sabah 1 nisan şakası yaptım..ben sana akşam göstercem şaka nasıl yapılır dedi :78:

iyi fikir yarencim ama benimkisi 1 de çıkıyo evden, işe gidiyo
yırttı yani

bir ara kendime patates kızartıyım bari

kızlaar, patatesleri kızartmalık doğrayıp sütte bekletip sonra kızartınca çok daha güzel oluyomuş
bi yerde okumuştum deneyeniniz var mı :26:

akşama köfte yaparsan aynına kızart işte

Nektarcım bağcılara taşınıcaz. Şişliden bağcılara. Şimdi kocamustafapaşada oturuyoruz.. Ordan nasıl gidicem bilmiyorum.

Fundacm evt istanbuldayım. Eşimler 10 yıldır oturdukları evde olduğu için kiramız 650tl. Normalde oturduğumuz yerde ev kiraları daha yüksek. Onun için bi ev alalımda kira yerine bankaya verelim diyoruz.

hiç duymamıştım ben

bizim topikin kocişleri beceriksiz anlaşılar, elfininkisini ayrı tutuyorum yine
ay sorma yaa..bizim randevu bugeceye çekilebilir akşam zor kaçtım elinden..olsun diyo bu gecede olsun cumartesi de olsun

sabah 1 nisan şakası yaptım..ben sana akşam göstercem şaka nasıl yapılır dedi :78:

bizim dün gece randevumuz vardı :89:

ay benimki de bana 1 nisan şakası yaptı uyuz
"kuzu, beni 10 günlüğüne şehir dışına göndericekler konya, niğde felan" demesiyle benim yüzüm asıldı tabi.. hemen "şaka şaka" diyo
dayanamaz hiç

Hayırlısı olsun cnm walla en iyisi kira öder gibi ev sahibi olmak umarım gönlünüze göre bulursunuz. İnsanın kendi evi gibisi yok. Bizim oturduğumuz ev eşimin ailesinin. Ama ben kendimize ait olmasını daha çok istersim. Eşimin tek hayali de kendi bir ev sahibi olmak kısmet bakalım ilerde inş.

Son düzenleme:
Off kızlar bu görümcem beni deli ediyor. Eşime pasta olayını söylemiştim ben yok ya pastada ne işi var torunu ile onun fotosuna. Ben güzel bi pasta alıcam dedi. Şimdi görümcem msnden yazıyor abim fikrimi beğenmemiş kızım ile annemin fotosunu istemedi. Bende dedim sorun fotoğrafta değil ki yine gidecek güzel bi pasta alacak. Resimli pastaya gerek yok sadece dedim.

İyi alsın kendi fotosunu koysun dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…